n11deki outlet ürünü yalnız. ayrıca ekran kartı da paylaşımlı. ama işlemcşsş daha iyi. media marktaki outlet değilse bu bir artı. işlemcisi de fena sayılmaz ayrıca 2 gb ekran kartı var. benim fikrim outlet ürüne o parayo vermektense sıfır olanı alın yani media marktakini
n11'de outlet ürün yazarlar 4 parçası değişmiş trafik kazası geçirmiş kısmen tamir edilmiş mal gönderirler. riske gerek yok sıfırı al. eğer outlet ürünlere de bakacaksan büyük teknoloji marketlerinin outlet bölümüne bak, en azından garanti zamanı muhattap bulursun.
lg02561L
kullanıcısına yanıt
Ben ürünleri bi arkadaşın tanıdığından alıcam sıfır olacak o yüzden bana hangisinin özellikleri benim için verimli olur. Hangisi daha iyidir.İ3 6006U - A9 dan daha performanslı görüyorum. Ancak A9 işlemcili Laptopda ise 2gb ekran kartı olması kafamı karıştırıyor. Normal şartlarda hangisini tercih etmeliyim.
quote:
Orijinalden alıntı: lg02561
n11deki outlet ürünü yalnız. ayrıca ekran kartı da paylaşımlı. ama işlemcşsş daha iyi. media marktaki outlet değilse bu bir artı. işlemcisi de fena sayılmaz ayrıca 2 gb ekran kartı var. benim fikrim outlet ürüne o parayo vermektense sıfır olanı alın yani media marktakini
Ben ürünleri bi arkadaşın tanıdığından alıcam sıfır olacak o yüzden bana hangisinin özellikleri benim için verimli olur. Hangisi daha iyidir.İ3 6006U - A9 dan daha performanslı görüyorum. Ancak A9 işlemcili Laptopda ise 2gb ekran kartı olması kafamı karıştırıyor. Normal şartlarda hangisini tercih etmeliyim.
erayerturkE
kullanıcısına yanıt
öyle ise şöyle düşünün. amd a9 da günlük işleri yapar ama az da olsa oyun oynatmak için harici ekran kartı olması her zaman iyidir. o yüzden radeın 530 luyu öneririm.
Peki önceliğim iş desem hangisi daha iyi performans verir. Bu arada yardımların içinde teşekkür ederim.
erayerturkE
kullanıcısına yanıt
işten kasıt nedir. mesela render içinse bu iki işlemci de komik kalır. normal ofis vs işlerinde yani donanım gerektirmeyen işlerde arada dağlar olacağını zannetmiyorum. ikisi de iyi kötü açar wordu exceli vs. dediğim gibi oyun oynayacaksanız bilgisauarı ona göre alın. oyunu oynatan diğerlerini de yapar zaten.
Bende bu ikisi arasında kaldım... Oyun-Multimedya-Program için yeterlidiye düşünüyorum... Fiyatları aynı... Sadece ekran kartında biri 1050 diğer 1050Tİ farkı var...
Sizce ASUSun güveninden vazgeçip, DELLi "GTX 1050Tİ" için seçmeli miyim...
diplomat61
kullanıcısına yanıt
dell benim şahsi kanaatimce ve forumda birçoklarına göre asustan daha büyük bir güvene sahip :). 1050ti de 1050den güçlü bir kart ayrıca.
Oyun için üst seviye laptop aldığım için kendi bilgisayarımı satıyorum. İlgilenirseniz görüşebiliriz.