Şimdi Ara

Bu iPhone'da maksimum sayıda ücretsiz hesap etkinleştirildi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
100.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Seçenekleriniz ard arda açılmış hesaplardan birini kullanmak ya da eğer varsa başka bir ios cihazı veya mac (os sürümü 10.7.2 veya sonrası olan) üstünde yeni bir hesap açmak" diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptım Başka bir Apple cihazında iCloud hesabı oluşturup hata veren cihazda oluşturduğum hesabı girdim kabul etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baska bir apple cihazindan hesap olusturmalisiniz. kullanmis oldugunuz cihaz ustunden apple in izin verdigi sinirda hesap etkinlestirilmis. Restore da yapsaniz baska herseyi de deneseniz kabul etmez. Cihaz apple sunuculariyla haberlesince red cevabi alicak surekli. O yuzden baska bir apple cihazindan hesap olusturup kullanabilirsiniz. Cihazin yeni hesap acma yetkisi yok artik
  • Jailbreak yap yeni sürüm çıkmasını bekle yeni sürüm ile beraber restore+güncelle belki düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiqeL

baska bir apple cihazindan hesap olusturmalisiniz. kullanmis oldugunuz cihaz ustunden apple in izin verdigi sinirda hesap etkinlestirilmis. Restore da yapsaniz baska herseyi de deneseniz kabul etmez. Cihaz apple sunuculariyla haberlesince red cevabi alicak surekli. O yuzden baska bir apple cihazindan hesap olusturup kullanabilirsiniz. Cihazin yeni hesap acma yetkisi yok artik

başka bir cihazdan yeni bi hesap açıp icloud u kullansam o hesaptan ücretsiz açtığım hesapla yüklediğim uygulamalarda bir sıkıntı olur mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanslymn

quote:

baska bir apple cihazindan hesap olusturmalisiniz. kullanmis oldugunuz cihaz ustunden apple in izin verdigi sinirda hesap etkinlestirilmis. Restore da yapsaniz baska herseyi de deneseniz kabul etmez. Cihaz apple sunuculariyla haberlesince red cevabi alicak surekli. O yuzden baska bir apple cihazindan hesap olusturup kullanabilirsiniz. Cihazin yeni hesap acma yetkisi yok artik

başka bir cihazdan yeni bi hesap açıp icloud u kullansam o hesaptan ücretsiz açtığım hesapla yüklediğim uygulamalarda bir sıkıntı olur mu.

Güncellerken, indirdiğiniz hesabı ister sadece. Onun dışında bir sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LodosFelonica

quote:

Orijinalden alıntı: suleymanslymn

quote:

Güncellerken, indirdiğiniz hesabı ister sadece. Onun dışında bir sorun olmaz.

teşekkür ederim,yani kısacası başka cihazdan alacağım icloud hesabı yedeklemeye ve iphone mu bul ve find my friends gibi uygulamaları çalıştırmaya yarayacak.doğru mu düşünüyorum acaba.

• Arkadaşlar bendeki sorun da bunun aynısı mı acaba? Farklı bir Apple cihazından ücretsiz hesap oluşturup daha sonra oluşturduğum o ücretsiz hesabı kendi cihazımda mı açacağım?

Bu iPhone'da maksimum sayıda ücretsiz hesap etkinleştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 6 Ocak 2014; 6:57:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macintosh

Ben mail attım konuyla alakalı şöyle bir yazı gönderdiler bir şey anlamadım.

That means that you can't create a new account on this phone. Your only options are to either re-use one of the accounts previously created on your phone, or create a new account to use on a differen iOS device or Mac (running OS X 10.7.2 or later), if you have one.

Bu alet üstünde daha fazla hesap açamazsın. Ya daha ömce açtıklarından birini kulllan ya da. Başka bi alette yeni bi heaasap aç. Sanırım iclouddfa ki 5 gb saklama alanlarondan çok fazla açup depolama amaçlı kullanımını engellemek için bir tedbir. Zira bir kere açtın mı tel olmadan pcden de kullanabilion o alanı
  • Kardeşim uygulama için AppStore dan ücretsiz bir uygulama alırken yeni bir kimlik oluşturabilirsin ve doğrulayıp gerektiğinde kart tanımlayıp uygulama satın alabilirsin.
    iCloud ayrı olay.
    AppStore da kullandığın kimliği mesela kotası dolmuş bir cihazın iCloud dan giriş yaparsan bu hatayı alırsın ama AppStore sorun yaşamazsın.
    Tek yapman gereken eşten dostan rica edip başka bir iPhone iPad iPod neyse artık iCloud dan AppStore dan aldığın başka cihazın iCloud sekmesinden giriş yapıp aktiflestirebilirisn Yada sıfırdan hem iCloud hem AppStore da kullanayım dersen yeni bir iCloud hesabı oluşturabilirsin eğer o cihazın kotası dolmamış ise.

• Çok saçma bi olay ya bu tamam eşten dosttan rica edip hallederiz ama bu seferde eşin dostun kotasını harcamış olucaz ilerde onada sıkıntı yaratabilir.
    Apple bizi biçok konuda kısıtlıyo ama bu neden yani telefonumu satabilirim 2. el alabilirim 5ten fazla el değiştirmiş olabilir eş dost harcamış olabilir(!).
    Apple kısıtlamalarına bi dur demeli artık bazı konularda önceki iOs sürümüne bile dönemiyoruz arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaqabondx -- 6 Ocak 2014; 17:48:01 >
  • Macintosh kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamadıysam hakkını tüketmiş bir cihazda iCloud hesabı açamıyorum ama aktif olan ya da başka bir cihazdan yaptığım iCloud hesabını kendi cihazımda kullanabiliyorum. Doğru mu anladım acaba? Yani aktive edilmiş bir iCloud hesabıyla girişte sorun olmaz.

Peki bu Hotmail hesabımla edindiğim Apple kimliğini cihazı restore ettikten sonra kullansam olur mu? Yani onunla da ücretli içeriklere erişebileceksem boşu boşuna iCloud ile uğraşmak istemiyorum açıkçası.

• Evet aynen dediğin gibi diğer ancak aktif bir iCloud hesabı girebiliyorsun.

AppStore oluşturdun hesabını Her şekilde kullanabilirsin ücretli uygulamalarıda satın alabilirsin bir kart tanımlayıp.

iCloud olmazsa olmazlardan aslında kişiler , fotograflar , notlar , mail , yer imleri , şifreler cihaz yedeği bilgiler falan hepsinin yedeğini garanti altına alıyorsun.

• konuyu hortlatacağım ancak ben burada ki talimatlara uyarak app store den giriş yapmaya çalıştım:

Bu Apple Kimliği daha önce İtunes Store da kullanılmadı

Giriş yapmak için gözden geçire dokunun ve ardından hesap bilgilerinizi güncelleyin.

iptal-gözden geçir

gözden geçir e basıncada ileride kredi kartı girmek zorunda bırakıyor. bunu yapmadan çözüm varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURRAT

konuyu hortlatacağım ancak ben burada ki talimatlara uyarak app store den giriş yapmaya çalıştım:

Giriş yapmak için gözden geçire dokunun ve ardından hesap bilgilerinizi güncelleyin.

iptal-gözden geçir

gözden geçir e basıncada ileride kredi kartı girmek zorunda bırakıyor. bunu yapmadan çözüm varmı

Kredi kartı girmek zorunda değilsin. Dört seçeneğin var. İlk üçü Visa/MasterCard vs. En alttaki seçenek ise ödeme bilgileri girmeden o adımı geçmeni sağlıyor. Adres bilgilerini doldurmak zorundasın ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

quote:

Orijinalden alıntı: MURRAT

konuyu hortlatacağım ancak ben burada ki talimatlara uyarak app store den giriş yapmaya çalıştım:

iptal-gözden geçir

Kredi kartı girmek zorunda değilsin. Dört seçeneğin var. İlk üçü Visa/MasterCard vs. En alttaki seçenek ise ödeme bilgileri girmeden o adımı geçmeni sağlıyor. Adres bilgilerini doldurmak zorundasın ama.

hayır ne yazık ki öyle bir seçenek yok.. kart bilgileri istiyor tekrar denedim şimdi

• merhaba arkadaşımdan iphone 5 aldim. apple kimliğim var fakat icloud hesabı açmak istdiğimde bi iphoneda maksimum sayıda hesp etknleştrldi çkıyor. arkdaştn eski icloud şfresini aldm grş ypıyorm ama onun hesabını kullanmak istemiyorum.. telefondan hesabı silsemmm tamamıyla yeniden açabilirmiyimm ? yada onun adresini değiştirp kendi adresimi ekleyeblrmiyim çnkü hotmail şfresini bilmiyorm istese şfremi unuttum felan yapar pek güvnmyorm. bu konuda yardımcı olurmusnuzzzz.
  • Bende aynı sorunu yaşıyorum 2.el iphone 4 aldım ve bende iclouda aynı hatadan dolayı giriş yapamıyorum
     Bu iPhone'da maksimum sayıda ücretsiz hesap etkinleştirildi.

• Şu an bu sorunu ipad'de yaşıyorum. Akşam 19:00 gibi arayacağım müşteri hizmetlerini. 20:00 ye kadar hizmet veriyorlarmış. Bakalım Apple çözebilecek mi? Ayrıntıları burda yazarın.

• Sorunun çözümünü bilen var mı??

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.