Şimdi Ara

Bu iste buraya kadar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eldorado serverindeki 58 lvl pure int charım xXTurKXx bugün sifresi kirilmak suretiyle hacklenmistir. Bilginiz olsun. Yapan sahislarda Alman.Bundan sonra bu charda bulunmayacagimi bilmenizi isterim. Herkeze ii kasmalar. Saygilar.

• quote:

Orjinalden alıntı: xXTurKXx

Eldorado serverindeki 58 lvl pure int charım xXTurKXx bugün sifresi kirilmak suretiyle hacklenmistir. Bilginiz olsun. Yapan sahislarda Alman.Bundan sonra bu charda bulunmayacagimi bilmenizi isterim. Herkeze ii kasmalar. Saygilar.
    cok Buyuk gecmıs Olsun Benmde Tıbette 44 lv adamım gtmıstı emegımı werdıgım gold tıcketsız 44 olmanın ne kadar zor oldugunu bılen blr ( 15- gunde ) nickm DINAMO ıdı o gunden sora bota basladm snı bılmm baslarmısn - yada oyuna dewam edermısın ama bnje fırsatı bulmusken bırak kop gıt bu oyndan bi sevgili yap kendıne onla ılgılenırken untuon sro yu Kendmden blıom
  • arkadaşlar bunu nasıl yapabiliyorlar ki? anlayamıyorum hacker adam böyle uafk şeylerle uğraşmaz bence... yapacağı daha önemli şeyler vardır o bilgiye vasıf insanın... bunun bir programı yahut br sistem açığı falan mı var?

bu arada geçmiş olsun arkadaşım. kayıt olduğun mailden silkroad yetkililerine bir mail atıp durumu bildir? hatta mail yağmuruna tut sonuçta kayıt olduğun mail adresine aittir acc ve bu yolla alınan hesapların geri dönmesi lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyah_inci

arkadaşlar bunu nasıl yapabiliyorlar ki? anlayamıyorum hacker adam böyle uafk şeylerle uğraşmaz bence... yapacağı daha önemli şeyler vardır o bilgiye vasıf insanın... bunun bir programı yahut br sistem açığı falan mı var?

bu arada geçmiş olsun arkadaşım. kayıt olduğun mailden silkroad yetkililerine bir mail atıp durumu bildir? hatta mail yağmuruna tut sonuçta kayıt olduğun mail adresine aittir acc ve bu yolla alınan hesapların geri dönmesi lazım?
    Snden baska ınan cok kısı ole dusundu ama kımsenın elınde bı sonuc yok adamların tek baktıgı para
  • nasıl para? premium yok ki? hadi premium olsa diyeceğim normal üyelikte sistem açığı var... ama ne diyebilirim bu işe? yoksa silk almayanın hesabını mı çalabiliyorlar sadece ben anlayamadım cidden. hangi şartlarda hesap çalınıyor,?
    quote:

Orjinalden alıntı: [O]range

quote:

arkadaşlar bunu nasıl yapabiliyorlar ki? anlayamıyorum hacker adam böyle uafk şeylerle uğraşmaz bence... yapacağı daha önemli şeyler vardır o bilgiye vasıf insanın... bunun bir programı yahut br sistem açığı falan mı var?

Snden baska ınan cok kısı ole dusundu ama kımsenın elınde bı sonuc yok adamların tek baktıgı para

• quote:

nasıl para? premium yok ki? hadi premium olsa diyeceğim normal üyelikte sistem açığı var... ama ne diyebilirim bu işe? yoksa silk almayanın hesabını mı çalabiliyorlar sadece ben anlayamadım cidden. hangi şartlarda hesap çalınıyor,?
    quote:

Orjinalden alıntı: [O]range

quote:

Bn Bı bılgısayar muhendısılıgınde 1 . snfta okuyan Marmara unv ogrenjısı we aynı zamanda onlıne we guzel hatun hastası olan Kaan Bı aralar onlıne ısıne el etma kararı almstm tek diil tbi unv arkdaslarla 20 kısı fln aslında yaptk yapmasına ama bız 20 mızden baska oynayan yoktu Oyunda herkesın kendısıne ait bi haywanı oluodu 5 cesıt haywan wardı bız yaptk yapmasına oyuna uye olan kısı sayısıda 300 lerdeydı ama 20 kısı oynuodu hep onlar bızız yıne Olay şu Her Playerın bı code u oluo yane Player code bu code larla yonetılıyosun ornegın snn sılkroadda nıckın __SILKROAD__ dıelım snn bellı baslı bı code un oluo bu kodu sdece Sorumlu kısıler bılıorlar Goreblıorlar we coda dayanarak yapıolar herseyi [[ Bu arada bızım oyunun tutmamasındakı sebem Lvl 10 a kadar dı we exp hesaplaması ınanın cok zor her lvlda mılyon tane sayı carpıon we ona es deger sabit bi rakamsal ıfade kullanıodn cok karısıktı bız hepsını aynı tuttk yane 1 lvde de 10 lv dede aynı exp le lv atlıodn Sılkroadda 1 lv den 2 ye nası atlıosan 69-dan 70 atlamanın ole oldugunu dusunun bu tarz bısıdı ondan dolayı oyun sarmadı adı With your animal dıWYA ıste bu Hacklenme olayıda Code u bulan bı program yada ıle yada Bu code ları sallıyarak hack lıolar YANE 2. IHTIMALSE HACKLENENLER 100.000 de 1 TALIHSIZ KISILER BENDE OLEYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0!!Obbs!!0 -- 18 Şubat 2007; 0:21:01 >

• trade acigi die bisey duydum yani action penceresinden karsindakine bisey vermek ya da almak icin kullanilan olay. bu konuda o kadar cok insan ayni seyi soyledi ki artik ciddi ciddi inanmaya basladim. Bu demekki oyunda bir bug var ve bir lamer bunu kesfedip onu kullanabilecek bi program yazmis. trade atildigi zaman bu program vasitasi ile karsisindakinin bilgilerini alabiliyor. bakın hacklendigim an bi kardesim ayni cafede ve bizim guilddeydi. union penceresinden benim nick'imle yazilanlari görebilirsiniz. hepinize kolay gelsin

Yeni nick: Turkei

Amacim : ALMANLARIN A........... S......... ( Anladınız siz anladınız =) )

Bu iste buraya kadar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.