Şimdi Ara

Bu itemin adı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu item dün düştü nedir bu ya

Bu itemin adı nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Eskilerdenbiri

Evet arkadaşlar bu item dün düştü nedir bu ya

Bu itemin adı nedir

Kasılırken etrafta dimension pillar çıkıyor.Onları kesince Envy adında moblar çıkıyor,(champion) onları kesincede dimension hole düşme ihtimali var.Dimension hole kullanıp(sadece şehirde kullanabilirsiniz) forgotten world e gidiliyor.Detaylı bilgiyi forumlardan bulabilirsiniz.

• FGW (forgotten world) giriş taşı diyebiliriz. Şehirde sağ tıklayıp açıyorsunuz ve başka bir yere ışınlanıyorsunuz. Işınlandığınız yerde moblar ve unique'ler var ama dikkat edilecek husus; taşın kaç tane yıldıza sahip olduğu? (sizde kare gözüküyo) Bı yıldızlar en fazla 4 tane olabiliyo ve ne kadar çok olursa o kadar güçlü moblar sizi bekliyor...
  • oyunu bayadır oynamıyorum baya değişmiş edit pk 2 varmı normaldede öylemi oldu bide sağ tarafraki kırmızı stone lar var ya onların sox gibi parlayanları ne
  • Imperial yaşıyor mu ?
  • PK güzelmiş.

Unutulmuş Dünya itemi o.
  • atomix sro mu bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neydi Bu Oyunun Adı ?
    14 yıl önce açıldı
    Bu basit parçanın ismi nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

atomix sro mu bu?

Evet ama kapandı maalesef

Ah ah Imperial'le kaleyi almıştık ne güzel günlerdi şimdi o ortamı yakalayamıyoruz DH'nin toplandığı ilk serverlardan
  • bende oynadım o serverda ya . cunup army vardı bilirsin belki nickim : DeathZhai idi. cok char degistirirdim :D

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz1076 -- 21 Nisan 2012; 19:16:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.