Şimdi Ara

Bu İlana Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-aracimiz-boyasiz-hatasiz-2001-model-comfortline-modeli-115272506/detay/

Bu aracı almak istedik 5664 mesaj atınca 2009 da 227.000de 2011de ise 157.000 de muayeneye girdiğini öğrendik bunu Size duyurmak boynumun borcudur

• sistem o kadar berbat işliyorki ben ne tramere nede KM olaylarına inanmıyorum. Çok gördük tramerde hasar çıkmayıpta pert olan araçları. Belki alan vatandaş plakayı değiştirdi eski plaka başka bir araçtaydı? o aracın bilgileri görünüyor? anlamanın en güzel yolu gidip aracı iyice incelemek kapsamlı bir expertize sokmak. 2001 model 12 yaşında araba , kusursuz olmasını bekleyemezsiniz
  • Galeriden.

Şaşıran?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar ''ahireti satıp dünyayı satın alan'' insanlar,bunlara sadece acıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

sistem o kadar berbat işliyorki ben ne tramere nede KM olaylarına inanmıyorum. Çok gördük tramerde hasar çıkmayıpta pert olan araçları. Belki alan vatandaş plakayı değiştirdi eski plaka başka bir araçtaydı? o aracın bilgileri görünüyor? anlamanın en güzel yolu gidip aracı iyice incelemek kapsamlı bir expertize sokmak. 2001 model 12 yaşında araba , kusursuz olmasını bekleyemezsiniz

Yok hocam taaa galericiye satan sahibine ulaştık oda galericiye 20.500e vermiş ucuz vermesinin sebebide bu Kilometre olayı imiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

bunlar ''ahireti satıp dünyayı satın alan'' insanlar,bunlara sadece acıyorum

Hakkaten eline ne geçecek arkadaş anlamıyorum? Bir de şöyle bir ilana denk geldim ben de. Anlamadım ne olduğunu. Araç muhtemelen pert ama ilginç bir ilan.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-plakali-ruhsatli-2010-mdl-kia-cerato-1.6-gsl-cool-60.000-km-de-115348578/detay

• Şaşırmadım açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam geri geri gitmiş vatandaş
  • şikayet edin
  • Aslında ücretsiz bir ifşa sistemi krumak lazım bu internette herkesin kolayca ulaşabileceği..
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

Aslında ücretsiz bir ifşa sistemi krumak lazım bu internette herkesin kolayca ulaşabileceği..

aklımda böyle bişey var
    şikayet .com
    bi başka versiyonu
    benyandimsenyanma.com
  • onu bunu bırakın da 2001 model aracın ettiği daha doğrusu araca istenilen paraya bak 22750!!!
    başka yopic de adam 2011 linea dizeli 23500e almış
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

quote:

Hakkaten eline ne geçecek arkadaş anlamıyorum? Bir de şöyle bir ilana denk geldim ben de. Anlamadım ne olduğunu. Araç muhtemelen pert ama ilginç bir ilan.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-plakali-ruhsatli-2010-mdl-kia-cerato-1.6-gsl-cool-60.000-km-de-115348578/detay

Bu nedir ya çalıntı buluntudur demiş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

quote:

Arkadaşlardan biri başka bir başlıkta şöyle bir açıklamada bulunmuş doğrusu nedir bilmiyorum ama bana mantıklı geldi: Araba hırsızlar tarafından çalındıktan sonra geri bulunmuş ve satılmak isteniyor. Mantıklı gibi. Kendi çalıp internet üzerinden satma ihtimali yok heralde?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

quote:

quote:

Arkadaşlardan biri başka bir başlıkta şöyle bir açıklamada bulunmuş doğrusu nedir bilmiyorum ama bana mantıklı geldi: Araba hırsızlar tarafından çalındıktan sonra geri bulunmuş ve satılmak isteniyor. Mantıklı gibi. Kendi çalıp internet üzerinden satma ihtimali yok heralde?

Çalanlar arabanın ırzına mı geçmiş ki sahibi satmak istiyor acaba araba kirlendi diye hem de bu fiyata .

• Yine dolandırıcılar iş başında.
  • 1990 , 2000 veya 2010 model araba 100-150 binde bu bir tesadüf mü ?

Bırakın kabul etmeyi varsaymayın bile derim.Hele galerisi ise daha konuşmaya gerek yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

1990 , 2000 veya 2010 model araba 100-150 binde bu bir tesadüf mü ?

Olabiliyor bazen, benim Vectra' da '98 model daha 128.000' de son 3-4 yıl yılda yaptığı km 10.000 uzun yol olmak üzere 15.000 ancak olmuştur.
  • Şikayet etseydiniz
  • Çalıntı buluntu; arabanız çalınıyor , kasko size aracın parasını ödüyor , sonra araç bulunuyor pert araçlar gibi araç bedeli kadar hasar gözüküyor plakanızda , sigorta şirketi ihale ile satıyor aracı. Olay bundan ibaret. boya , eksik parça vs.vs gibi durumlar olabiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.