Şimdi Ara

bu ikon nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Bizim şu anda bu tür ufak tefek sorunları tartışmamız gereken yerde, daha önemli konuları tartışmalıyız şu hale bak nelerle uğraşıyoz

Hocam temelde fikir güzel fakat kullanışlılık düşük kalmış.

Windows Phone artık ilerler bana kalırsa.

Yazılan uygulamanın bütün platformlara uygun bir şekilde paketlenmesini sağlayan güncellenmiş VS 2015 sürümü çıktıktan bir süre sonra da kararlı mobile w10 çıkar işte o zaman kayda değer bir ilerleme kat edebilir.

Windows 10 mobil bekletecek biraz umarım değer bunca beklemeye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu anki hali fazlasıyla işimi görüyor zaten, fakat bazen bir şey lazım oluyor, bulunamıyor ya da yetersiz kalıyorumarım w10'da bu tür şeyler ile uğraşmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 6 Haziran 2015; 22:32:39 >
  • quote:

Şu anki hali fazlasıyla işimi görüyor zaten, fakat bazen bir şey lazım oluyor, bulunamıyor ya da yetersiz kalıyorumarım w10'da bu tür şeyler ile uğraşmayız.

Windows 10 çok daha kapsamlı olacağa benziyor. Yine sabretmek zorundayız ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben güncelleme beklemeyi bıraktım denimden sonra ne zaman gelirse artık o zaman yüklerim.
  • quote:

Ben güncelleme beklemeyi bıraktım denimden sonra ne zaman gelirse artık o zaman yüklerim.

Denim resmen faciaydı bu kadar boş içerikli güncelleme olmaz.

Tabi onuda çok beklemiştik umarım bu üzmez.

• güncelleme beklemek adamı verem eder hocam.Hele w10 gibi kapsamlı bir güncelleme ise..Ne zaman gelirse o zaman yükeriz.

w10'dan sonra microsofttan gelmesi beklenen olası açıklama; W10 size bi ömür yeter, yok size daha güncelleme.
  • quote:

güncelleme beklemek adamı verem eder hocam.Hele w10 gibi kapsamlı bir güncelleme ise..Ne zaman gelirse o zaman yükeriz.

w10'dan sonra microsofttan gelmesi beklenen olası açıklama; W10 size bi ömür yeter, yok size daha güncelleme.

Hele eski amiral gemisi kullananlar için Windows 10'dan sonrası tam bir yıkım olacak.

• Bence Nokia ismini taşıyan bütün cihazlar için bir yıkım olacak.
  • quote:

Bence Nokia ismini taşıyan bütün cihazlar için bir yıkım olacak.

Aynen öyle olacak hocam.

Gerçi Lumia serisi Nokia ile güzeldi artık eskisi kadar ilgimi çekmiyor.

• Zamanla alışırız
  • quote:

Zamanla alışırız

Alışmak zor be hocam.

• Biraz öyle
  • quote:

Biraz öyle

Hocam size bir sorum olacak.

Ana ekran düzeninde daha fazla kutucuk göster seçeneği ile ana ekran çok karışıyor mu ?

• quote:

quote:

Biraz öyle

Ana ekran düzeninde daha fazla kutucuk göster seçeneği ile ana ekran çok karışıyor mu ?

Karıştırıp karıştırmamak size kalmış bir durum.Sadece en önemli uygulamalarınızı ana ekrana pinleyin düzenli bir şekilde.Eğer birden fazla ise klasörleme kullanmakta işinize yarayabilir.Bana kalırsa daha fazla kutucuk özelliği gereksiz olmuş.Önemli uygulamalarınızın sayısı bir hayli fazla ise o zaman tabi bu özelliği açmanız faydalı olacaktır.Onun dışında pil tüketimini olumsuz etkiliyor bu özelliğin açık olması.

• quote:

quote:

quote:

Biraz öyle

Karıştırıp karıştırmamak size kalmış bir durum.Sadece en önemli uygulamalarınızı ana ekrana pinleyin düzenli bir şekilde.Eğer birden fazla ise klasörleme kullanmakta işinize yarayabilir.Bana kalırsa daha fazla kutucuk özelliği gereksiz olmuş.Önemli uygulamalarınızın sayısı bir hayli fazla ise o zaman tabi bu özelliği açmanız faydalı olacaktır.Onun dışında pil tüketimini olumsuz etkiliyor bu özelliğin açık olması.

Aynen hocam haklısınız tavsiyeleriniz benim için önemli.

Ana ekran Windows 10 ile düzene girse yeter.

• Bilmem hocam eksilenecek bir şey yazmamışsınız. Forumda sorun vardır yine belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ana ekranım böyle, sadece en gereklileri pinledim menüye ufak karolar olarak.Biraz abartılı bir sadelik var fakat pilden tasarruf ediyorum bu şekilde.

bu ikon nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 6 Haziran 2015; 23:12:56 >
  • quote:

Benim ana ekranım böyle, biraz abartılı bir sadelik var fakat pilden tasarruf ediyorum bu şekilde.

bu ikon nedir?

Sade olmuş bu ben her gün değiştiriyorum ekranı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Bilmem hocam eksilenecek bir şey yazmamışsınız. Forumda sorun vardır yine belki

Bazıları zevkine eksileyip geçiyor, forum hatası olduğunu sanmıyorum.
  • Hocam benim pil en az 2 yıllık var ve bu durum batarya performansını olumsuz etkiliyor.Mecburen pilden tasarruf etmek için olabildiğince sadeleştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 6 Haziran 2015; 23:20:53 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.