Şimdi Ara

bu item hiç birinizde yoktur eminim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu da özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeDrO -- 13 Ocak 2006 16:58:04 >
  • var kardeşim...christmas eventte çıkıyodu
  • özellikler işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeDrO

özellikler işte
    resmi nie gitmiyosa anca geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeDrO -- 13 Ocak 2006 19:01:20 >
  • quote:

resmi nie gitmiyosa anca geldi

Alıntıları Göster
    Bende var
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordSoth

Bende var

Alıntıları Göster
    o takı yılbası için paketlerden cıkar onu baskasına weremes ve satamassın zaten bir süre sonra silinir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SCREAM_TR_

o takı yılbası için paketlerden cıkar onu baskasına weremes ve satamassın zaten bir süre sonra silinir....

Alıntıları Göster
    sen sus bişey bilmiyon silinmez bu 1 daha +1 bu 2 bu itemden bitane çıkıyo farklılarıda vardır bu 3

• quote:

sen sus bişey bilmiyon silinmez bu 1 daha +1 bu 2 bu itemden bitane çıkıyo farklılarıda vardır bu 3

Alıntıları Göster
    Bu itemden bir tane felan çıkmıyo bizim arka da çıktı .... Ayrıca süresi var silinecek bunu bil... Esas sen çok şey biliyomuş gibi konuşma!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: bitirenadam

Bu itemden bir tane felan çıkmıyo bizim arka da çıktı .... Ayrıca süresi var silinecek bunu bil... Esas sen çok şey biliyomuş gibi konuşma!!!!

Alıntıları Göster
    hala silinmedi sussss ben gözüme inanıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitirenadam

Alıntıları Göster
    BİR KER O TAKI 5 .10 GÜNE KALMAZ SİLİNECEKTİR. CÜNKÜ BENDE DE VAR DI SİLİNDİ
  • quote:

hala silinmedi sussss ben gözüme inanıyom

Alıntıları Göster
    christmas itemler X-Mas Present lardan çıkar ve belli bir süre sonra silinirler. sadece 1 kere çıkmazlar, herkese çıkabilirler..

aynı item daha önce bikaç arkadaşımıza da çıktı zaten.. resimler sitede de gösterildi.. sen neye dayanarak 1tek sende olduğunu idda ediyosun anlamadım... ayrıca o itemlerin silineceği de resmi sitede söylenmişti.. eğer seninki silinmediyse bu bir bug'dan ötürü olabilir.. fazla sevinme heran silinebilir onun için :)

bide bişey daha dmek istiyorum; insanlara lütfen yanlş bilgi vermeyin... hani bi söz war;

biliyorsan konuş, örnek alsınlar.. bilmiyorsan sus, adam sansınlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilnefana -- 13 Ocak 2006 18:05:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilnefana

christmas itemler X-Mas Present lardan çıkar ve belli bir süre sonra silinirler. sadece 1 kere çıkmazlar, herkese çıkabilirler..

aynı item daha önce bikaç arkadaşımıza da çıktı zaten.. resimler sitede de gösterildi.. sen neye dayanarak 1tek sende olduğunu idda ediyosun anlamadım... ayrıca o itemlerin silineceği de resmi sitede söylenmişti.. eğer seninki silinmediyse bu bir bug'dan ötürü olabilir.. fazla sevinme heran silinebilir onun için :)

bide bişey daha dmek istiyorum; insanlara lütfen yanlş bilgi vermeyin... hani bi söz war;

Alıntıları Göster
    TEĞMENİME KATILIYORUM........

• quote:

Orijinalden alıntı: ilnefana

Alıntıları Göster
    arkadaşım bu ztn bende var ama silindiğini bilmiyorum bana x-max paketlerinden çıktı bişi değil sadece bütün bonuslarını (str,int,mp,hp) hepsini 100
    artırıyo bende heralde böyle benim bildiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

arkadaşım bu ztn bende var ama silindiğini bilmiyorum bana x-max paketlerinden çıktı bişi değil sadece bütün bonuslarını (str,int,mp,hp) hepsini 100
    artırıyo bende heralde böyle benim bildiğim

Alıntıları Göster
    ewt silinecek ben bundan çok gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakally -- 13 Ocak 2006 18:32:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakally

ewt silinecek ben bundan çok gördüm

Alıntıları Göster
    YA BIRAKIN O SİLİNMİCEĞİNİ SANSIN SONRA ŞOK OLSUIN DA GÖRSÜN
  • quote:

Orijinalden alıntı: aponur_tr

YA BIRAKIN O SİLİNMİCEĞİNİ SANSIN SONRA ŞOK OLSUIN DA GÖRSÜN

Alıntıları Göster
    APONUS KATILIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

APONUS KATILIYORUM

Alıntıları Göster
    offfff offffff anlamıyolarkii
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverMetal

offfff offffff anlamıyolarkii

Alıntıları Göster
    merak etme çok var bide silinmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas_zeze

merak etme çok var bide silinmedi

Alıntıları Göster
    nasıl silinmedi 100 kişinin silinio bi seninkimi silinmio lütfen yalan atmayınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.