Şimdi Ara

bu İNFERNUS nerede... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
55.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnUr_02

Bir program vardı,adını hatırlayamadım şimdi..Oyuna girmeden önce açıyoduk,istediğimiz aracın(hız teknesi,araba,motor hepsi dahil,ne kadar binilebilir araç varsa hepsi yazıyodu..) tuşunu ayarlıyoduk.Oyun içinde tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra (mesela Alt+G ya da Ctrl+2 ne istersen..) araba ya da motor her neise işte önümüze iniyodu..İnfernus'ta dahil
    Mertcan senin Blogundan indirmiştim galiba..

Evet car spawner o programın adı , farklı sürümleri mevcut farklı paketlere göre ve bazı trainerlar var mesela içerisinde car spawner var , o daha da kullanışlı oluyor oyun üstünden hemen menüden araç seçiyorsun.

• car spawner ,trainer vb. programlarda benim bilgisayar kasabilir :D zaten normal oynarken multide bile sürekli kaasıo ve oyundan çıkıorum. ama o oyunda en iyi araç infernus diil turismo bence:D çünkü en rahat duran ve en hızlı gideen o.
  • Evet arkadaşlar Gta IV kullanıcılarının çok aradağı infernus arabasından bahsedeceğim biraz bu oyunda ınfernus gta IV yapan kişiler tarafından ınfernus diye kaydedilen bir araba aslında lomborghini serisinden oyuna kopyalanan bir araba ve tabilide gözleri kamaştıran şekli ve güzelliğiyle seviliyor eğer gta IV de bu arabaya sahip olmak isterseniz telefondan burcie yi seçip ordan brucie nin verdiği yarışlara katılın ve birkaç yarış yapın mutlaka yarıiların bir tanesinde bu arabaya rastlarsınız unutmayın burucie yi arayıp race tıklayın ve birka. yarışa katılın ondan sonra araba yarıilarda karşınıza çıkacaktır ama sultan rs den daha hızlı olduğunu söyleyemem, sultan rs çok güzel bir araba işte böyle bir araba hemde modifiyeli bulabilirsiniz gta IV de

bu İNFERNUS nerede...

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanuc

Evet arkadaşlar Gta IV kullanıcılarının çok aradağı infernus arabasından bahsedeceğim biraz bu oyunda ınfernus gta IV yapan kişiler tarafından ınfernus diye kaydedilen bir araba aslında lomborghini serisinden oyuna kopyalanan bir araba ve tabilide gözleri kamaştıran şekli ve güzelliğiyle seviliyor eğer gta IV de bu arabaya sahip olmak isterseniz telefondan burcie yi seçip ordan brucie nin verdiği yarışlara katılın ve birkaç yarış yapın mutlaka yarıiların bir tanesinde bu arabaya rastlarsınız unutmayın burucie yi arayıp race tıklayın ve birka. yarışa katılın ondan sonra araba yarıilarda karşınıza çıkacaktır ama sultan rs den daha hızlı olduğunu söyleyemem, sultan rs çok güzel bir araba işte böyle bir araba hemde modifiyeli bulabilirsiniz gta IV de

bu İNFERNUS nerede...

Evet zaten banshee de viper GTS

• ya brucie yi aradım ya yarış yok diyo yada hep dandik arabalar geliyo yarışa station wagon sedan arabalar geliyo eğer comet yda turismo gibi bişiyle katlrsam 2 tane comet yda turismo o kadar gerisi dandik
  • arkadaşlar bir ara bende böyle infernus arayışına girmiştim.Hatta resmen takıntı haline gelmişti :D

oyunda haritanın her bi köşesine tek tek defalarca baktım,bulamadım...

uzuuuuun uzun arayışlarımdan sonra hala sonuca ulaşamıyorken aklıma bir fikir geldi:

şu brucie denen adamın yarışlarına katıldım.Bir sürü yarış yaptım (bayağı yaptım) veeee sonunda bir gün buldum.
    yarışanlardan diğerinde vardı ve hemen önünü kesip araca el koydum :D

oyunda istediğiniz kadar uğraşın bu aracı bulamazsınız!!!!
    Tek çözüm yarışlar...
  • ahada iste size yeri.. yalnız barnie mdir nedir onun gorevleri bitince cıkıoms bnde dha barnie cıkmadıgı icin bilmiorm ama bilen arkadslar bulur arabayı...

www.resimupload.com/ds293949434_uukuj.html

buda ykından adresi tam anlayın die arkadaslr...

http://www.resimupload.com/ds648194535_adsiz.html

hdi ii oyunlar siteyide verim size ne ararsanız buluosnz bu haritada sagdaki cubuktan ayarlanıyor...

http://grandtheftauto.ign.com/maps/1/Liberty-City-Map

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_R_A_V_E -- 27 Mayıs 2010; 2:21:30 >

• burci arıyorum yarış diye bişey yok kaç kez ardım boş boş konuşuyo bişey diyo bunun çözümü nasıl olcsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo11

burci arıyorum yarış diye bişey yok kaç kez ardım boş boş konuşuyo bişey diyo bunun çözümü nasıl olcsak

Telefonda saate bak ve 19:00 ve 13:00 arası ara onu. (Dikkat: akşam 7 ve öğlen 1 arası yani)
  • arkadaşlar başka bir sorum olcaktı gta ıv multiplyer da para ne işe yarıyor aylarca ne işe yarıyor diye interneten aradım hiç bir sonuç çıkmıyor başka konular çıkıyor yardım edmersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo11

arkadaşlar başka bir sorum olcaktı gta ıv multiplyer da para ne işe yarıyor aylarca ne işe yarıyor diye interneten aradım hiç bir sonuç çıkmıyor başka konular çıkıyor yardım edmersiniz ?

Para, seviye atlamana yarıyor. Paran arttıkça seviyen artıyor.
  • Bende oyunu ilk bitiriken hiç bulamamıştım, Brucie nin yarışından 1 tane, Steve'in istediğinden 1 tane araklamıştım bide son olarak Bernie sayesinde 1 tane almıştım. 3 Tane vardı. Sonra modları keşfedince işin suyu çıktı tabi :) Gittim trainer ile babalar gibi çağırdım kullandım arabamı. Ayırca size bir tavsiye daha, bildiğim kadarıyla oyundaki en hızlı araba Sultan RS, döküntü yıkık "old mansion" diye biyer var, orda bulunuyor internette ararsanız bulursunuz. Çok iyi hız yapıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ro xl -- 8 Haziran 2012; 1:54:30 >
  • Infernus bir başka. Görünüşü yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gey bi herif var bernie diye. onun tüm görevlerini yapınca bize bi tane turuncu veriyoryalnız bernie ye ulaşmak için sanırım drake i öldürmek lazım playboy x yerine
  • Ben birkere yol kenarında parkedilmiş görmüştüm hemen çaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSpacee

Ben birkere yol kenarında parkedilmiş görmüştüm hemen çaldım

En iyisi gördün mü kaçırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir keresinde Bohan'daki evimizin orada en az 5-6 tane arka arkaya parketmiş Infernus gördüm. Ama hepsini alamadım tabii.
  •  bu İNFERNUS nerede...

4 infernusum var biri uzaktaydı getirmedim sırf bu konu için çektim bu resmi

• infernus bütün gta oyunlarında var tabi san andreastan sonra oyunun en hızlı ikinci arabası 1.turismo sadece arabanın şekilleri farklı
  • car spawner yada trainer kullanıp infernus spawn et
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.