Şimdi Ara

Polis bana mesaj atıyor [SS'li] Gerçek çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
2
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler iki gundur bana mesaj attilar onlara geri dönmem isteniyor dün sadece bir kere aradılar semtte doğru ama zerre inanmadım. Daha önce ailemden bașkalarina oldu bütün bilgilerini önlerine serdiler küfür ettik kapattık bir sorun olmadi. Numarada odur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorstCrime -- 24 Aralık 2013; 16:35:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En yakın karakola başvur, küfür etmeyin başına büyük iş alırsın.
  • Ara para kontor falan derse sov

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inanma kesinlikle. Dolandırıcıdır bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet paranoyak oldu, hocam adam adres vermiş gelin demiş neden gitmiyorsunuz veya nesine inanmıyorsunuz? İnanmamanız gereken telefonda para talep edenler, gerçek polisler değil
  • Isletiyor olabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanquish-

Millet paranoyak oldu, hocam adam adres vermiş gelin demiş neden gitmiyorsunuz veya nesine inanmıyorsunuz? İnanmamanız gereken telefonda para talep edenler, gerçek polisler değil

Hocam annemin bütün bilgilerini ev adresimize varana kadar telefonda söyledilerdi daha sonra polisi arayıp sorgulattık hiç birșey çıkmadı aynı șey babamada oldu hatta üzerine sövdük hiç birșey olmadı o yüzden inanmıyorum polisin cebimi arayip onlara donmemi istemelerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorstCrime -- 24 Aralık 2013; 13:46:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Polis sana ulaşmak istese şuan bu konuyu açıyo olmazdın.Ciddi bişey olsa adamlar kapına kadar gelirdi.İnanmayın böyle mesajlara.
  • Benim helvam sade olsun, lutfen.

• Evinden alırlar
  • Beyler bu tür saçmalıklara kanmayın ulan gerçi ülkenin profu bile kanıyor bunlara polis size mesaj atmaz ya gelir evinden alır yada arar mesaj nedir ?

• https://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=21&birim_id=30

Beyler şuradan Asayiş Büro telefon numarası ile bana atılan mesajdaki telefon numarası aynı kıllanayım mı ?
  • Kardeş polisler liseli mi mesajla çağırsın seni arar söyler olmadı kapına gelir evinden alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

https://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=21&birim_id=30

Beyler şuradan Asayiş Büro telefon numarası ile bana atılan mesajdaki telefon numarası aynı kıllanayım mı ?

Kıllanabilirsin

• yahu kadeşim nerde görülmüş 0507li polis numarası kafanız mı güzel
  • dostum şimdi bimden geliyorum.Bu arkadaşları senin eve gelirken gördüm

• Dostum, numarayı arattım da, başına iş açmışsın.

02122837001 onlara ait.

TIKLA

Edit: Tüh be, arkadaş aratmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7FA67E2CF -- 24 Aralık 2013; 13:58:28 >
  • Numarayı farklı gösteriyorlardır no problemo dongerino geri dönme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

Dostum, numarayı arattım da, başına iş açmışsın.

02122837001 onlara ait.

TIKLA

İlgilendiğin için sağol. Fakat ne bir borcum nede başımda bir olay mevcut hiç birşey yapmadım. Çok acil aramamı neye borçluyum onu anlasam arıyacam aramamamın tek sebebide öğrenci adamım telefonda TL az miktarlarda boşuna uğramak istemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

Dostum, numarayı arattım da, başına iş açmışsın.

02122837001 onlara ait.

TIKLA

İlgilendiğin için sağol. Fakat ne bir borcum nede başımda bir olay mevcut hiç birşey yapmadım. Çok acil aramamı neye borçluyum onu anlasam arıyacam aramamamın tek sebebide öğrenci adamım telefonda TL az miktarlarda boşuna uğramak istemedim.

Hiç birine küfrettin mi? Genelde bu tarz olaylardan sorumlu tutulursun. (Tecrübeliyim ) Ayrıca telefon numaran senin adına mı kayıtlı?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.