Şimdi Ara

Bu ilandaki araç nasıl (honda city) exper raporlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şasi, podye, direkler işlemli.

https://secure.sahibinden.com/cs/tloading?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2Filan%2Fvasita-otomobil-honda-sahibinden-1088038582%2Fdetay

• 2008 honda city için kaçmaz fırsat bence. Üstelik şase, podye vs işlemliymiş, orijinal de değil. Güçlendirmişler aracı.

• commandx C kullanıcısına yanıt

Arkadaş haklı . İşlemli araç her zaman orijinal halinden daha dayanıklı olur. Bizim arkadaş şase'si işlemli araç ile volvo ya arkadan çarpti araçta tek bir göçme yoktu. Ama Volvo darma dağın olmuştu . Hatta o zaman Volvo'ya iyi gülmüş benim arkadaş :)

• Şu kasayı bir türlü beğenemedim. Bence 1.4 ES ve LS olanların tasarımı daha hoş. Bunların haricinde olanlar yandan Lada Vega'ya benziyor.

• Bu araba normal bir ülkede doğru prese. sol ön taraf başka araçtan kesme, tüm şaseler iskelet, direkler işlemli..

Airbaglerde tamirli tıkıştırılmış falandır..

Honda değil artık bu, hangi usta yapmışsa onun ismini yazmak lazım bagaja..

Normalde şu yıkığın konusunun açılmaması lazım ama bizde 300bin tl yazabiliyorsun işte ilana.. acınası haldeyiz.

• 2008 model

184 binde

İşlemli

Neredeyse 300 bin  

• işlemli araç iyi diyolar ama bence sıkıntılı. ustaların daha doğrusu sözde ustaların nasıl iş yaptığını biliyoruz. ilana girmeden önce eğer 150-200 arası bişeyse alsın geçsin diyodum ama 300 bin TL istemiş. bence verilmez. tofaş parasına alınabilirdı anca.

• Bir arabadan vazgeçilmesi için daha ne olmalı acaba merak ediyorum. Her malın alıcısı vardır cümlesinin tam karşılığı :)
    200 binden fazla vermeyin bence
  • Her malın bir alıcısı vardır diye boşa dememişler. Arkadaş bunun örneği
  • Bu araba feleğin çemberinden bir kere geçmiş, yetmemiş dönmüş bir daha geçmiş, içine sinmemiş dönmüş bir tur daha geçmiş. Gitmiş gelmiş, gitmiş gelmiş.

• B.Avcı B kullanıcısına yanıt

Bir daha giderse gelmez herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.