arkdaşlar foruma üye olalı 1 hafta bile olmadı yani ben daha buraların çömeziyim. imzam için kural dışı dediler. beki bu imzanın nesi kural dışı? ahanda bu benim imzam ____________________________________________ imzam neyim bilmem, barnah bassam olmamı¿ ;^) ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ şimdi yukarıdaki konuyla ilgili aşşaadaki şıklardan hangisi dooru. a) ne o ööle parmak basarım falan. kime parmak basıon b) ula bööle resim mi olur? Mr.Spak'ın torunumusun? hem ne o ööle almışın eline mavi bi floresan c) walla bilemiyom. kural dışı dediklerine göre vardır bi bildikleri (yorum yok) d) yaw böle imza mı olur. baştan sona kadar kural dışı (hepsi) e) hiçbiri
quote:Orjinalden alıntı: tembeler hiçbiri biri açıklamadan ilk ben söyleyim 100*100 olmak zorunda resim bu kural yeni mi
Evet az önce imzamı değiştiriyordum ve değiştirlen yerdeki imza kurallarını okudum. Resmin boyutu 100*100 olmak zorundaymış.
quote:Orjinalden alıntı: DeNiz_YıLDız ben f şıkkını seçiyorum f) la olm ben sana başka bişi demiyom hile yapmak yok