Şimdi Ara

Bu işi kabul etmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni mezun elektrik elektronik mühendisiyim. 4 aydır işsizim. Kariyer. net' den kimse geri dönüş yapmadi suana kadar. Ki boş bir insan degilim. Ögrendigin bilgileri paylaştığım bir blog sayfam var. Farklı farklı konularda 30'dan fazla yazı yazdım. Size söylenen kendini gelistirin işe girersiniz sözleri palavra sadece. Lafa geldi mi herkes cok iyi mühendis zaten o yüzden hic kimse size kendini gelistirmissin burayı hakediyorsun demeyecek.
    Karşıma çıkan iş ise şöyle. Meslegimle alakalı bir mühendislik ürününü imalat ve satis kısmında olacağım. Maas elden 2500 tl olacak. Sattığım her üründen 500 lira komisyon. Calismak icin gerekli belgeleri patron alacak ve tüm masraflarimi karsilayacak. Masraf yaptığı için benim en az 2-3 yıl orada is yapmami istiyor. Agir isim olmayacak, imza aticam, firmanin yüzü olacağım. Toplantılar, yemekler vs. masabasi iş yani. Daha cok ticarethane gibi. Buraya kadar hersey güzel. Tek elektrik muhendisi olacağım ayrica. Buraya kadar hersey güzel. Tek sıkıntı patron pek tekin bir adam değil. Arkaplanda alengerli işler çeviriyor gibi. Ve maasi elden vermesi sorun olur mu benim icin onu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• r10semih

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşı elden vermesi sıkıntı.Başka iş umudu varsa bekle bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.