Şimdi Ara

BU INTEL DELI HASTANESINE YATIRACAK BENI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ya kafayi yemek uzereyim şuan şu 3 islemci arasinda kaldim.
    I7 6700K
    I5 6600K
    I7 4790K

Hepsinin neredeyse base clocklarindan tut herseyine kadar ayni denecek kadar yakin.

Ama benimde gorusum su 6700k pahali ama canavar.

I5 6600K canavar ve ucuz denebilecek kadar az.

I7 4790K aklimi karistiran kucuk hain.

Forum da bir arkadas Msi mpower ve 4790k satiyor. 1500 tl iyi fiyat almak isterim.
    Ama elimde Ddr4 ram de bulunmakta.:(

Onu alacaksam ram'i satip 4790k alacagim ya da gidip skylake alip ddr4 ram'imi bir guzel kullanacagim. Biliyorum salağim biraz ama anlayin birazda yardimci olun :D.

6600k ve 6700k arasinda buyuk fark var ama 6600k da en az 70 fps veriyor her oyunda ultrada. Yani aslinda 6700 biraz gereksiz tamam. Amaaaa iste en buyuk sorun 6600k vs 4790k gencler allah askina yardim edin öleceğim. VE ARMA 3 GIBI BIR OYUN BENIM 1. OYUNUM ONA GORE HANGISI? Neyse okuyanlara yinede tesekkur ediyorum. Yardim edenlere ise minnettarim beni deli hastanesine yatmakdan kurtariyolar suan :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haswell al, Amerika'ya gitsin. Skylake al, Haifa'ya gitsin. Sonuçta çok fark yok. Olduğunu iddia edene de fiyatını sorarım.
    Heyecan yapma, sonuçta biri diğerinden ucuza gelmiyor kuruşu kuruşuna fiyatını çıkarıyor senden.
    Performansları da şu şekilde:
     BU INTEL DELI HASTANESINE YATIRACAK BENI BU INTEL DELI HASTANESINE YATIRACAK BENI
    Hâ, bunlar böyle de 6700K ne işe yarıyor dersen:
    Tabii, bu seviye performansları orta seviye bir anakartta kesinlikle göremezsin. Baştan söyleyeyim.

• Eğer elinizde ddr4 ram varsa ve yeni sistem kurulacaksa tabiki skylake sistem kurulmalıdır.
    Tavsiyem i5 6600k dır.
  • Amac oyun ıse 6600k yeter bır de gıgabyte z170x gamıng 5 ya da 7 al sogutucu olarak da noctua nh d15 al oc yı sonuna kadar kokle

Istersen Amd ZEN ISLEMCILERI bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 2 Ocak 2016; 15:53:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6700'e verecke para varsa 5820k'lı sistem toplanmalı.
  • Herkese mesajlaridan dolayi tesekkurler. Aklimda ki butun sorular silindi 6600k alinmasi planlaniyor. Msi gaming 5 alir hem oyunu da alirim. Skylake'e devam. X99 yongasi biraz pahali anakartdan tut islemciye yinede tesekkurler. Amd zen islemcileri gecebilirmi skylake?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SISTEM 8 BIN LIRA EDER MI
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fotolarla bilgilendirme icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: egomanyag

Herkese mesajlaridan dolayi tesekkurler. Aklimda ki butun sorular silindi 6600k alinmasi planlaniyor. Msi gaming 5 alir hem oyunu da alirim. Skylake'e devam. X99 yongasi biraz pahali anakartdan tut islemciye yinede tesekkurler. Amd zen islemcileri gecebilirmi skylake?

Cok acil degilse bekle derim

Amd eger iyi hamle yaparsa İntel cevap olarak iyi oc olan saglam ve cekirdek sayisi fazla yeni islemci cikarir.

Ama sen bilirsin

• Litografi, güç tüketimi, litografiyle orantılı olarak transistör sayısı gibi çeşitli farkları var tabiki. Ancak tabiki aralarında dağlar kadar performans farkı olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.