Şimdi Ara

Bu item ne kadar eder? [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.652
Cevap
5
Favori
66.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DiabloHalo61

Beyler Lütfen bi Cevap verin bu item ne kadar eder acaba ?

Bu item ne kadar eder? [ANA KONU]

Beyler Bi cevap verin bea 500k ya aldm ticaret için satıcam 500k dan yüksektir dimi?
  • yorumlarınızı alayım

• Arkadaşlar aşağıdaki itemlar için fiyat önerilerinizi alabilirmiyim ?
    AH de bulamadım benzerlerini

birde ilave olarak bu var. Life regenli olanı bulunmamakta AH de. 1m den aşağı benzeri yok. Kaçtan vermek lazım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brscnzr -- 10 Temmuz 2012; 23:35:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

yorumlarınızı alayım

12 milyon

:troll:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yorumlarınızı alayım

Nasıl almayı başardıysan helal olsun çok güzel item :) witch doctor kasıyorum bana verebilirsin belki :P
  •  Bu item ne kadar eder? [ANA KONU]

Bu ne kadar eder arkadaşlar 3.9m ye koydum ah'a ama pek muadili yoktu piyasada ?
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Alakasız bir soru olacak fakat bir bu soru için yeni başlık açmak istemedim ve en aktif konuya mesaj atıyorum. Yanlışım varsa tekrar tekrar özür dilerim.

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Diablo-III-PC/Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000394202

diablo 3 almaya karar verdim ve araştırıyordum. Tam cd key alacaktım fakat internette bunu buldum. Sanırım kutu olarak ve cd keyle aynı fiyatta. d&r'da da pek bi sorun olacağını düşünmüyorum açıkcası. Bu linktekini alsam cd keyden bi farkı olur mu ve hangisi daha mantıklı olur acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trual

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Alakasız bir soru olacak fakat bir bu soru için yeni başlık açmak istemedim ve en aktif konuya mesaj atıyorum. Yanlışım varsa tekrar tekrar özür dilerim.

http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Diablo-III-PC/Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000394202

diablo 3 almaya karar verdim ve araştırıyordum. Tam cd key alacaktım fakat internette bunu buldum. Sanırım kutu olarak ve cd keyle aynı fiyatta. d&r'da da pek bi sorun olacağını düşünmüyorum açıkcası. Bu linktekini alsam cd keyden bi farkı olur mu ve hangisi daha mantıklı olur acaba.

bunu alırsanız kutulu almış olursunuz dnr güvenilir bir firmadır sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thsn_can -- 11 Temmuz 2012; 1:36:58 >

hepsi butcherden düstü act1 sizce ne kadar eder bunlar birinci amulet rmahda gidermi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Trual

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Alakasız bir soru olacak fakat bir bu soru için yeni başlık açmak istemedim ve en aktif konuya mesaj atıyorum. Yanlışım varsa tekrar tekrar özür dilerim.

Ben d&r dan aldım hiçbir sorun çıkmadı teslimatta vs. Cd keye para vereceğine kutulu al burdan.

• quote:

yorumlarınızı alayım

Bunu bu fiyata satan adama ne içirdiler çok merak ediyorum.

Ne kadar eder beyler ?
  • Herhangi bir fikri olan var mı arkadaşlar, yoksa beş para etmez mi? Pek bir bilgim yok da bu konuda...

• quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Ne kadar eder beyler ?

bayağı eder. 50m dan başlar diye tahmin ediyorum
  • quote:

quote:

Ne kadar eder beyler ?

10m den iyi kapmışım o zaman :D
  • 15. level'dayım, az önce AH'da bu item'i gördüm 20 dakika içinde satışı bitiyordu.
    9k falan vererek aldım, değdi mi bilmiyorum. (?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbusPD -- 11 Temmuz 2012; 3:52:49 >
  • quote:

quote:

quote:

Ne kadar eder beyler ?

10m den iyi kapmışım o zaman :D

çok iyi kapmışsın

• Crit hit basılı değildi bu arada kendim bastım,bazen crit hit damagenin değerini bilmeyenler dmgsine göre aratıp böyle ucuza koyabiliyor,boş soketli-yüksek base crit damagesi olanları tarayın derim.Arada bayağı ucuza denk geliyor.

Mesela bunu almadan önce 750 loh,900 dmg bide boş soketli fist vardı yine,son saniye bid iyle kaçırdım 18m ye,acayip sövdüm ama.Tam item bendeydi,son saniye bastı herif bidi aldı,baktım item gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 11 Temmuz 2012; 4:05:23 >

Ah'ta benzerini 18 mil'e gördüm ama 1 tane vardı. Sizce kaça gider ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.