Bildirim
Bu ilaçların ne işe yaradığını bilen var mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Beloc güçlü bir kalp ilacı.Kendimden biliyorum.Diğerlerinin prospektüsü yok mu.Yada etken maddesinden aratsan
zaten ne olduklarını öğrenirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Meissner
Beloc güçlü bir kalp ilacı.Kendimden biliyorum.Diğerlerinin prospektüsü yok mu.Yada etken maddesinden aratsan
zaten ne olduklarını öğrenirsin.
Öncelikle bilgi için teşekkürler, ilaçlar benim değil onun için elimde herhangi bişey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ilaclardan sadece 2 tanesinin adi gozukuyor ve sen adini dahi goremedigimiz ilaclarin ne ise yaradigini bize mi soruyorsun google diye bisey var yaz ilacin adini ciksin ne ise yaradigi
quote:
Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke
Ilaclardan sadece 2 tanesinin adi gozukuyor ve sen adini dahi goremedigimiz ilaclarin ne ise yaradigini bize mi soruyorsun google diye bisey var yaz ilacin adini ciksin ne ise yaradigi
Eğer kullanan varsa kutusundan tanır ve söyler diye sordum
zoretanin sivilce ilacidir. roaccutane ile esdegerde sadece adi farkli
quote:
Orijinalden alıntı: Unknown.
zoretanin sivilce ilacidir. roaccutane ile esdegerde sadece adi farkli
Teşekkürler, yeşil olanın da buldum ismini bi tek mavi olan kaldı. Acaba kullanan var mı o ilacı ?
Up
Yardım lütfen bilen yok mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X