Şimdi Ara

bu İNFERNUS nerede...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
55.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu bitirdim sadece 2 kere sürmek nasip oldu şu arabayı birncisi bi görev vardı 2.de stevie araba çalma görevinde...tüm haritayı turladım yok ama saçmalık odur ki görevde bindim zaman heryer infernus kaynıyo en ucra köşeler bile şu arabanın bulunduğu bi yer yokmudur yaa

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA'da Infernus Nerede Bulunur?

Grand Theft Auto (GTA) serisindeki Infernus, yüksek performanslı bir spor otomobildir. GTA 4'te ve GTA San Andreas'ta farklı yerlerde bulunabilir.

GTA 4 Infernus Nerede Bulunur?

• Bernie'den hediye olarak alabilirsin. "The Holland Play" görevini tamamladıktan sonra Bernie Crane'i ara ve onunla buluş. Sana bir Infernus verecek.
    • Bohan'daki "Francis International Airport"un (Francis Uluslararası Havalimanı) kuzeydoğu köşesinde bulabilirsin.
    • Alderney City'deki "Outlook Park"ın güneydoğu köşesine park edilmiş halde bulabilirsin.
    • Araba kodunu ("359-5559") kullanarak da çağırabilirsin.

GTA San Andreas Infernus Nerede Bulunur?

• Los Santos'taki "Mulholland" çevresinde rastgele bulabilirsin.
    • "Los Santos International Airport"un (Los Santos Uluslararası Havalimanı) arkasındaki garajlarda bulabilirsin.
    • "Whetstone" bölgesindeki "El Corona" otelinin önüne park edilmiş halde bulabilirsin.

Infernus Hilesi

GTA 4 için bir Infernus hilesi mevcuttur. Bu hileyi kullanmak için aşağıdaki adımları izle:

• 3000-555-0100 numaralı telefonu ara.
    • Arama tamamlandıktan sonra iki kez sağ, bir kez sol, bir kez aşağı, bir kez sağ tuşuna bas.
    • Bir Infernus yanına gelecektir.

Bu hileyi kullanmadan önce oyununu kaydettiğinden emin ol, çünkü hile oyundaki ilerlemeni etkileyebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende bulamadım ayrıca şifresi falan da yok bildiğim kadarıyla...
  • Oyunun en saçma taraflarından birisi bu araba olayı.Arıyorsun tarıyorusun bulamıyorsun bi arabayı ama bulup binince ortalık kaynıyor,böyle oluncada ağız dolusu küfür otomatik olarak ekran camına tükürük şeklinde çarpıyor.
  • Bernie'nin görevlerini tamamladıktan sonra Bernie sizi arıyor ve sana bir hediyem var diyor ve bize
    Infernus'un bulunduğu bir yer söylüyor sonra orası haritada işaretleniyor.Ben aldım Infernus'u safehouseun önüne koydum paşalar gibi duruyor orda
  • Bir de paintshoplarda infernusun rengi koyu yeşilden başka birşey olmuyor sizde de var mı bu olay?
  • Valla bana sarı çıktı.En iyi rengi çıktı.Bende boyatmadım hiç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blingmh

Oyunun en saçma taraflarından birisi bu araba olayı.Arıyorsun tarıyorusun bulamıyorsun bi arabayı ama bulup binince ortalık kaynıyor,böyle oluncada ağız dolusu küfür otomatik olarak ekran camına tükürük şeklinde çarpıyor.

Aynen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • banada şu arabayı 2 kez kullnmak nasip oldu 2 side sarıydı yolda bitane kırmızı gördüm ama ilgilenmedm ah keşke dizseydim evin önüne ya...nese türkçe yama çıkınca baştan başlıcam ozaman dizerim infernusları renk renk tabi türkçe yama çıkarsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: base

banada şu arabayı 2 kez kullnmak nasip oldu 2 side sarıydı yolda bitane kırmızı gördüm ama ilgilenmedm ah keşke dizseydim evin önüne ya...nese türkçe yama çıkınca baştan başlıcam ozaman dizerim infernusları renk renk tabi türkçe yama çıkarsa...

Böyle giderse hiç sanmıyorum
  • İnfernus lamborghini olan mı ?
  • Garajımda 2 tane var bu arabadan
  • Oyunda garajdamı var ya valla varsa öyle bişey nerde olduğunu söylerseniz süper olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blingmh

Oyunda garajdamı var ya valla varsa öyle bişey nerde olduğunu söylerseniz süper olur.

bildim kadarıyla yok ama evinin önünde sarı çizgili sana ait olan bi yer var araba park için oraya park edip sava yaptığın zaman orda kalıyo araban...
  • quote:

Orjinalden alıntı: keroooo

Bernie'nin görevlerini tamamladıktan sonra Bernie sizi arıyor ve sana bir hediyem var diyor ve bize
    Infernus'un bulunduğu bir yer söylüyor sonra orası haritada işaretleniyor.Ben aldım Infernus'u safehouseun önüne koydum paşalar gibi duruyor orda

aynen
  • infernus nerde

bu İNFERNUS nerede...

bu İNFERNUS nerede...
  • quote:

HARİTADA GÖRÜNMEYEN GİZLİ SİLAHLAR,ZIRHLAR,ARABALAR,VESAİRE İÇİN....
    Oyunda internet kafeye gidip ;
    www.whattheydonotwantyoutoknow.com adresine girdiğinizde karşınıza gizli yerlerin haritada görünmeyen silah zırh araba falan gibi şeylerin yerlerini görebilirsiniz
  • ben gtalarda görev yapmayı sevmiyorum :D o yüzden sadece 2. adaya kadar açtım. size bir tavsiye eğer infernusu çok merak ediyorsanız multiplayer da bütün arabaların açık olduğu bir bölümde oynayın. onla yarış yapmak istiyorum derseniz gta race te super cars tan seçebiliyorsunuz. eğer gta race istemiyorsanız ve multiplayer da sokaklarda bulamazsanız trainer ı olan birinden isteyebilirsiniz. ben kullandım multiplayerda trainerı olan bi arkadaş saolsun. bir rampa vardı orada. yine trainer ı olanlar yapmış. o rampayı ne comet ne turismo ne supergt çıkabildi. sadece ınfenus çıkabildi. ama oyunda fren ve yol tutuşu açısından en iyi araba turismo ;)
  • Çok istiyorsanız o kadar uğraşmayın trainer veya car spawner ile alın madem.
  • Bir program vardı,adını hatırlayamadım şimdi..Oyuna girmeden önce açıyoduk,istediğimiz aracın(hız teknesi,araba,motor hepsi dahil,ne kadar binilebilir araç varsa hepsi yazıyodu..) tuşunu ayarlıyoduk.Oyun içinde tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra (mesela Alt+G ya da Ctrl+2 ne istersen..) araba ya da motor her neise işte önümüze iniyodu..İnfernus'ta dahil
    Mertcan senin Blogundan indirmiştim galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnUr_02

Bir program vardı,adını hatırlayamadım şimdi..Oyuna girmeden önce açıyoduk,istediğimiz aracın(hız teknesi,araba,motor hepsi dahil,ne kadar binilebilir araç varsa hepsi yazıyodu..) tuşunu ayarlıyoduk.Oyun içinde tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra (mesela Alt+G ya da Ctrl+2 ne istersen..) araba ya da motor her neise işte önümüze iniyodu..İnfernus'ta dahil
    Mertcan senin Blogundan indirmiştim galiba..

carspawner
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.