Şimdi Ara

Bu iPhone'da maksimum sayıda ücretsiz hesap etkinleştirildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
100.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, arkadaşım ikinci el bi 4s aldı ancak iCloud'a giriş yapmaya çalışınca böyle bir hata veriyor. Çözüm yolunu bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bu iPhone'da Maksimum Sayıda Ücretsiz Hesap Etkinleştirildi

Eğer iPhone'unuzda "Bu iPhone'da maksimum sayıda ücretsiz hesap etkinleştirildi" hatasıyla karşılaşıyorsanız, bu durum cihazınızda çok fazla iCloud hesabı oturum açmış olmanızdan kaynaklanabilir. Her Apple Kimliği ile yalnızca on adet ücretsiz iCloud hesabı oluşturulabilir ve bunların tamamı zaten etkinleştirilmişse, bu hata mesajıyla karşılaşabilirsiniz.

ICloud Maksimum Sayıda Ücretsiz Hesap Etkinleştirildi Çözümü

Bu hatayı gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Ayarlar'a gidin ve iCloud'a dokunun.
    • Hesabınızı seçin.
    • Altta "Oturumu Kapat" seçeneğine dokunun.
    • Hangi hesapların oturumunu kapatmak istediğinizi seçin.
    • Kapatmak istediğiniz hesapların yanındaki anahtara dokunarak oturumlarını kapatın.

Bundan sonra yeni bir iCloud hesabı oluşturabilir veya oturum açabilirsin.

Diğer Cihazlarda Maksimum Sayıda Ücretsiz Hesap Etkinleştirildi

Bu hata mesajıyla iPhone dışında bir cihazda karşılaşırsan, aynı çözüm adımlarını izleyebilirsin. Ayarlara gidin, iCloud hesabınızı seçin ve oturumunu kapatın. Ardından yeni bir hesap oluşturun veya oturum açın.

Bu adımları izledikten sonra maksimum sayıda ücretsiz hesap etkinleştirildi hatası çözülecektir ve cihazında yeni hesaplar oluşturabilir veya oturum açabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • telefonu resetlemeyi denedimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Certhas

telefonu resetlemeyi denedimi?
    Deneyenler olmuş ama sorun çözülmemiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaqabondx

Deneyenler olmuş ama sorun çözülmemiş..

Alıntıları Göster
    Kaç tane hesap girişi yapıldı acaba
  • Sınır 3müş diye söylüyolar tam bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sınır 3müş diye söylüyolar tam bilemiyorum
    bu denemis oldugunuz hesap bilgilerini iphone haricinde ipad veya mac te de kullaniyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luma

bu denemis oldugunuz hesap bilgilerini iphone haricinde ipad veya mac te de kullaniyormusunuz?

Aynı sorun bende de var ve ben aynı hesabı hem iPhone'da hemde iPad'de kullanıyorum. Ben ise bu hatayı iPad'de alıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

quote:

Aynı sorun bende de var ve ben aynı hesabı hem iPhone'da hemde iPad'de kullanıyorum. Ben ise bu hatayı iPad'de alıyorum.

Alıntıları Göster
    Eğer telefonun iCloud kısmına 3 veya 3'ten fazla hesap girildiyse bu uyarının alınması normaldir. (5'te olabilir).
    AppStore'u etkileyen birşey değil bu, AppStore'a istediğiniz kadar hesapla girebilirsiniz. iCloud'da böyle bir sınırlama var malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErennIsk

quote:

tam aksine, ben is ne iphone da ne de ipad te hic bi hata almadan kullanabiliom..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ErennIsk

quote:

tam aksine, ben is ne iphone da ne de ipad te hic bi hata almadan kullanabiliom..

Olmuyor değil, oluyor ama bende sorun var diyorum hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

Eğer telefonun iCloud kısmına 3 veya 3'ten fazla hesap girildiyse bu uyarının alınması normaldir. (5'te olabilir).
    AppStore'u etkileyen birşey değil bu, AppStore'a istediğiniz kadar hesapla girebilirsiniz. iCloud'da böyle bir sınırlama var malesef.

AppStore'da problem yok hocam kullanmak istedigimiz iCloud

• quote:

quote:

Dedigim gibi iCloud'da boyle bir sinirlama var. restore edince bile gecmiyor hatta. Elbet cozumu vardir; lakin hic arastirmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5980C441C

quote:

quote:

Dedigim gibi iCloud'da boyle bir sinirlama var. restore edince bile gecmiyor hatta. Elbet cozumu vardir; lakin hic arastirmadim.

Alıntıları Göster
    itunes uzerınden ayarlanıyordu araştırın bulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Thursy

Hiçbi bilginiz var mı peki bu konuda hiç rastlamadım öyle bi ayarada
  • quote:

quote:

yanlıs hatırlamıyorsam hesaplar kısmında olacaktı uzun suredır kullanmadım itunesu tam hatırlamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

yanlıs hatırlamıyorsam hesaplar kısmında olacaktı uzun suredır kullanmadım itunesu tam hatırlamıyorum

Alıntıları Göster
    peki teşekkür ederim ilgileriniz için arkadaşlar..

• Arkadaşlar bu sorunu çözebilen var mı telefonu iş arkadaşıma sattım cihazı restore falan ettim kar etmedi bu sorunu nasıl düzeltebilirim

• Itunestan hesabiniza girip resetlemeyi deneyin 5 cihazla sinirli oluyor Deauthorize All secenegini kullanin belki bu sorunu cozer

• quote:

Arkadaşlar, arkadaşım ikinci el bi 4s aldı ancak iCloud'a giriş yapmaya çalışınca böyle bir hata veriyor. Çözüm yolunu bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum..

tahminim diğer hesapları kapatmanız gerekiyor.
  • Ben mail attım konuyla alakalı şöyle bir yazı gönderdiler bir şey anlamadım.

That means that you can't create a new account on this phone. Your only options are to either re-use one of the accounts previously created on your phone, or create a new account to use on a differen iOS device or Mac (running OS X 10.7.2 or later), if you have one.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.