Şimdi Ara

Bu insanın kavgada bir üstünlüğü olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şekilde bir insan kavga açısından etkili olur mu ?

Yada bu adama çakı filan çıkarsak karşı koyabilir mi ? Mesela 2-3 arkadaş adam dövmeye gittiniz karşınızda bu adam var . Çekinir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit: Uzun süredir konu dışına yorum yapmıyordum, eline tablet alan velet gelip burada yorum yapıyor. Bir yorum bırakayım dedim yine üşüşmüşler mesaja. Şu videoyu da ekleyeyim de neyin ne olduğunu görün

teke tek kavgada sıradan bir insanın hiçbir şansı yok

5 ve daha fazla yıl boks, güreş vs. yapmış +90 kg birisi bu adamı döver, 90 kg den hafifse zayıf noktalarına hızlı darbeler indirerek belki dövebilir. Yani 70 kg bir profesyonel boksör bu adamı tek yumrukta yere serer ama bu adamın da eli armut toplamıyor. İlk yumruğu engelleyip seni bir yerinden tutarsa geçmiş olsun.

Sıradan ve kavga ortamlarına alışık eli armut toplamayan 2 kişi bu adamı çok rahat döver.

Bıçağı kullanmaya hazır ve korkmayan 15 yaşındaki 50 kg bir çocuk bile bu adamı delik deşik edebilir. Bıçağı doğru şekilde tutması yeterli
  • strike yapabilcegini sanmiyorum ama o adam seni herhangi bir yerinden kavrarsa kurtulamazsn

• 9mm'lik canı var.
  • Silah çeksem ne yapabilir?
  • Edit: Uzun süredir konu dışına yorum yapmıyordum, eline tablet alan velet gelip burada yorum yapıyor. Bir yorum bırakayım dedim yine üşüşmüşler mesaja. Şu videoyu da ekleyeyim de neyin ne olduğunu görün

teke tek kavgada sıradan bir insanın hiçbir şansı yok

5 ve daha fazla yıl boks, güreş vs. yapmış +90 kg birisi bu adamı döver, 90 kg den hafifse zayıf noktalarına hızlı darbeler indirerek belki dövebilir. Yani 70 kg bir profesyonel boksör bu adamı tek yumrukta yere serer ama bu adamın da eli armut toplamıyor. İlk yumruğu engelleyip seni bir yerinden tutarsa geçmiş olsun.

Sıradan ve kavga ortamlarına alışık eli armut toplamayan 2 kişi bu adamı çok rahat döver.

Bıçağı kullanmaya hazır ve korkmayan 15 yaşındaki 50 kg bir çocuk bile bu adamı delik deşik edebilir. Bıçağı doğru şekilde tutması yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 9 Nisan 2019; 16:40:18 >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 12:56:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seri darbe konusunda pek şansı yok fakat seni herhangi bir yerinden kavrarsa rahat öldürür, bu adamı sadece Conor McGregor, Jon Jones gibi dövüşçüler rahat indirir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kalp yetmezliğinden gidecek hocam zaten

• buna yumruk işlemez ya dövüşçü biri olarak söylüyom bunla kavgaya gireceğinize kaçın

erkekliğin 10 da 9u kaçmak zaten hiç utanmayın :d anca filmlerde döverler bunu
  • La bi de öyle bi anlatmış ki gören de her gün kavga ediyor sanacak :D bu adama 70kg uzman birisi bi bk yapamaz. Sen de büyük ihtimalle kick boks muay thai gibi dövüş sporlarıyla uğraşan ama zargana birisisin. Ne kadar uzman olursan ol böyle birisini dövemezsin

• Silah çeksem napabilir?

• Oda çeker

• Şöyle bir adamla kavga edeceğimi düşündüm ben de öyle ufak tefek biri değilim 1.80 125 kilo biriyim kavga tecrübem de var fakat şartların eşit olmadığı ortada bu durumda taşaklara vurarak başlatırım kavgayı sağlam yerleştirebilirsem sonrası kolay zaten :D
  • yharf Y kullanıcısına yanıt
    sen de 17 yaşında sivilceli bi obezsin gibi hissettim
  • yıkıklara bak bunu döverlermiş herkes 10 yıllık yakın dövüş uzmanı forumda anasını satıyım

kağıt gibi yırtar burda artistlik yapanları adam uğraşmaz bile

• İki bacağının arasına vurun indirin bu kim ya dövmelerle falan milleti korkutmaya çalışıyor kas mas yapmış artislik yapıyor adresini ver görüşelim
  • Bölüm sonu canavarı gibi maşallah

• bu adamın böyle olduguna bakmayın forumdan herhangi biri rahat indirir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.