Şimdi Ara

BU İZ ASKER/POLİS OLMAMI ETKİLER Mİ ??? (SS'Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
11.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

1-2 seneye geçer o öyle derin bir çizik değil.

Bu Yaz Sınava Gireceğim Bu İzi Geçirebilecek Bir Krem İlaç vb. Birşey Varmıdır

bunu sorun yapmazlar.kremle filan uğraşma güneşlen bol bol o bölge güneşte pişsin kabuk değişince izden eser kalmaz.

hocam nelerden eliyorlar benim bir arkadaşı gözü normal olmasına rağmen 0,5 Raporu Çıkardılar Sonra 3 Tane Normal Raporu Götürdü Ne Fayda Bidahaki sene Gel Dediler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

1-2 seneye geçer o öyle derin bir çizik değil.

Bu Yaz Sınava Gireceğim Bu İzi Geçirebilecek Bir Krem İlaç vb. Birşey Varmıdır

bunu sorun yapmazlar.kremle filan uğraşma güneşlen bol bol o bölge güneşte pişsin kabuk değişince izden eser kalmaz.

hocam nelerden eliyorlar benim bir arkadaşı gözü normal olmasına rağmen 0,5 Raporu Çıkardılar Sonra 3 Tane Normal Raporu Götürdü Ne Fayda Bidahaki sene Gel Dediler

kardeşim bu iz kalıcı ise sorun olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: msapover

hocam bende giricem sınavlara yazlık kıyafet ; yani v yaka + kısa kolda o iz belli olacagından eleneceksindir büyük ihtimal ama daha 4 5 ayımız var geçebilir izin mesela benım sağ omzumda bir iz var doğum lekesi bayada büyük ama yazlık kıyafette belli olmadığından sıkıntı çıkmıyor

hocam bunun sağlık raporu var adamlar göğüs kafesini bile inceliyorlar
  • quote:

quote:

hocam bende giricem sınavlara yazlık kıyafet ; yani v yaka + kısa kolda o iz belli olacagından eleneceksindir büyük ihtimal ama daha 4 5 ayımız var geçebilir izin mesela benım sağ omzumda bir iz var doğum lekesi bayada büyük ama yazlık kıyafette belli olmadığından sıkıntı çıkmıyor

zaten yönetmelikte bu yazıyor yazlık kıyafette belli olmayacak izler kabul edilecektir

• olur normal askerlige bile almazlar
  • quote:

quote:

quote:

zaten yönetmelikte bu yazıyor yazlık kıyafette belli olmayacak izler kabul edilecektir

• Abimin daha derin yarası sırtında vardı, elektronik cihazın köşesine sürtmüştü yaklaşık 15 cm falan, olaydan 9-10 yıl geçti, iz geçmedi zaten. O yaranın geçemeyeceğini asker bir akrabamız söylemişti, yine de girmesini istediler. Sınavlara girdi ve iyiki kazanamadı

Ama seninki o kadar derin değil, bilemiyorum yani
  • ne engele aga saçmalamayın ahahaha bizim komutanın dövmeleri vardı la

ki bu çiziği ben çocukken atıyordum

ayrıca askerde gerçekten askerlik yapılan bölgelere düşersen bol bol çizileceksin rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfisc96 -- 29 Kasım 2013; 19:50:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sekobaros31

ne engele aga saçmalamayın ahahaha bizim komutanın dövmeleri vardı la

ayrıca askerde gerçekten askerlik yapılan bölgelere düşersen bol bol çizileceksin rahat ol

askerliğe girdikten sonra olursa sorun olmaz
    @Aras. yaradan mı elediler ?

• quote:

quote:

ya bi git şurdan birader, sanki içini açmışında 15 dikiş atılmış anasını satayım. çekirdekle çekiyorum la ben bu çiziği

• quote:

Jilet Değil Saç Tokası İle Şakalaşırken Oldu

saç tokasıyla şakalaşırken olduğunu belirtirsen muhtemelen sorun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

quote:

Jilet Değil Saç Tokası İle Şakalaşırken Oldu

saç tokasıyla şakalaşırken olduğunu belirtirsen muhtemelen sorun olur.

başka bir mazeret bulurum masanın köşesi vb.
  • quote:

quote:

quote:

ya bi git şurdan birader, sanki içini açmışında 15 dikiş atılmış anasını satayım. çekirdekle çekiyorum la ben bu çiziği

hocam nelerden eliyorlar çok dandik sebeplerden

• Eleyecek bir çizik değil ama kendi adamlarını almak için sudan sebeplerle eleyebiliyorlar.Bu yaz arkadaşım askeri lise sınavlarına girmişti. Koşuda 400 metreyi 76 saniyede mi ne koşarak 1. olmuş, mekikte istenilenden 15 fazla çekmiş, basket topunu 20 metre atmış, durarak atlamada da 175 cm atlamış ama konuşmada aradıpımız kişi değilsin diye elemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: il alkol

Eleyecek bir çizik değil ama kendi adamlarını almak için sudan sebeplerle eleyebiliyorlar.Bu yaz arkadaşım askeri lise sınavlarına girmişti. Koşuda 400 metreyi 76 saniyede mi ne koşarak 1. olmuş, mekikte istenilenden 15 fazla çekmiş, basket topunu 20 metre atmış, durarak atlamada da 175 cm atlamış ama konuşmada aradıpımız kişi değilsin diye elemişler.

bende ondan korkuyorum zaten hocam
  • Aynısı bendede mevcuttu.Ama bacakta kılların çıkmasıyla geçti.Çok ama çok aptalca yapmıştım hemde.14-15 yaşındayken 21 oynayacaktık.Karşı binada inşaattı.Ben o inşaatın inşaat kere tuğlalarının içini seveyim!!! Neyse abi.Kalenin yan direklerini çizdik tuğlalı kısma.Kaldı üst direk.Nereye çizelim? Nereye çizelim? Zıplayarak gösterdim.Aşağı düştükten sonra bacakta bir ıslaklık hissettim.Birde baktım kan.Malum sıvı değildi Neyse abi bide baktım.Zihniyetini sevdiğim inşaatçısı tuğlanın önüne kocaman çivi çakmış.Çivide paslanmış.Direk doktora.3 kere üst üste pansuman oldum.Şuanda iz miz kalmadı.Geçen bulmaya çalıştım.Neredeyse yok denecek derecede.Seninki gibiydi aynı.Yani geçer.Gideceksin.Sakın gitmemek için zarar verme kendine

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Aynısı bendede mevcuttu.Ama bacakta kılların çıkmasıyla geçti.Çok ama çok aptalca yapmıştım hemde.14-15 yaşındayken 21 oynayacaktık.Karşı binada inşaattı.Ben o inşaatın inşaat kere tuğlalarının içini seveyim!!! Neyse abi.Kalenin yan direklerini çizdik tuğlalı kısma.Kaldı üst direk.Nereye çizelim? Nereye çizelim? Zıplayarak gösterdim.Aşağı düştükten sonra bacakta bir ıslaklık hissettim.Birde baktım kan.Malum sıvı değildi Neyse abi bide baktım.Zihniyetini sevdiğim inşaatçısı tuğlanın önüne kocaman çivi çakmış.Çivide paslanmış.Direk doktora.3 kere üst üste pansuman oldum.Şuanda iz miz kalmadı.Geçen bulmaya çalıştım.Neredeyse yok denecek derecede.Seninki gibiydi aynı.Yani geçer.Gideceksin.Sakın gitmemek için zarar verme kendine

Ne Kadar zamanda İyileşti Kardeş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Aynısı bendede mevcuttu.Ama bacakta kılların çıkmasıyla geçti.Çok ama çok aptalca yapmıştım hemde.14-15 yaşındayken 21 oynayacaktık.Karşı binada inşaattı.Ben o inşaatın inşaat kere tuğlalarının içini seveyim!!! Neyse abi.Kalenin yan direklerini çizdik tuğlalı kısma.Kaldı üst direk.Nereye çizelim? Nereye çizelim? Zıplayarak gösterdim.Aşağı düştükten sonra bacakta bir ıslaklık hissettim.Birde baktım kan.Malum sıvı değildi Neyse abi bide baktım.Zihniyetini sevdiğim inşaatçısı tuğlanın önüne kocaman çivi çakmış.Çivide paslanmış.Direk doktora.3 kere üst üste pansuman oldum.Şuanda iz miz kalmadı.Geçen bulmaya çalıştım.Neredeyse yok denecek derecede.Seninki gibiydi aynı.Yani geçer.Gideceksin.Sakın gitmemek için zarar verme kendine

Ne Kadar zamanda İyileşti Kardeş

14'te olsa 4 sene geçmiş.Ama daha erken farketmiştim iyileştiğini.1 seneye birşeyi kalmaz gibime geliyor.

• En fazla serseri olursun

• Dua et etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.