Bildirim
BU İZ ASKER/POLİS OLMAMI ETKİLER Mİ ??? (SS'Lİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Jiletse engel ama yuzunde degil bilemedim simdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Jilet Değil Saç Tokası İle Şakalaşırken Oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapkara Kartal -- 29 Kasım 2013; 19:07:59 > -
1-2 seneye geçer o öyle derin bir çizik değil. -
Astsubay veya PMYO da etkilemez gibi.Subaylığı bilemem -
quote:
Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma
1-2 seneye geçer o öyle derin bir çizik değil.
Bu Yaz Sınava Gireceğim Bu İzi Geçirebilecek Bir Krem İlaç vb. Birşey Varmıdır -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhisarlee
Astsubay veya PMYO da etkilemez gibi.Subaylığı bilemem
İnşallah Etkilemez Hocam -
Ameliyat sonrası kullanılan veya yanık için kullanılan cilt yenileyici kremleri araştır internetten bulursun, alıp kullan. Ama pek sorun olmaz o iz zaten kendiliğinden geçer. Baştan aşağı kolunda faça olan arkadaşa askere alırken sorun çıkarmadılar. -
engel olur bence kardesim bilemem ama yani oyle gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Subay olmana engel büyük ihtimal ama polisliği bilemem muhtemelen sorun olmaz onda. -
quote:
Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR
Ameliyat sonrası kullanılan veya yanık için kullanılan cilt yenileyici kremleri araştır internetten bulursun, alıp kullan. Ama pek sorun olmaz o iz zaten kendiliğinden geçer. Baştan aşağı kolunda faça olan arkadaşa askere alırken sorun çıkarmadılar.
Hocam Ben Onu Kastetmedim Astsubaylık sınavları felan
@Prison-Break Bence de çok saçma daha önce psikolojik sorunlar geçirmiş olma olasılığından olabilir daha önce geçiren insan sonra da geçirebilir malum askerlik/polislik kolay meslek değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Prison-Break
quote:
Orijinalden alıntı: İsimSoyisim
Hocam yuzde de olsa bu tur ciziklerin pokis olmayi , subay olmayi falan neden etkiledigini aciklarmisiniz , hep dusunurum ama bir turlu mantikli cevap bulamam
Gayet mantıklı , jilet çekenin problemleri vardır.Poliste jilet yarası olması etik değil.Bugün kendini kesen yarın halkı nasıl koruyacak?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Prison-Break
quote:
Hocam yuzde de olsa bu tur ciziklerin pokis olmayi , subay olmayi falan neden etkiledigini aciklarmisiniz , hep dusunurum ama bir turlu mantikli cevap bulamam
Gayet mantıklı , jilet çekenin problemleri vardır.Poliste jilet yarası olması etik değil.Bugün kendini kesen yarın halkı nasıl koruyacak?
Hmm o yonden hic dusunmemistim haklisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Ameliyat sonrası kullanılan veya yanık için kullanılan cilt yenileyici kremleri araştır internetten bulursun, alıp kullan. Ama pek sorun olmaz o iz zaten kendiliğinden geçer. Baştan aşağı kolunda faça olan arkadaşa askere alırken sorun çıkarmadılar.
contractubex diye bir jel krem buldum %50 Olumlu %50 Olumsuz Yorum Var Yinede Alayım Diyorum Belki İşe Yarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kapkara Kartal -- 29 Kasım 2013; 19:24:15 > -
jilet değilmiş
saç tokasıyla olduysa sorun yok. derin değil. ileri de geçer o. no problem dostum. bi şey kullanmana bile gerek yok. geçer o. hiç kafaya takma. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal
quote:
contractubex diye bir jel krem buldum %50 Olumlu %50 Olumsuz Yorum Var Yinede Alayım Diyorum Belki İşe Yarar.
Birkaç ay kullan o jeli işe yarar, zaten ufak bir çizik seninki. Genelde ameliyat sonrası dikiş izleri için kullanılıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: pokezoom
jilet değilmiş
saç tokasıyla olduysa sorun yok. derin değil. ileri de geçer o. no problem dostum. bi şey kullanmana bile gerek yok. geçer o. hiç kafaya takma.
inşallah hocam ama biraz derin oldu , bu yaz girecem sınavlara geçiş süresini hızlandırmak için kullanayım zaten parasının devlet karşılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal
quote:
Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma
1-2 seneye geçer o öyle derin bir çizik değil.
Bu Yaz Sınava Gireceğim Bu İzi Geçirebilecek Bir Krem İlaç vb. Birşey Varmıdır
bunu sorun yapmazlar.kremle filan uğraşma güneşlen bol bol o bölge güneşte pişsin kabuk değişince izden eser kalmaz. -
hocam bende giricem sınavlara yazlık kıyafet ; yani v yaka + kısa kolda o iz belli olacagından eleneceksindir büyük ihtimal ama daha 4 5 ayımız var geçebilir izin mesela benım sağ omzumda bir iz var doğum lekesi bayada büyük ama yazlık kıyafette belli olmadığından sıkıntı çıkmıyor -
Eczahanelerde bir krem var.Eczacıya danış hocam.
Benzer içerikler
- konuşurken heyecanlanmak
- amerika telefon numarası
- meresa kullananların yorumları
- japonya elektronik alışveriş siteleri
- en yakın ne app noktası
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X