Bildirim
Bu internet degerleri iyimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Maalesef sağlıklı bir bağlantınız yok hocam. Bölgenizde vdsl2 destekleniyor mu? -
Benim pek internetten anladigim yok sadece boyle forumlarda yazilanlar kadar biliyorum herseyi tabi onlarda ne kadar dogrudur ama
Sizin internet saglayicisi olarak tavsiyeniz nedir kablonet altyapisi varsa onu almayi yada uydunet vb gibi seylere bakmaya basladim 3-4 yerde en fazla 13-14 arasi alirsiniz yaziyor yani benim icin en iyi nedir ? -
Hat değerleriniz bu şekildeyken pek sağlıklı bir bağlantıdan söz edemeyiz.
Vdsl2 ye başvuru yapabilir veya bölgenizde kablonet varsa oradan bilgi alabilirsiniz. -
-
Merhaba. Değerleriniz gayet iyi. -
Hocam Kablonet alt yapim yokmus burasada da tt altyapi yapmaya bazi yerlerde baslamis evimin hemen en fazla 50 mt ilersinde tip 23 saha kutusu var
Yilin kampanyasi diye 85 tl lik sizce iyimidir -
Paket fiyat vb. konular sizin inisiyatifinizdedir. Değerleriniz de gayet iyi zaten, güle güle kullanın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X