Şimdi Ara

Bu insanın kavgada bir üstünlüğü olur mu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: veym2

Üstad kendi kendini yok etsin o videolar 😂😂😂

Alıntıları Göster
    İzledikten sonra imha ederiz üstad sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steganography

İzledikten sonra imha ederiz üstad sıkıntı yok.

Alıntıları Göster
    Hadi bakalım 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: veym2

Hadi bakalım 😂

Alıntıları Göster

• Hayalarına vur gg

• quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

Diğer söyledikleri abartı, bu adamı istediği kadar prof olsun 70kg birisi asla ama asla alamaz, ama bıçak olayına katılıyorum. Taksimde SAT komandomuzu 15 yaşında çocuk ekmek bıçağı ile öldürmüştü.

Bıçak ap ayrı bir şey. Benimde lisede her kavgada çiğköfte ettiğim çocuk, kalabalık bir kavga anında bıça çıkarıp sırtımı boydan boya yarmıştı. Bıçak çok farklı...

Neavy Seal'ların falan sözü var, mesafe 1 metreden az ise, bıçak silahı alır diye. Öyle filmlerde ki gibi karizmatik te bıçaklanmıyor, saniseler içinde, refleksler havada uçuşurken, metal, keskin sivri bir şey vücudun tahrip ediyor. Liveleakste bir kaç bıçak kavgası izleyebilirsiniz. 2-3 saniyede bir birilerine 20-30 darbe indiriyorlar. Tayvanlılar bayağı iyi kullanıyor.

Bende hayatımda sadece 1 defa bıçak kullandım, diz kapağının altından ve baldırından vurmuştum, bıçağın ne kadar rahat girdiğini (ki o kadar kaliteli değildi) görünce şok olmuştum, hep aklımda.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle.Bıçak,muşta görünce kaçmak lazımfilmlerdeki gibi savuşturmak imkansız.

• Forumca içimizden geçer bu adam tahmini fakat herkesin canı tek kurşunluk (ibrahim tatlıses hariç)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim vucut tipim genetigim bu adamla ayni 195 boyundayim. iri yari oldugu icin hantal demissiniz;suan cevremde benden cevik adam yok. Bu adamin sadece tutmasi yeterli ki o da cok kolay kollari uzun tuttugu an yere çalar kacamazsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt

• İlk hamle hep kazandırır ve tüm yüreğinle girişmek önemlidir.
    O adam gibi 5 tanesini rahat yere sererim.
  • :D askerde böyle bir anım vardı, arkadaş fitness salonu sahibiydi..
    senin gibi kendine güvenen bir eleman halter çalışan bir elemana salça oluyor sürekli rahatsız ediyormuş adam lavuğu tuttuğu gibi 5 metre kadar fırlatmış elemanın kolu omzu kırılmış birde kapı kırılmış. Kapının ücretini kolu kırılan elemandan almışlar sonuçta olayı sen başlattın diyerek, arkadaş demişti ki sataştığı adam hergün 250-300 kilo ile çalışıyor 100 kiloluk adam ne bok yiyebilir bu adam karşısında :D

• Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 12:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Eğitimli birisi çok rahat döver.

Hayatında bir dövüş salonundan içeri adımını atmamış adamlar kütle yüzünden yıkıklıklarını ortaya dökmüşler.

55 kg'lık 15 yaşındaki bir çocuk elinde eldiven varkan gard üstünden bir vursun da size bakın elmacık kemiğinizi nasıl sızlatıyor.

Sandığınız kadar iyi bir dövüşçü olsaydı şu an milyon dolarları götürmesi gerekirdi. Ama o ne yapıyor? Bi' tarafına steroid basıp instagram'da supplement reklamı yapıyor.

Kaldı ki bu adamdan daha güçlü powerlifterı 75 kiloluk bir kick-boxer çocuk tek tekmeyle öldürdü geçen sene.

"Lifting weights has about as much resemblance to punching as a cheesecake.", Mike Tyson
    boyu yeterse vurur.

• Bir kurşuna bakar gzel krdsm

• Bu adamı yenmek için nasıl birisi olmak gerekir bilmem ama 70 kiloluk jiu jitsu 2.dan seviyesindeki adamın 115 kiloluk bodybuildierı yendiği dövüşü bırakayım şuraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidsnake99 -- 9 Nisan 2019; 13:5:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Edit: Uzun süredir konu dışına yorum yapmıyordum, eline tablet alan velet gelip burada yorum yapıyor. Bir yorum bırakayım dedim yine üşüşmüşler mesaja. Şu videoyu da ekleyeyim de neyin ne olduğunu görün

teke tek kavgada sıradan bir insanın hiçbir şansı yok

5 ve daha fazla yıl boks, güreş vs. yapmış +90 kg birisi bu adamı döver, 90 kg den hafifse zayıf noktalarına hızlı darbeler indirerek belki dövebilir. Yani 70 kg bir profesyonel boksör bu adamı tek yumrukta yere serer ama bu adamın da eli armut toplamıyor. İlk yumruğu engelleyip seni bir yerinden tutarsa geçmiş olsun.

Sıradan ve kavga ortamlarına alışık eli armut toplamayan 2 kişi bu adamı çok rahat döver.

Bıçağı kullanmaya hazır ve korkmayan 15 yaşındaki 50 kg bir çocuk bile bu adamı delik deşik edebilir. Bıçağı doğru şekilde tutması yeterli
    bildiğin sallamışsın. tahminen daha spor yapmaya başlayalı 2-3 yıl olmuştur, belki olmamıştır bile.

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    sallıyorum tut
  • Adam thanos gibi nereye dovuyorsun

• 3 conor mcgregoru üst üste döver

• Karaciğerine vurabilirse sert bir tane belki öyle. Tabii bu adama işler mi bilmiyorum o kastan Niye kavga ediyorsunuz kardeşim bu adamla, arkadaş olsanıza eğlenceli bi tipe benziyor

• Konudaki herifi ilk defa görüyorum. Muhtemelen 195 - 200 cm arası bir boya sahip, kilo olarakta ciddi manada yapay bir kas kütlesi mevcut. Tahminen 130-140 kilo arası.

Muhtemelen vücut geliştirme ile uğraşmış ciddi bir süre ve hatırı sayılır miktarda hormon takviyesi almış. Bariz belli oluyor. Görsel anlamda sağlam gözüküyor ama pratikte yani gerçek güç anlamında çok güçlü olduğunu hiç zannetmiyorum. Kendisi ile aynı siklette olan ve güç iddaasında bulunan azmanlar karşısında nal toplayacağı aşikar.

Sıradan insanlar bu tarz adamlara karşı hiçbir şey yapamaz. Hatta ve hatta 185 cm ve 100 kilo altı sporcular da.
    Ancak ciddi manada profesyonel spor geçmişi, alt yapısı olan, hacimli,kütleli sporcular rahatlıkla üstünlük kurabilir. Herşey cüsse, kilo ya da boydan ibaret değildir. Ben gençliğimde çok uzun bir süre boks ile ilgilendim. Ha keza yurt dışında bir süre Hapkido eğitimi de aldım. Devasa olarak niteleyebileceğiniz (konudaki herife yakın) adamların siklet olarak kendinden bir miktar aşağıdaki kişilere karşı birçok kez zor durumda kaldığına şahit oldum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.