quote:Orijinalden alıntı: umbaba8 sadece mavi değil miydi 7 :)Alıntıları Göster +7 ( +9 olduğunda su rengini alıyor, spearlarda bariz bi şekilde bu gözüküyor, sanki etrafı su dolu gibi )
quote:Orijinalden alıntı: umbaba8 sadece mavi değil miydi 7 :)Alıntıları Göster benm bildiğim +7 sarı parlar +9 mavi +11 yeşil ve karışık parlıyodu..yanılmıyorsam
quote:Orijinalden alıntı: umbaba8 sadece mavi değil miydi 7 :)Alıntıları Göster nese server Eldorado galiba ben tam olarak öğrenirm :)
quote:Orijinalden alıntı: umbaba8 sadece mavi değil miydi 7 :)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: umbaba 8 sadece mavi değil miydi 7 :) +7 ve +8 weaponlar sarı parlar.. +9 ve üstü weaponlar mavi parlar..yanlış bilmeme imkan yok
quote:Orijinalden alıntı: umbabanese server Eldorado galiba ben tam olarak öğrenirm :) Alıntıları Göster 7 Falan olması lazım :
quote:Orijinalden alıntı: umbabanese server Eldorado galiba ben tam olarak öğrenirm :) Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: umbaba nese server Eldorado galiba ben tam olarak öğrenirm :) eet eldorado
quote:Orijinalden alıntı: ShangaiNooNquote:Orjinalden alıntı: umbaba nese server Eldorado galiba ben tam olarak öğrenirm :) eet eldorado Alıntıları Göster %100 +7
quote:Orijinalden alıntı: cetinkayadeu%100 +7Alıntıları Göster en az +7+8 biz böyle itemleri ne zaman görecez acaba
quote:Orijinalden alıntı: leon420en az +7+8 biz böyle itemleri ne zaman görecez acabaAlıntıları Göster +11 kesinlikle çünkü renk deiştiriyo
quote:Orijinalden alıntı: bigsolo+11 kesinlikle çünkü renk deiştiriyoAlıntıları Göster bence +7.tam sarı parlıyo çünkü
quote:Orijinalden alıntı: akkobence +7.tam sarı parlıyo çünküAlıntıları Göster Fazla sarı parlıyo. ya +11 yada +7 ama görünene göre +7.
quote:Orijinalden alıntı: BoW_WoWFazla sarı parlıyo. ya +11 yada +7 ama görünene göre +7.Alıntıları Göster +11 o kardeş kesiin!
quote:Orijinalden alıntı: the_BUG+11 o kardeş kesiin!Alıntıları Göster Yok o sun + 20 O item +7 - +8 arası.. buraya konu açmak yerine gidip itemin sahibine sorsaydın ne olurdu sanki?
quote:Orijinalden alıntı: HeaVen eviLYok o sun + 20 O item +7 - +8 arası.. buraya konu açmak yerine gidip itemin sahibine sorsaydın ne olurdu sanki?Alıntıları Göster çoğu kişi +11in farklı parladığını söylüyor ama oyunun dosyalarını hex editor ile açan kişiler böyle bir şeyin olmadığını söylüyor
quote:Orijinalden alıntı: victor nicolasçoğu kişi +11in farklı parladığını söylüyor ama oyunun dosyalarını hex editor ile açan kişiler böyle bir şeyin olmadığını söylüyor Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .:KeÇi:. çoğu kişi +11in farklı parladığını söylüyor ama oyunun dosyalarını hex editor ile açan kişiler böyle bir şeyin olmadığını söylüyor
quote:Orijinalden alıntı: victor nicolasçoğu kişi +11in farklı parladığını söylüyor ama oyunun dosyalarını hex editor ile açan kişiler böyle bir şeyin olmadığını söylüyor Alıntıları Göster milletin bi sürü +11 silahı war herhalde bu silahıın +11 olduğundan eminler bukadar... çoğu kişinin sölediği gibi bu silah ya +7 yada +8 +9 ve üstü mavi parlar ve +11 de parlamasında bi değişiklik olmaz. +11 den yukarsını görmedim bilemiyeceğim...