Şimdi Ara

bu item ne kadar eder...??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gecengun pathos 1 de pazarda gezinirken bir pazar dikkatimi cekti ve baktım mp recovery bi priest silahi gordum 100k koymus acaba ne-dir diye almaya karar verdim.. aldıktan sonra heal 1920 bastım ve mana gitmedi evet gitmedi sonra inanmak icin arkadasımla trol e gittik trol yarıya indirdi canını arkadasın gine 1920 bastım ve mana gitmedi heal de yaptı..artık 1920 heal bastıgım zaman manam oynamıyor bile.. bu itemi satacagım oyunda ne verirler ve kac para eder..

lutfen yorum pls...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4rkdream -- 19 Aralık 2007; 18:17:07 >

• lol
  • resim koyarmısın öyle bir silah olacağını zannetmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joutsenlaulu

resim koyarmısın öyle bir silah olacağını zannetmiyorum
    ss koyda bakalım
  • quote:

en yakın zamanda cafeye gidip koyacagım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4rkdream

en yakın zamanda cafeye gidip koyacagım..

Alıntıları Göster
    SS i hazırlayıp öyle konu açsaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaGeR

SS i hazırlayıp öyle konu açsaydın.

Alıntıları Göster
    daga bugun aldım bende...evde knightim yok cafeye gidip koyacagım en yakında..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Bu Sosun Sizce ne kadar yapar?
    16 yıl önce açıldı
    Bu araç ne kadar eder
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

daga bugun aldım bende...evde knightim yok cafeye gidip koyacagım en yakında..

Alıntıları Göster
    saçmaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: >8D

saçmaaaaa

Alıntıları Göster
    mp recovery silahtan bahsedio arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip1Genç

mp recovery silahtan bahsedio arkadas

Alıntıları Göster
    mp recovery Mana yemes ßro
    ßende ßazen Vs'de :)
    +4 Dirk Takıom
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~ZoRRo~

mp recovery Mana yemes ßro
    ßende ßazen Vs'de :)
    +4 Dirk Takıom

Alıntıları Göster
    mp rec lı ıtemnler atack yaptgnz zamn yanı canavarlara weya karsı ırkdan olan bırıne atack yaptgnz zaman ıse yarar heal yaprken olmz ozaman asas mınor yaprken +4 drik mp rec taska ne gsl olur....
  • quote:

Orjinalden alıntı: d4rkdream

Arkadaslar gecengun pathos 1 de pazarda gezinirken bir pazar dikkatimi cekti ve baktım heal recovery bi priest silahi gordum 100k koymus acaba ne-dir diye almaya karar verdim.. aldıktan sonra heal 1920 bastım ve mana gitmedi evet gitmedi sonra inanmak icin arkadasımla trol e gittik trol yarıya indirdi canını arkadasın gine 1920 bastım ve mana gitmedi heal de yaptı..artık 1920 heal bastıgım zaman manam oynamıyor bile.. bu itemi satacagım oyunda ne verirler ve kac para eder..

lutfen yorum pls...

hayal dünyan çok geniş
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ProtoN.

quote:

Arkadaslar gecengun pathos 1 de pazarda gezinirken bir pazar dikkatimi cekti ve baktım heal recovery bi priest silahi gordum 100k koymus acaba ne-dir diye almaya karar verdim.. aldıktan sonra heal 1920 bastım ve mana gitmedi evet gitmedi sonra inanmak icin arkadasımla trol e gittik trol yarıya indirdi canını arkadasın gine 1920 bastım ve mana gitmedi heal de yaptı..artık 1920 heal bastıgım zaman manam oynamıyor bile.. bu itemi satacagım oyunda ne verirler ve kac para eder..

lutfen yorum pls...

hayal dünyan çok geniş
    quote:

Orjinalden alıntı: PROTON

quote:

lutfen yorum pls...

hayal dünyan çok geniş

Adam gerçek diyor.Şaka yapmıyor...HP Recovery veya Mp recoveryli Silah hiçmi görmediniz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

bende gördüm satıordu adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

quote:

quote:

lutfen yorum pls...

hayal dünyan çok geniş

Adam gerçek diyor.Şaka yapmıyor...HP Recovery veya Mp recoveryli Silah hiçmi görmediniz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

quote:

lutfen yorum pls...

hayal dünyan çok geniş

sen görmemişsin galiba

dmg verdiinin %10 mp/hp recover alırsın

• Hp ve Mp recovery silahlar çok gözde silahlar. Her zaman çıkmıyor bu yüzden değerli. Özellikle exp kasarken, boss keserken, priestlerde heal basarken çok kullanışlı. Cz yapıyoruum diyorsan satma bence kullanırsın. Bir daha zor eline geçebilir. Paraya iht. varsa sat derim. Senin tercihin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engnnn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende Warior ve priest için olan 2 adet item var.(İLk başta dandik item diye siliyodum.)Death knıghttan düşmüştü zamanında birinin Adı Sabre mi ne öle bişeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam

bende Warior ve priest için olan 2 adet item var.(İLk başta dandik item diye siliyodum.)Death knıghttan düşmüştü zamanında birinin Adı Sabre mi ne öle bişeydi.

Alıntıları Göster
    bilmiorm rec ama bana item lazm pek itemim yokta:D
  • quote:

bilmiorm rec ama bana item lazm pek itemim yokta:D

Alıntıları Göster
    ortagımı oyuna sokup baktırdım mp rec.. ve satma dedim bana item lazım ne verebilirler pek bi bilgim yok bu silahlar hakkında
  • quote:

ortagımı oyuna sokup baktırdım mp rec.. ve satma dedim bana item lazım ne verebilirler pek bi bilgim yok bu silahlar hakkında

Alıntıları Göster
    PFF MP RECOVER ATACK YAPMADIKCA MANA VERMEZ...

ORNEK LUPUS STAFF BOSA NOVA SALLAYIN MANA GİDER MESELA EWİL AOE NOVA ATIN MANA FULLENİR...

PRİEST LER İÇİNDE AYNI ŞEY GECERLİ ATAK YAPMADAN HEAL YAPARKEN MP RECOVER MANA VERMEZ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.