Şimdi Ara

Bu İnternetle LOL Oynanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ttnet 8 mbps geçtim superonline dan sorum olucak size , oyunda delay sorunu yaşıyorum hero 0.5 - 1.5 saniye felan geç gidiyor tıkladıgım yere oynanmıcak derecede kötü .Acaba bilgisayardan mı internetten mi anlamadım . 2 hafta önce süperonlinedaydım sorun yoktu , ttnete geçtiğimiz gün format attırmıştım pc ye ondan değildir diye düşünüyorum ama siz yinede bir bakın ;
    http://www.speedtest.net/my-result/3366673283 speedtest sonucu burda sorunu çözemedim hala . @

• gayet güzel değerlerin var daha ne bekliyorsunuzki
  • Aynı değerlerde süperonlinedaydım ping sabit 70 di oyun içi şimdi 85 küsür ve delay aşırı fazla sinirden patlıyorum ttnet yüzünden 1 haftadır
  • oyunla alakalı bi durum ttnetsel değil
  • benim ttnet kendini aştı yakında ms değil sn değerlerini görmeye başlarım lanet olsun yenilemeseydim keske sözleşmeyi aradım hızınız iyi diyor ping diyorum sitelere girerken bekletiyor diyorum adam bana download hızını anlatıyor ama herkeste aynı sorun galiba neyse bakacağız yol yakınken dönsem mi acaba 1 aylık farkı öder çıkarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

oyunla alakalı bi durum ttnetsel değil

oyunla uzaktan yakından alakası yok durumun , ttnetten 60 pingim var oyunda yine delay var .!!
  • Çünkü bugün yurt dısı cıkıslarında sorun var ping güzel gözüksede gecikme çok yüksek bundan bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

Çünkü bugün yurt dısı cıkıslarında sorun var ping güzel gözüksede gecikme çok yüksek bundan bahsediyorum

ben bugün demiyorum ttnete geçtiğim günden beri.
  • Baska bir online oyun dene delay gorursen eger internetindendir yok gormezsen lolü sil tekrar yukle en son cagre modeme bilgisayara format at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.