+7 +11 nasıl parlar die sorarasanız öncelikle parlamaz akar +11 su gibi ve rengide gümüş gibi dir +3 le karıştırma imkanınz yok çok ayrı birbirinden ve duvardan su akar gibi bi görüntüsü var dır +11'in
quote:
Orjinalden alıntı: MateryaL___
+7 +11 nasıl parlar die sorarasanız öncelikle parlamaz akar +11 su gibi ve rengide gümüş gibi dir +3 le karıştırma imkanınz yok çok ayrı birbirinden ve duvardan su akar gibi bi görüntüsü var dır +11'in
sanırım +11 silahın war yada bi yerde gördün.
bizede göstersen de bi ss yada vide bizde görsek bi +11 silah
hayır o som +4 spear
biraz oynamayı ögrenin burda oynamayı biliyorum diye artislik yapmayın +7o be o +7
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa559
biraz oynamayı ögrenin burda oynamayı biliyorum diye artislik yapmayın +7o be o +7
+1
bu silahın +7 ya da +8 dışında bişey olduğunu söleyenler mağdem bilmiyorsunuz yorum yapmayın...
yanlıs görmüyorsam adam el yakmış iken cekmiş tabi yanlıs görebilirimde ama el yakmıs ise o light ın el yakma skili onunla beraber +7 oan silah birazda parlamıs olabilir
en mantıklı acıklama bu bence cünkü +7 o kadar acık bir renkte olmuyor herhalde el yakmıs
+255
quote:
Orjinalden alıntı: ShangaiNooN
bu + kaç böyle yau ?
arklar o adamdaki talisman ın mavi rengi var mı?
+7 vaya + 8
+11
ben bu charla konuştuğumda en son +7 di..
pek de fazla bi zaman geçmedi üstünden..
seal of earth + 9 xD..
bilende yazmış bilmeyende.....
bu adam athens yada elderadoda ya zeus da bn bu adamla tg partysine girmiştim ama hangi adamımla onu hatırlamıyom
Nerden bilelim ya
+12
+8
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme