http://img101.imageshack.us/img101/56/kollukgj7.jpg server:olympia... cevaplayan arkadaslara sımdıden tesekkurler..
quote:Orijinalden alıntı: Ultiohiç para etmez desem yeridir30-40 falan o da şansına.Yada bp ler ile vs yaparken elinde sword varsa kullanılabilir.
quote:Orijinalden alıntı: Ultiohiç para etmez desem yeridirnormal +7 çitinin 50 m daha fazlası eder ama alıcısıda azdır
quote:Orijinalden alıntı: Guest-328F93D37normal +7 çitinin 50 m daha fazlası eder ama alıcısıda azdırAlıntıları Göster Hic etmes
quote:Orijinalden alıntı: SSCCBdagger olsa manyak ederAlıntıları Göster potcuya sürüklü 160k kazanırsın
quote:Orijinalden alıntı: alpachino-trpotcuya sürüklü 160k kazanırsınAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: yasienn potcuya sürüklü 160k kazanırsın kardeş sürüklesinde potçu kabul edermi acaba onu
quote:Orijinalden alıntı: byzombie5718quote:Orjinalden alıntı: yasienn potcuya sürüklü 160k kazanırsın kardeş sürüklesinde potçu kabul edermi acaba onu Alıntıları Göster pot paramı anca karsılar o item
quote:Orijinalden alıntı: eno17pot paramı anca karsılar o itemAlıntıları Göster kardeş piyasa zaten yerlerde raptoru pazara koyuolar o item para etmez
quote:Orijinalden alıntı: MarkaMotorskardeş piyasa zaten yerlerde raptoru pazara koyuolar o item para etmez Alıntıları Göster 25 den koy 1 hafta olmazsa 15'e bırak ama niye öyle bir item var sende onu anlayamadım
quote:Orijinalden alıntı: Khoala25 den koy 1 hafta olmazsa 15'e bırak ama niye öyle bir item var sende onu anlayamadım Alıntıları Göster ya yalnışlıkla bastım bunu :D basacaktım yanar dıe dusundum, +6 ydı bı baktım +7 ye gectı :) bu arada pot parası yerınde uc parca +5 chıtıne verdım ıtemı :) iyi yaptım heralde (kendimce) sagolun :)
quote:Orijinalden alıntı: muratgencelya yalnışlıkla bastım bunu :D basacaktım yanar dıe dusundum, +6 ydı bı baktım +7 ye gectı :) bu arada pot parası yerınde uc parca +5 chıtıne verdım ıtemı :) iyi yaptım heralde (kendimce) sagolun :)Alıntıları Göster Pff
quote:Orijinalden alıntı: geexerPff Alıntıları Göster kotumu yapmısım ? bı parcasını 20 m e sattım birisine, kalanları basmayı dusunuyorum...
quote:Orijinalden alıntı: muratgencelkotumu yapmısım ? bı parcasını 20 m e sattım birisine, kalanları basmayı dusunuyorum...Alıntıları Göster neyse ya olan oldu :) charı yavas yavas toparlıyorum. glaveyı falan basmam lazım bı kac gun hobgoblınlerde takılmalıyım yada phantom falan :) herkese ıyı aksamlar.. pai paiiiiiiiiiiiiiiii:.......
quote:Orijinalden alıntı: muratgencelneyse ya olan oldu :) charı yavas yavas toparlıyorum. glaveyı falan basmam lazım bı kac gun hobgoblınlerde takılmalıyım yada phantom falan :) herkese ıyı aksamlar.. pai paiiiiiiiiiiiiiiii:.......Alıntıları Göster Aynen MS, shardlar, raptorlar hepsi pazarda. Uğraşırsan 40m'e satarsın
quote:Orijinalden alıntı: el_moradAynen MS, shardlar, raptorlar hepsi pazarda. Uğraşırsan 40m'e satarsınAlıntıları Göster iyi yapmişin takas yapmak la
quote:Orijinalden alıntı: el_moradAynen MS, shardlar, raptorlar hepsi pazarda. Uğraşırsan 40m'e satarsınAlıntıları Göster 50m ye satarsın