Şimdi Ara

Bu item ne kadar eder? [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.652
Cevap
5
Favori
66.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o swordun 100€ gideri var belki daha fazla
  • Geçen farmlarken düştü ne kadar eder beyler

Bu item ne kadar eder? [ANA KONU]
  • Dun gece 103 dex 140 vit 62 All resist ve 40 gf veren bi amulet dusurdum fikri olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bu item ne kadar eder? [ANA KONU] beyler kaça satarım bu cross bowu 4 mil eder mi?
  • Monk kafalığı, pek bildiğim item değil; ancak aratıığmda AH'da hem dex yüksek, hem sprit charge hem crit chance, hem vit çıkmıyor; çıkan 1-2 benzerinde 2m falan koyulmuş.
    Nedir ederi, monk oynayan arkadaşlar daha iyi bilirler.

Ben şimdiden öncelikle şansımı rmah'ta koyarak denedim. Ederini bilsem iyi olacak. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkAres026

Bu set itemi rastgele bir zombiden düştü MF'siz Sarkoth farm yaparken ne kadar eder? 2 socketi var

1.5m a koyanda varda satılmıyor şuan piyasada ederi 1m.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esthell

Bu item ne kadar eder? [ANA KONU] beyler kaça satarım bu cross bowu 4 mil eder mi?

4m'den koyabilirsin ancak satılır mı bilinmez. DH'ların çoğu 1handbow oynamıyor malesef; ben beğeniyorum oysa ki.
    Sendekinde crit dmg olsaymış biraz 20m üstü rahat satılırdı yine de. Şu haliyle satılsa şansına bakar; yüksek dps'li 1handbow'lar çok ama 1handbow'lara değer katan crit damage, +discipline, + Loh...

Edit: dex, vit ve str bonuslarının olması satılmasını kolaylaştırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 8 Temmuz 2012; 2:39:43 >

• Ne ara bilmiyorum şu iteme bid vermişim 31k kazanmışım sanırım sizce değer mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin75

RMAH da kaç eder..3 stata göre Ah de arama yaptırdım ( dex,ias,loh) ama buna benzer bi item bulamadım.

ben alabilirm hocam ne kadar istiyosun?

iste ne kadar ettigini bilsem satacam :)

• Dün düştü arkadaşlar , intellec olarak Rmah dakii en yüksek değere sahip. Hangi class kullanır bilmiyorum fakat değerlerine göre arama yaptığımda sonuç 0. Sizce ederi varmı ? kendi damagesi az olması beni düşündürdü biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansam

Dün düştü arkadaşlar , intellec olarak Rmah dakii en yüksek değere sahip. Hangi class kullanır bilmiyorum fakat değerlerine göre arama yaptığımda sonuç 0. Sizce ederi varmı ? kendi damagesi az olması beni düşündürdü biraz.

çöp.
  • Ah AH bana ne bonuslu silahlar düşüyor da dps olmayınca bi işe yaramıyor onlar yani dps düşükse sallayın gitsin bonusu çok önemli değil.
  •  Bu item ne kadar eder? [ANA KONU]
    ederi varmı çöpmü ?
  • at at 50 farklı yere mesaj at, birde konu aç üzerine.
  • 50 farklı ? ilgili iki tane konu var yazdım sana batan nedir aslanım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: naenia34

50 farklı ? ilgili iki tane konu var yazdım sana batan nedir aslanım ?

Adam haklı beyler, yoksa forum çöp olur açtığın konuda yeterli ilgi görmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: Esthell

Bu item ne kadar eder? [ANA KONU] beyler kaça satarım bu cross bowu 4 mil eder mi?

4m'den koyabilirsin ancak satılır mı bilinmez. DH'ların çoğu 1handbow oynamıyor malesef; ben beğeniyorum oysa ki.
    Sendekinde crit dmg olsaymış biraz 20m üstü rahat satılırdı yine de. Şu haliyle satılsa şansına bakar; yüksek dps'li 1handbow'lar çok ama 1handbow'lara değer katan crit damage, +discipline, + Loh...

Edit: dex, vit ve str bonuslarının olması satılmasını kolaylaştırabilir.

4.500.000'e koyar koymaz satıldı içime oturdu keşke daha fazlaya koysaymışım dedim.

• selamlar herkese,AH'de benzer iki item var biri 6m biri 15m.
    Peki bu ne eder ? Level reduce var bilemedim ://

Birde bu var taze düştü sıcak sıcak,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brscnzr -- 8 Temmuz 2012; 15:51:15 >
  • Beyler bu item düştü bana level requirement reduced 12. 48 leveldan 60 levela kadar rahat kullanılır gibi geliyor bana. Kaça koyayım sizce bu itemı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esthell -- 8 Temmuz 2012; 18:31:41 >
  • Bu itemın değeri nedir euro olarak saglam para eder mi ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.