Şimdi Ara

bu ikon nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Hocam benim pil en az 2 yıllık var ve bu durum batarya performansını olumsuz etkiliyor.Mecburen pilden tasarruf etmek için olabildiğince sadeleştiriyorum.

Bende de durum farklı değil.

En iyisi yüksek kontrastı açmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Hocam benim pil en az 2 yıllık var ve bu durum batarya performansını olumsuz etkiliyor.Mecburen pilden tasarruf etmek için olabildiğince sadeleştiriyorum.

Onu yapınca ekran parlaklığında biraz artış oluyor belki fark etmemiş olabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Onu yapınca ekran parlaklığında biraz artış oluyor belki fark etmemiş olabilirsiniz.

Tek kötü yanı klavyenin bembeyaz olması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eylül de 925im 2 senelik oluyor. Bi ara oyun oynuyordum deli gibi şarj yemesinden dolayı günde 3-4 kez takmışlığım vardır. Minimum günde 2 kez şarj etmişimdir. Siz düşünün 21 aylık bi bataryanın durumunu fakat şebeke modunu 2gye alarak hala yarı yolda kalamıyorum. 3gde ise haliyle daha fazla şarj tüketiyor. Hergun kullandığım için ben fark etmemişimdir eminim fakat aşırı derecede bi düşüş yok batarya performansında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Eylül de 925im 2 senelik oluyor. Bi ara oyun oynuyordum deli gibi şarj yemesinden dolayı günde 3-4 kez takmışlığım vardır. Minimum günde 2 kez şarj etmişimdir. Siz düşünün 21 aylık bi bataryanın durumunu fakat şebeke modunu 2gye alarak hala yarı yolda kalamıyorum. 3gde ise haliyle daha fazla şarj tüketiyor. Hergun kullandığım için ben fark etmemişimdir eminim fakat aşırı derecede bi düşüş yok batarya performansında.

Benim hala iyi durumda çok yoğun wifi kullanırsam 6-8 saat gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok yav çok yoğun wifi kullanımında benimki 6-8 saati çıkarmıyor. Demek ki benim batarya ufaktan ufaktan hakkı rahmetine yaklaşıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Yok yav çok yoğun wifi kullanımında benimki 6-8 saati çıkarmıyor. Demek ki benim batarya ufaktan ufaktan hakkı rahmetine yaklaşıyor

Hocam 925 in modası geçti artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.