Şimdi Ara

BU İYİLİĞİ BABA OĞULA YAPMAZ.KAÇIRMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 4 gün önce 1686 tl ye aldığım ikili şu anda 1646 tl. Ryzen arayanlar fiyat gezenler stoklar tükenmeden alın. Bu da benden sizlere hediye olsun. her ne kadar kendım -40 tl zarar etmıs olsam da sizler kazanın.
    BU İYİLİĞİ BABA OĞULA YAPMAZ.KAÇIRMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Songoku71 -- 20 Aralık 2018; 22:53:33 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat güzel de site adı verseydin millet nasiplenseydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    vatan
  • Kaçırılmayacak fırsat. Güncel kura göre ikisi de bedava
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    inan yorumunu okuyunca farkettım vatan yazmadıgımı ekledım mesaja tekrardan.kusura bakmayın
  • berkhandemirci B kullanıcısına yanıt
    şu benım kasa+psu yu bugun halledelım gel berkhan. bana da bırısı akıl versın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Songoku71 -- 20 Aralık 2018; 22:57:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kadar taksam 5000 lıra sısteme para gömmem ıkıncısı elımdekını ıade eder tekrar bunu alırım :)
  • tamam da bızım ıc anadolu kullanılan bır sözdür, veyahut babam olsa kefil olmam sözünde hakkaten babam olsa ben kefil olmam kesınlıkle gıbı bır art nıyet yoktur taşımaz. Burada da bir art niyet olsa kendimce güzel bulduğum bir fiyatı paylaşma isteği duymam. Amaç sistem arayanlara bir nebze yardımcı olmak. Günlerdir sistem aradım durdum fiyat araştırdım durdum sağolsun bazı arkadaşlar yardımcı oldu bende bir geri dönüş yapmak istedim . Şimdi sende bana yardımcı olabilirsin mesela kasa+ psu konusunda :) olmaz mı
  • Allah senden razı olsun. ALlah ne muradın varsa versin babacım
  • Tomahawk daha satmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2400G alıp ekran kartı almayacağım :)
  • Yazıyı görmeden 20 dakika önce vatana girmiştim sitesinde 1086 liraydı aldım seninkinde nasıl 1013 anlamadım ama fark etmez güzel fiyat black friday de kaçırdığım fırsatı yakalamış oldum peydel pey alacağım bu bilgisayarı azim ettim ilk parçam oldu bu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.