Şimdi Ara

Bu işaret ne anlama gelir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
23.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. VW Polo 2006 Model aracımda Hararet Göstergesi ve Yakıt Göstergesi arasında yanan bu ışığın anlamını bilen var mı?

Bazen yanıp sönen bu ışığa bazı yerlerde Airbag hatası demişler.
    Genellikle çukurlara girince oluyor.

Bir de resim alıntıdır. Resimde işaretli yer değil, üstteki ikaz lambasını kastediyorum.

• Bu resimden daha iyi anlayabilirsiniz sanırım...
  • Konvektör ışığı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bu işaret ne anlama gelir?

Katalitik konvektör ışığını yakan birçok sebep vardır. Egzoz arızası, araçta lpg olmasından kaynaklı arızalar, boğaz kelebeği, sensör arızaları vb. Yalnız yazdığınız gibi çukurlara girme ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Aracı test cihazına bağlatın ortaya çıkar.
  • Hocam o işaret değil yahu. Yukarıda yakıt göstergesi ile hararet göstergesi arasında yanan koltuk işaretine benzeyen uyarıyı soruyorum.. Resim başka bir araca ait... Bir de bendeki bazen yanıp hemen sönüyor yolda giderken..
  • İlk resimde yuvarlak içine alınmış. Ondan hatlar karıştı. İnanın onu ben de ilk kez gördüm. Arabanızın modeli biraz eski mi? Çünkü yeni modellerin göstergesinde böyle bir ikaz lambası yok. Airbag demişsiniz. Yeni araçların göstergesinde airbag lambası aşağıdaki gibi.

• Evet hocam bu işaret farklı. Normalde kontağı bir kez çevirince diğer uyarı lambaları gibi havayastığı işareti yani sizin resmini koyduğunuz işaret 5 saniye kadar yanıp sönüyor. Bu da sorun olmadığı anlamına gelir. Benim dediğim yukardaki uyarı farklı. Yolda çukura falan girince belirip kayboluyor. Var bi sıkıntı...

Teşekkür ederim ilginize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim. Yalnız yardımcı olamadık. Bu resmi yetkili servislerin birine mail olarak atın. Yardımcı olurlar. İyi günler...

• azurem A kullanıcısına yanıt
    Arka koltuklar açılmıştır koltuk katlama işlemi gibi

• Koltukları biraz öne katlayıp sertçe geri vurdum. 2 gündür yanmadı bakalım, sorun budur inşallah
  • Eğer yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bir uyarıysa koltuğu katladığınızda da yanması lazım. Bunu bir deneyin. Araç çalışır vaziyetteyken arka koltuğu katlayın. Göstergede bu ışık yanıyorsa kesin budur. Gerçekten de o ışık sembol olarak da katlanmış bir koltuğu andırıyor.

Örneğin bizim araçlarda da kapılar veya bagaj açıkken uyarı lambaları yanar. İyi günler...
  • Neymiş hocam sıkıntı? Bende de aynı durum var. Özellikle çukurlara girdiğimde yanıp sönüyor.

•  Bu işaret ne anlama gelir?

Bende de ara ara yanıp sönüyordu arka sağ koltuk yaslanma kısmı tam oturmamış onu tekrar oturttum düzeldi.

• sabah arabada bişey yoktu akşam işten çıkıp eve gidecekken koltuğu yatırdım arkaya geçmek için sonrasında geri kaldırdım fakat aynı uyarıyı yaktı.

arabaya elektrik geliyor fakat marş basmıyor ve koltuk ileri geri hareket etmiyor. Koltuktan dolayı böyle bi arıza vermesi mümkün mü ?

araç 2002 polo coupe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.