Bu araba nasıl https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bol-ekstrali-bakimli-golf-1089883901/detay |
Bu ilandaki araba nasıl (vw golf)
-
-
Direksiyonunda bir tane tuş olmayan, en basit B sınıfı araçlarda standart olan donanımları dahi olmayan ama apaçi beyaz ampul takınca bol ekstra olan araç. Onun dışında golf zaten.
Dönemin yüksek km tdi motorları enjektör yönünden üzebilir
Bu arada motoru da kağnıdan hallice
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokali Amca -- 2 Nisan 2023; 13:40:2 > -
alınmaz. pahalı. madem düz vites dizel arıyorsun o zaman Focus, Pejo gibi modellere bakaiblirsin. misal bunun gibi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2012-peugeout-308-1.6e-hdi-en-ful-cam-tavan-sifir-gibi-225.000km-1075917248/detay
-
250bin ne la yuh. Dünyayı gezmiş adam. En boş paket. Donanım yok araçta.
ayrıca 11 yıllık maalesef DEDE diyebilecegimiz bir araç.
Artık yavaş yavaş sorunlar çıkarmaya başlar 10 yaşından sonra..
Arkadaşda motorunun yıprandıgını hissedince satışa koymuş :)
400bin tlye 10 yaşında golf alacagınıza 2-3 yıllık EGEA alın daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 2 Nisan 2023; 12:11:31 > -
Golf Golf’tür. Hep bir adım öndedir. Zaten Golf 6’yla aynı dönemde üretilmiş rakip olma iddasında olan modellere bi bakın Golf 5 ile zar zor denk olurlar. Golf’e km işlemez, malzeme kalitesiyle, rijitliğiyle, stabilitesiyle hala ben burdayım der.
Yani mesela aynı yaşta ki muadili BMW 1 ile karşılaştırsanız fark net ortaya çıkar.
İlanda ki model özelinde rutin bakımları aksatılmadan yapılmışsa TDİ motor için bu kmler hiç birşey, Audi, Porsche, Volkswagen bu otomotivin kalbi olmuş markaların ünitesidir TDİ. -
Golf almayı düşünen birine pejoylan focus mu öneriyorsunuz ?
E klasse almayı düşünen birine de mondeo önerir misiniz ?
Sadece bir soru. -
sen fanatiksin git wolfsburg'ta yaşasana. fabrikada çaycı olarak iş bulabilirsin.
-
on kaput cızgılerıne bakarsan sımetrık degıl, komple nasıl boyandı sıgortacıya sorman lazım hangı fırma adına kayıtlı once baksın. Turuncudan beyaza cevrıldı fln sallamasyon gıbı geldı bana
-
Ben bir makine mühendisiyim, mühendisller insanların hayatını kolaylaştırmak ve bunu mümkün olan en ekonomik, en uygun processle yapmak için uğraşırlar.
Fanatik değilim emmi, ben bir otomobile baktığımda, mühendislik görüyorsam, integral görüyorsam, ısıl verim görüyorsam, matematik ve fizik sanatını görüyorsam, hiç kimse kusura bakmasın bunu dillendiririm.
Emek, ancak kıymeti bilindiğinde, karşılığını aldığında kıymetini hissettirir. -
o paralara cok guzel arabalar var neden bu vw hastalıgı bılmem. Bunlar almanyada en ucuz araba yanı gidin daha kalıtelı daha ucuza arablar var onlara bakın derim. Turkıyede bu vw ler cok pahalıdan satılıyor. Git almanyaya hyundai kia olsun bu golflerden pahalı satılıyor. Ama turkıyede vw asırı pahalı yanı kore japon fransız vb araclar daha uygun fıyata almak varken vw almam sahsen
-
fanatık vwfanboysun bide muhendısım demişssin :D komedı ya
-
ahahah vw fanboylukta son nokta golfu de mercedes le bir tutmussunuz. Mercedesdaha dandık hatta fransız dızel motorunu koymustu c serısıne hatırlarsan :D
-
Forumun ırzına geçtin resmen helal olsun, whatsappdan arkadaşına araç sorar gibi her gördüğün ilan için konu açıyorsun. Sorduğun araçların hepsi ayrı telden çalıyor. Önce ne istediğine karar verip daha sonra ciddi bir kaç araç belirleyip konu açsan sanki daha iyi olacak. Whatsapp'dan arkadaşına araç sorar gibi konu açıyorsun
-
Haklısınız.
Bütçeye göre hareket etmeye çalışıyorum. O yüzden farklı araçlar.
-
sembol parasına golf. alınır. boyasıda tertemiz mis gibi. adam dilediğin ekspere gösterebilirsin demiş. o konuda da için rahat olur.
sen fanatiksin git wolfsburg'ta yaşasana. fabrikada çaycı olarak iş bulabilirsin. |
fanatık vwfanboysun bide muhendısım demişssin :D komedı ya |
Direksiyonunda bir tane tuş olmayan, en basit B sınıfı araçlarda standart olan donanımları dahi olmayan ama apaçi beyaz ampul takınca bol ekstra olan araç. Onun dışında golf zaten.
Dönemin yüksek km tdi motorları enjektör yönünden üzebilir Bu arada motoru da kağnıdan hallice |
ahahah vw fanboylukta son nokta golfu de mercedes le bir tutmussunuz. Mercedesdaha dandık hatta fransız dızel motorunu koymustu c serısıne hatırlarsan :D |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X