Şimdi Ara

Bu İlana Dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

bunlar ''ahireti satıp dünyayı satın alan'' insanlar,bunlara sadece acıyorum

Hakkaten eline ne geçecek arkadaş anlamıyorum? Bir de şöyle bir ilana denk geldim ben de. Anlamadım ne olduğunu. Araç muhtemelen pert ama ilginç bir ilan.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-plakali-ruhsatli-2010-mdl-kia-cerato-1.6-gsl-cool-60.000-km-de-115348578/detay

Bu nedir ya çalıntı buluntudur demiş ?

Arkadaşlardan biri başka bir başlıkta şöyle bir açıklamada bulunmuş doğrusu nedir bilmiyorum ama bana mantıklı geldi: Araba hırsızlar tarafından çalındıktan sonra geri bulunmuş ve satılmak isteniyor. Mantıklı gibi. Kendi çalıp internet üzerinden satma ihtimali yok heralde?

Çalanlar arabanın ırzına mı geçmiş ki sahibi satmak istiyor acaba araba kirlendi diye hem de bu fiyata .

Çalanlar arabanın ırzına şöyle geçmiş olabilirler aracı pert etmişlerdir. Ya da bazı çnemli parçalarını sökmüş olabilirler .

• Böyle bilgilendirme amaçlı genel bi konu açılıp link atılmalı yakalanan araçlar bence allah ıslah eylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: agandon

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

1990 , 2000 veya 2010 model araba 100-150 binde bu bir tesadüf mü ?

Olabiliyor bazen, benim Vectra' da '98 model daha 128.000' de son 3-4 yıl yılda yaptığı km 10.000 uzun yol olmak üzere 15.000 ancak olmuştur.

istisnalar kaideyi bozmaz
  • çakallar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

sistem o kadar berbat işliyorki ben ne tramere nede KM olaylarına inanmıyorum. Çok gördük tramerde hasar çıkmayıpta pert olan araçları. Belki alan vatandaş plakayı değiştirdi eski plaka başka bir araçtaydı? o aracın bilgileri görünüyor? anlamanın en güzel yolu gidip aracı iyice incelemek kapsamlı bir expertize sokmak. 2001 model 12 yaşında araba , kusursuz olmasını bekleyemezsiniz

şasi numarasından sorgulatacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: embayo

quote:

sistem o kadar berbat işliyorki ben ne tramere nede KM olaylarına inanmıyorum. Çok gördük tramerde hasar çıkmayıpta pert olan araçları. Belki alan vatandaş plakayı değiştirdi eski plaka başka bir araçtaydı? o aracın bilgileri görünüyor? anlamanın en güzel yolu gidip aracı iyice incelemek kapsamlı bir expertize sokmak. 2001 model 12 yaşında araba , kusursuz olmasını bekleyemezsiniz

şasi numarasından sorgulatacaksın

Şaseninde hilesini yapıyorlar.. Şehven yanlış yazılmış diyorlar.
  • quote:

şasi nosuna bakmak en garanti sorguyu buradan yaptırmak gerekli tramer felan hikaye adamın sigortası felan yoksa zaten kayda girmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

quote:

şasi nosuna bakmak en garanti sorguyu buradan yaptırmak gerekli tramer felan hikaye adamın sigortası felan yoksa zaten kayda girmez.

Benim verdiğim 2001 comfortline da sase no ile sorgulattim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeri diyince durup düşünmek lazım .
  • Kim bilir kime satıp insanın bütün hevesini mahfedecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EagleEyes37

Kim bilir kime satıp insanın bütün hevesini mahfedecekler.

En azından 5664'e bir zahmet alacak olan bir mesaj atsın...

Pazardan elma armut almıyoruz,para kolay da kazanılmıyor.Olabildiğince sorgulamalı insan.
  • İlan yayından kalkmış arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılmadan kaldırdıysa eğer,tekrar koyarlar,elbet satacak bu adam bu aracı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.