selam degerlı sıtemızın sakınlerı okulumuzun elektrıc elektronıc bolumune cesıtlı mazemeler almaktayız gerek toptan gerekte tektek kullanılmıs temız ıs gorur garantılı veya garantısız mazemelerı almaktayız bu ımkanı bıze veren donanım haberede tesekur ederız sevgılı doslar bu ılan tıcarı degıldır kımseden herangı bır sey beklemıyoruz talebımızde yok tur uzerıne basaraktan para yardım toplamıyoruz ve almıyoruz bızler ımece usulu arkadaslarımızla aramızda elımızın erdıgı kadar topladıgımız paraları ıhtıyacı olan okulumuza alıp gonderıyoruz kımın ne ıhtıyacı varsa elımızın erdıgı sekılde yardım etmeye calısyoruz ve orda burda reklam yapmamaya cok onem verıyoruz ve yer neresı oldugu nıcın neden gıbı sorulara cevapp vermıyoruz yukarda dedıgımız gıbı yardım toplamıyoruz ve kabul etmıyoruz nakıt elden pazarlık usulu alıyoruz doslar gereken mazemelrı sızlerle paylasıyorum bu konulara uzak oldugumdan pek anlamıyorum yardımcı olursanız mazemeler hakında sevınırım sımdıden tesekkur ederım asada resımlerını koyuyorum tek tek veya toptan lehım mazemelı olcu aletlerı havya ıstasyonu takımları elektronıc tuplu veya kavonoz seklınde terrrmal macun setlerı (ısıya duyarlı kalıtelı )beyaz sıyah grı altın olabılırmıs ılgılerınıze tesekur edıyorum aksaray yusufpasa metro duragından mazemeler toplanmaktadır aksaray ZIRAAT BANKASI ONU BULUSMA NOKTASIDIR ILGI ALAKALARINIZA TESEKKUR EDIYORUZ SAYGILARIMIZLA ISTEK OLDUGUNDA LISTEMIZE EKLENICEKTIR |
Bildirim