aslında hemen kestirip atmıyorum ama çok deneme yaptım ve her denemede x2 250 geride kaldı. mesela en son cnq ve c1e kapalı yaptım.normalde verdiği değerden de düşük bir sonuç aldım, 100 puan civarı düşük 3d mark 03 ile, sanırım 3.790 civarı bir de şunu fark ettim bilmem yararı olur mu bende daimi çalışan boinc var bilg de ve %100 işlemci yükünü kullanır bulduğu zaman testte genelde boinc i suspend yapıyorum işlem yapmasın diye kribibench de sponge exp demosunda skorum 5.800 fps oluyor boinc i çalıştırıp deniyorum skor 6.200 fps yani işlemciden güç çalan pro açıkken daha yüksek skor alıyorum, kapalıyken daha az kapalıyken işlemci hızım cnq dan dolayı 800 mhz oluyor ama kribi çalıştığında %100 olması gerek normalde herhalde olmuyor diye düşüünüyorum çünkü aklıma başka açıklama gelmiyor güç çalan pro açıkken işlemci 3014 mhz de çalışıyor ve kribibench daha yüksek skor veriyor artık olayı işletim sistemine bağlamaya başladım kendimce temiz bir win xp kurunca tekrar denicem bakalım ne olacak ama bunuda hemen yapamam çünkü şu an işime yarar bir sürü pro yüklü ve hepsini kullanıyorum.format işi benim için çok zor şu ara...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme