Şimdi Ara

bu item ne kadar eder...?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yalan söylemeyi de becerememişsin yaf .

Mp Recovery silahlar atak yaptığın sürece mananı doldurur.Rogueler mana oynamaz nerdeyse. Ama priestler atak yapmadığı için onlara bir etkisi olmaz.Bu nedenle de HeaL yaparken mananın oynamaması yalan. Git biraz ders çalış sonra geL burda senaryo yaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ha$aN

PFF MP RECOVER ATACK YAPMADIKCA MANA VERMEZ...

ORNEK LUPUS STAFF BOSA NOVA SALLAYIN MANA GİDER MESELA EWİL AOE NOVA ATIN MANA FULLENİR...

PRİEST LER İÇİNDE AYNI ŞEY GECERLİ ATAK YAPMADAN HEAL YAPARKEN MP RECOVER MANA VERMEZ...

işte bu doğru ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

Hp ve Mp recovery silahlar çok gözde silahlar. Her zaman çıkmıyor bu yüzden değerli. Özellikle exp kasarken, boss keserken, priestlerde heal basarken çok kullanışlı. Cz yapıyoruum diyorsan satma bence kullanırsın. Bir daha zor eline geçebilir. Paraya iht. varsa sat derim. Senin tercihin.

SEnin yazını da yeni okudum. Galiba pek bir bilgin yok bu konu hakkında. Öncelikle Boss keserken bunu kullan bakalım o bossu yarım saatte kesebiliyormusun. Ap leri çok çok düşüktür yani atağını çok düşürür. Priestlere heal yaparken yarar diyorsun. Canavarlara dalmadan mana vermez bunlar. Cz de bunu nasıl kullanabilirsin.Kimseyi öldüremezsin dene istersen. Paraya ihtiyacı olsa bile ne kadar değerli olabilir ki şuan ki piyasa ile en fazla 2-3 m..

• o item garantı cs degerındedır
  • recover ettiği mana verdiğiniz damagein %10udur(10 mp recovery diosa tabi). sen öle havaya heal salla dmg olmadıkça bi işe yaramaz
  • Benim bildiğim bu silahlar atak yapınca mana ve hp doldurur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

Hp ve Mp recovery silahlar çok gözde silahlar. Her zaman çıkmıyor bu yüzden değerli. Özellikle exp kasarken, boss keserken, priestlerde heal basarken çok kullanışlı. Cz yapıyoruum diyorsan satma bence kullanırsın. Bir daha zor eline geçebilir. Paraya iht. varsa sat derim. Senin tercihin.

SEnin yazını da yeni okudum. Galiba pek bir bilgin yok bu konu hakkında. Öncelikle Boss keserken bunu kullan bakalım o bossu yarım saatte kesebiliyormusun. Ap leri çok çok düşüktür yani atağını çok düşürür. Priestlere heal yaparken yarar diyorsun. Canavarlara dalmadan mana vermez bunlar. Cz de bunu nasıl kullanabilirsin.Kimseyi öldüremezsin dene istersen. Paraya ihtiyacı olsa bile ne kadar değerli olabilir ki şuan ki piyasa ile en fazla 2-3 m..

Skillerde kullanılıyor diye biliodum deilmiş. Yanlışımı düzeltiyorum. Ama yanlış hatırlamıyorsam adı scorpion scytle gibisinden bi itemdı. Bi ssde görmüştüm +10 şeklini (ki bu her baba yiğidin harcı deil) ve topicte tk fln keserken hp recovery + hp pot ile rahat kesebildiğini yazmıştı. Okuduklarımın yalancısıyım sadece ama sağlam bir warriorun işine yarabilir bi özellik. Sonuç olarak r yaptığında rec. yapıyor ama doğru czde pek işe yaramaz (yine skill araya girince kafam karıştı )

• tamam tesk anlasıldı ama zaten ATACERİM:D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.