Şimdi Ara

sos veya som hilesi warmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    beyler bnm bir ark.ım 34 lw. bi gün çocuğu gördüm konuşuoz çocuk dedi''millet sos hilesi bulmuş somunda hilesi warmış''dedi. bn şaştım!ama birkaç gün sora veniceda yüksek lw bir abiden bilgi aldım adam war dedi ama kimse bilmiyor!adamlar hep lwline göre sos çıkartıyormuş hemde hile deilmiş bir taktik anlıyacağınız bu forumda bu işi bilen bir ark.yazarsa sevinirim.Maksat türkler master olsun dimi!

başlık yanlış hile deil taktik!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoU -- 3 Ağustos 2006; 20:31:51 >

• He kardeşim var.
    Üç kulhü bir elham ile kesersen mob u sos çıkıyor.
    Yanında iki rekat da namaz kılarsan som çıkıyor.
    Tövbe yarabbim tövbe.
    Yeter be kardeşim. Sazan gibi herşeye atlamayın öyle. Bi de bunun içintopic açmışsın varsa söyleyin diyorsun.
    Olta mı atıyorsun bize anlamadım ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 3 Ağustos 2006; 20:42:07 >
  • kardes yaklasım gusel su elemnt olayı ben gecen earth kestım gıant dustu gıttım bı abdest bı namaz sosun orda
  • :) forum iyice cildirdi :) harbiden ya komedi yemin ediyorum bu forum bagimlilik yapcak oyunu biraktim elaleme sirf formu izliyorum okyorum guluyorum
    bendende SUN hillesi cuma gunleri oluyor ama bi gusul abdesti alcan geceden cumaya gidicen dua edicen sonra bir tane elite black tiger bulcan onu kesicen kesin sun cikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punsier -- 4 Ağustos 2006; 23:20:15 >
  • yaa arkadaşlar bide bnm 41 lvllik bi abim var oda heuksal ı 20 lvl yapınca daha hızlı lvl atlanıyo diyo
  • SP FARM YÜZÜNDEN ARTIK YAWAŞ YWAŞ PİSKOLOJİLER BOZULUYOR BENCE HERKES HİLE DÜŞÜNMEYE BAŞLADI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punsier

:) iyice forum cildirdi :) harbiden ya komedi yemin ediyorum bu forum bagimlilik yapcak oyunu biraktim elaleme sirf formu izliyorum okyorum guluyorum
    bendende SUN hillesi cuma gunleri oluyor ama bi gusul abdesti alcan geceden cumaya gidicen dua edicen sonra bir tane elite black tiger bulcan onu kesicen kesin sun cikiyor

yanlışın var sun hilesi sadece kandil geceleri oluo...namaz bittikten sonra oyuna giriosun(ama dikkat edin sadece sağ el kullanın) direk bişi kesmene gerek yok direk önüne düşüo zaten

şaka gibi walla bi arada bi arkadaş skillsiz giant kesiodu sos düşürmeye çalışıomuş bide adam full int di.işin sonunda 60k lık pot harcadı sonuç eline geçen 1400 gold ve universal pill large

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adv. Elixir B yapımı yardım !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: fire-ox

quote:

Orjinalden alıntı: Punsier

:) iyice forum cildirdi :) harbiden ya komedi yemin ediyorum bu forum bagimlilik yapcak oyunu biraktim elaleme sirf formu izliyorum okyorum guluyorum

yanlışın var sun hilesi sadece kandil geceleri oluo...namaz bittikten sonra oyuna giriosun(ama dikkat edin sadece sağ el kullanın) direk bişi kesmene gerek yok direk önüne düşüo zaten

şaka gibi walla bi arada bi arkadaş skillsiz giant kesiodu sos düşürmeye çalışıomuş bide adam full int di.işin sonunda 60k lık pot harcadı sonuç eline geçen 1400 gold ve universal pill large

Merak ettim bu arkadaş dediğin şahıs kaç dakikada kesmis o giantı

• walla yalan sölemiş olmıyım karışık tosy sölemiştim onu o hazırlandı geldi onu yedim sigara filan içtim sonra oyuna filan girdim 20-25dk da heralde
  • bilenler hacet namazı kılsın 3 kere Kabe yi tavaf yapsın olmayanlar için BJK İnönü stadı da olursonra serverını char adını bi kağıda yazıp denize at ve orda uyu sabah kalk oyuna gir. 35lwl birden atladığını görcen

• Cevap vermediğine göre sos namazına gitti herhalde.
  • TUahahahaahha bence secdede uyuya kaldı
    quote:

Orjinalden alıntı: FeelPain

Cevap vermediğine göre sos namazına gitti herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeelPain

Cevap vermediğine göre sos namazına gitti herhalde.

• var kardeşim tabii bende de elıxır haritası var hatta istersen unoun a 5k yazıyon lvl atlıyon oda var

manyadınız siz iyice
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

var kardeşim tabii bende de elıxır haritası var hatta istersen unoun a 5k yazıyon lvl atlıyon oda var

manyadınız siz iyice

HARBİMİ ?

• YA GİT YAT UYU OLM YA
  • Bende guardlara para yedirdim beraber isu kescez
  • sos taktiği 3-5-2'dir. orta sahayı kalabalık tutmak lazım.
  • adam senle dalga geçmiş kardeş bide ztan Allahım bir çuval altın gönder diyon 10 kere 10milyonun oluyo anladınmı bununda şifresi var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.