Şimdi Ara

Bu Internet Hızına , Bu Download Hızı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bu Internet Hızına , Bu Download Hızı ?

İndirmeye başladığımda 450-500 kb/s kadar çıkıyor ardından bir anda 50-60 kb/s ' ye iniyor ve sürekli 100-150 semalarında seyrediyor.. Sebebi nedir arkadaşlar . Bu aralar çok kopma da yaşıyorum . Bulunduğumuz hat bu hızı kaldırmak zorunda , çünkü arkadaşlarım da aynı hızı kullanıyor ve kopma veya böyle bir sorun yaşamıyor..

2. Resimde sorunu görebilirsiniz . Daha geçenlerde 4 mb idi internetim . Kopma sorunu yaşıyorum diyince sağolsun TTNET hemen 1 mb düşürdü hiç uğraşmamak için . Aradım yeniden yükseldi hız ama durum gördüğünüz gibi.

Buda speedtest.com ' daki sonuç

Eğer konu yanlış yerde ise kusura bakmayın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrkRS -- 22 Haziran 2012; 19:29:24 >

• hocam indirdiğiniz lınklerde sorun yoksa .. modem ısıdan dolayı uyuzluk yapmıyorsa sorun ttnet kaynaklı diyebilirim ..zamanında benzer sorunlar yaşamışdım ..yok santral desteklemıyor yok hızınızı sabitlemeliyiz diye bana akıl verıyorlardı sankı ben sabitleyecegim ..ne gerekiyorsa yap işte ..!! neyse bu durum bölgedeki alt yapı çalışmasındanda kaynaklanabilir .. telefondaki güya müşteri hizmeti veren kıt kafalıların birbirinden haberi yok ..!!!

tavsiyem bu sorunu konuya paylaştıgınız gibi verileri müşteri hizmetlerine bildirmeniz ve onlardan yardım istemenız olacakdır .. ama farklı yorumlar yada fikri olan varsa konuya zaten yazacakdır ..umarım kısa zamanda çözersiniz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkRS

İndirmeye başladığımda 450-500 kb/s kadar çıkıyor ardından bir anda 50-60 kb/s ' ye iniyor ve sürekli 100-150 semalarında seyrediyor.. Sebebi nedir arkadaşlar . Bu aralar çok kopma da yaşıyorum . Bulunduğumuz hat bu hızı kaldırmak zorunda , çünkü arkadaşlarım da aynı hızı kullanıyor ve kopma veya böyle bir sorun yaşamıyor..

2. Resimde sorunu görebilirsiniz . Daha geçenlerde 4 mb idi internetim . Kopma sorunu yaşıyorum diyince sağolsun TTNET hemen 1 mb düşürdü hiç uğraşmamak için . Aradım yeniden yükseldi hız ama durum gördüğünüz gibi.

Buda speedtest.com ' daki sonuç

Eğer konu yanlış yerde ise kusura bakmayın .

benim durumum da sizinle aynı forumlarda bu konu üzeride dolaşıyorum.üzgünüm ama bi fikrim yok bişe bulursam yazarım.

• Ttnettekilerden hayır bekleyeceğime sokaktakilere sorarım daha iyi . Kablonuzu kontrol edin diyor bana . 1 parmak kalınlığında kablo çektirdim adı net6 kablosu mu ne öyle bir şey. Halat gibi. Hat değerleriniz normal diyor sorun sizde diyor . :D şaka gibiler.

Az evel steam'dan download yapmaya çalıştım bir kaç dk 700 lerde dolandı hız . Sonra dayanamadım kapadım . indirdiğim torrentlerin s-l değerlerine bakıp indiriyorum ama torrentten aynı hızı alamıyorum. Hatta yakınından bile geçmiyor.

Not : modeme baktım baya ısınmış , ondan kaynaklanan kopmalar olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrkRS -- 22 Haziran 2012; 20:47:25 >
  • quote:

Ttnettekilerden hayır bekleyeceğime sokaktakilere sorarım daha iyi . Kablonuzu kontrol edin diyor bana . 1 parmak kalınlığında kablo çektirdim adı net6 kablosu mu ne öyle bir şey. Halat gibi. Hat değerleriniz normal diyor sorun sizde diyor . :D şaka gibiler.

Az evel steam'dan download yapmaya çalıştım bir kaç dk 700 lerde dolandı hız . Sonra dayanamadım kapadım . indirdiğim torrentlerin s-l değerlerine bakıp indiriyorum ama torrentten aynı hızı alamıyorum

anladım sizde haklısınız daha doymadılar paraya doysalar ucuza güzel hizmet vereceklerde ..kısmet artık ne zaman gözleri doyarsa o zaman ..

bakıyım bakıyım hıza etken neler varmış ..somut bişiler bulursam paylaşırım konuya ..

• quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

quote:

Ttnettekilerden hayır bekleyeceğime sokaktakilere sorarım daha iyi . Kablonuzu kontrol edin diyor bana . 1 parmak kalınlığında kablo çektirdim adı net6 kablosu mu ne öyle bir şey. Halat gibi. Hat değerleriniz normal diyor sorun sizde diyor . :D şaka gibiler.

Az evel steam'dan download yapmaya çalıştım bir kaç dk 700 lerde dolandı hız . Sonra dayanamadım kapadım . indirdiğim torrentlerin s-l değerlerine bakıp indiriyorum ama torrentten aynı hızı alamıyorum

anladım sizde haklısınız daha doymadılar paraya doysalar ucuza güzel hizmet vereceklerde ..kısmet artık ne zaman gözleri doyarsa o zaman ..

bakıyım bakıyım hıza etken neler varmış ..somut bişiler bulursam paylaşırım konuya ..

:D . Teşekkürler dostum :) . Bende çok aradım taradım ama elle tutulacak birşey bulamadım .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.