Şimdi Ara

bu itemleri yaktıktan sonra oyunu bıraktım (Girakon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Girakon da oynuyorm ve elinmde +7 raptor wardı ama üstümde +7 fp set olduğu için raptoru satıp ticaret yapıp shell set falan dizmeyi düşündüm ve raptoru 265m den koydum hemen çeksinler die 1-2 saat bekledikten sonra çektiler. 127m ye spear of murky aldım, 27m ye +3 raptor aldım 111 m kaldı, 1tane daha +3 raptor aldım her neyse raptoru +6 yapmaya çalışcaktım yanarsa spear of murky i +6 ya deniycektim +6 oldu, sewindim trinayla +7ye basarım die,neyse trina aldım dier +3 raptoru yakar yakmaz onu trinayla +7 ye bascaktım 2. raptorda +6 oldu, elimde +4 spear of murky, 2 tane +6 raptor trina ,34m ve 3 bus kaldı 1 tane daha trina aldım 22m ye ve yakmak için maul two handed sword falan aldım ve başladım... önce yakacaklarımı yaktım sonra spear of murky i +6 yapmaya çalıştım ama +5 e bile geçmedi rahattım 2 tane +6 raptor war dedim 2sinden biri +7 olur dedim, ilk raptor yandı arkasından 2. raptorda yandı sadece 8m kaldı ve oyunu bıraktım, daha önce çok itemsiz kaldım 100k ya muhtaç olduğum zman geldi lvl 65ken bile ama hiç biri bu kadar canımı sıkmamıştı

ve oyunu bu gün den itibaren bıraktım yazın inş. yeni server gelirse yeni serverda tekrar vaşlıycam oyunu bırakmamın tek sebebi itemleri yakmam değil derslerimdede bir düşüş wardı bu nednele oyunu bıraktım

charı alamak isteyen warsa 65lvl %70 human barbarian warrior master açık içinde 7m parası war ilgilenenler konuyo cevap yazarsa sevinirim kayseride yaşıyorum elden wercem 60m werene wercem charı teşekür ederim... 13 gün silver premium u war üstümdede hp grpyhoon lar war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoNg_SuFfeRinG -- 19 Kasım 2007; 19:32:05 >

• bıraktım deme ara werdım de barı bırakmak hıc oynamamak ara vermek bır sure sonra yenıden baslamak

örn: yazın ınş. yeni server gelirse yeni serverda tekrarbaslycam

biz tesekkr eders...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.