Şimdi Ara

Bu insanlar çıldırmış olmalı. Sıfırından pahalı İkinci EL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugün ikinci el iphone bakıyordum sıfırından pahalı bir sürü iphone 7 plus gördüm bizim millette genel bir sıkıntı sanırım
  • bu arada yeni kasa 1.0 lt civic turbo için yazılım çıkmış.

güç 129 hp'den 150 hp'ye, tork ise 200 nm'den 240 nm'ye çıkıyormuş.

https://www.br-performance.be/en-be/chiptuning/1-cars/24-honda/1239-civic/7313-2017/8917-1-0t-vtec/
  • Maliye bürokratları sağolsun.
    Acaba referandumdan sonra nasıl vergiler icat edecekler de biz bu fiyatları bile arayacağız.
  • Ülkede ki herkes cinoğlan anasını satayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olay yeni megane sedandada var 1.6 joy 62bin lira sis farı+jant ile 64bin lira. Ama 64binden ucuza satan yok 67 falan yazan var neyin kafası anlamak imkansız.
  • dün aynısını bende gördüm de konu açmaya erindim sövdüm geçtim
  • kirmizi olan bayide kirmizi yok diye o fiyati cekmisti
    yersen..
  • Sıfır Hatchback 100k, ikinci el hatcback 109k.Ülkede her şey gibi araba piyasası da garip

• Başkasını aptal yerine koyarken kendilerini o konuma düşürmek nedir?

Cevap: Bu konu.

• "Opsiyonlanmıştır" diyor bir de. Bahsettiği kişinin gerçekte var olduğundan bile şüpheliyim. Tamamiyle satış taktiği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam aracı sıfır almış test etmiş ve çalıştığını onaylamış, bu yüzden daha pahalı satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

Belki opsiyon falan eklenmiştir, sunroof, derl döşeme gibi

opsiyon eklenmiyor hondalara
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Son hızı 207 km olan ,182bg lik bir makine ,bana oldukça verimsiz geldi motoru.
    Zira 1.4 tsi jetta ile 200ü çok çok rahat görürken ilginç geldi hondanın bu motoru.

Ben eminimki liste fiyatı 100 bin olan aracı bayi 95 bine veriyordur, 109 bin yazmak güzel kafaymış.

@DRMobile Limitör koymaları bence de saçma olmuş. Herhangi bir chiptuning firmasında limitör iptali yapılır, 240ı geçer bu araç.

@Ahmet3976, bence önemli olan 0-100 hızlanmasından ziyade, otobandaki ara hızlanmalar, 80-180, 100-200 vb. Bu durumlarda şanzımandan ziyade motorun gücü kendini belli eder.
  • vw algısı yaratmaya çalışmışlar ama yemezler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.