Şimdi Ara

BU İTEM CYPHERDA NE KADA EDER? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İsteyen varsa ucuza verebilirim takasda olur
  • 5 para etmez 2/3 m dan satıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasr347

5 para etmez 2/3 m dan satıyolar

Arkadaşım o item iyi para eder.Hele hele cz'de.Elinde spear olan bi eleman geldi sana 1000 vurdu 1000 yerine 800 vurur onu takarsan.Ancak defanstan kayıp olduğu için 860 falan diyelim.Vs'lerde ölümcül bi değer taşır tabi değerini bilene
  • CYPHERDA İron İmpact satılır
  • quote:

Yav sanki çok anlıonda konusuosun yav hayatında gördünmü yahu? az önce adam 80m vereyim dedim vermedim sen dion 2.3m çok anlıonda insanı sinirlendiriyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: tokasra

Bence o item o kadar fazla para etmez cunku ardream'da DD helmet yerine Spear Def helmet gyecek pek fazla kisi yoktur.Bot olsaydı tamam ama Helmet bana göre para etmez

İşte Çoğu Kişinin Kaçırdığı Nokta Bu 1 Tek Tıkla İtem Değiştirme Olayı Oyunun Başından Beri Mevcut Ardream ' i Ele Alırsak 2 Warrior Vs sinde Karşındaki Raptorluysa Ölede Güzel Avantaj Sağlarki..

Ama Fiyatı Hakkında Hiç Bi Fikrim Yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: VagranTR

quote:

Yav sanki çok anlıonda konusuosun yav hayatında gördünmü yahu? az önce adam 80m vereyim dedim vermedim sen dion 2.3m çok anlıonda insanı sinirlendiriyorsun

iyi sallıosun ne 80mi be c1de onlardannnn doluuuuuuuuuuuu war spear kalkan fiyatına satılıo yani 3-5m arası
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani3131

quote:

Orjinalden alıntı: VagranTR

quote:

iyi sallıosun ne 80mi be c1de onlardannnn doluuuuuuuuuuuu war spear kalkan fiyatına satılıo yani 3-5m arası

kardeş dediğimi yap 100 e 90 a koy

bilgisi olmayanlar yorum yapıyor 3m ye koyacakmış 3 ye koy 10 saniye sora gitmesse aynısından vereceğim sana cypherda

c1 e girip te bakın premiumlu charlarınızla

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.