Bildirim
Bu iki sistemden hangisi daha mantıklı ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
800 tl lik sstemde ssd nin ne işivar. Heleki 64 gb ssd alınmaz bşa para verme -
quote:
Orijinalden alıntı: oskurrr
800 tl lik sstemde ssd nin ne işivar. Heleki 64 gb ssd alınmaz bşa para verme
800 değil. o 3 parça 800...
yoksa kurulu diğer parçalar. ayrıca hdd berbat geliyor ssd ye alıştığımdan. sadece windows bile kursam yeter diye 64 alıyorum ;) ssd hızından sonra hdd çekilmiyor. -
Hız dedin sen hanki ssitemle ssd kullandın bilmiyorum ama benim ssitemimde bir ssd olup olmadıgını anlamam için kronometre tutumam gerekiyor. Windows 8 bu konuda cok basarılı ssd ilede normal hdd ilede kulalndıgım ssitemde ssd fark yaratmıyor acıkcası.windows 7 flan kullanıyorsan belki açılışın daha hızlı oluyor olabilir. düşük sistemlerde fark yaratıyor ssd dogru ama zaten hızlı yeni ssistemlerde acıkcası fark yaratabilecek bir durumda değil hele ki 64 gb...
bide onu alak için sistem bileşenlerinden kısyorsun ... -
O.c ile ugrasmayacaksan ilk sistemi alabilirsin zaten 265'de en az 270 kadar performansli bir kart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: technique24
O.c ile ugrasmayacaksan ilk sistemi alabilirsin zaten 265'de en az 270 kadar performansli bir kart.
Arkadaşlar parayı az daha arttırdım ve şöyle bi sistem alıyorum. hdd zaten var bu ssd yi de işletim sistemi + bf4 kurarak değerlendirecem. benim hdd sata 2 olduğundan ssd bunun çok çok hızlısı oluyor. sata 3 bile değil eski bir hdd. yeni hdd de alsam zaten bu ssd fiyatına. en azından şimdi ssd+hdd kullanmış olacam ;)
alacağım sistem şu :
birazdan sipariş veriyorum ;)
-
Hayırlı olsun hocam iyi seçim,güle güle kullanın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X