Şimdi Ara

Polis bana mesaj atıyor [SS'li] Gerçek çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polis arayıp, mesaj atıp "gel" demez, gelip alır benim bildiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

quote:

Dostum, numarayı arattım da, başına iş açmışsın.

02122837001 onlara ait.

TIKLA

Edit: Tüh be, arkadaş aratmış.

İlgilendiğin için sağol. Fakat ne bir borcum nede başımda bir olay mevcut hiç birşey yapmadım. Çok acil aramamı neye borçluyum onu anlasam arıyacam aramamamın tek sebebide öğrenci adamım telefonda TL az miktarlarda boşuna uğramak istemedim.

Hiç birine küfrettin mi? Genelde bu tarz olaylardan sorumlu tutulursun. (Tecrübeliyim ) Ayrıca telefon numaran senin adına mı kayıtlı?

Yok kendi ağızımla hiç bir arayana böyle küfür etmedim. Küçük yaşlarda hat sahibi olduğum için numara annem in üzerine kayıtlı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum, numarayı arattım da, başına iş açmışsın.

02122837001 onlara ait.

TIKLA

Edit: Tüh be, arkadaş aratmış.

İlgilendiğin için sağol. Fakat ne bir borcum nede başımda bir olay mevcut hiç birşey yapmadım. Çok acil aramamı neye borçluyum onu anlasam arıyacam aramamamın tek sebebide öğrenci adamım telefonda TL az miktarlarda boşuna uğramak istemedim.

Hiç birine küfrettin mi? Genelde bu tarz olaylardan sorumlu tutulursun. (Tecrübeliyim ) Ayrıca telefon numaran senin adına mı kayıtlı?

Yok kendi ağızımla hiç bir arayana böyle küfür etmedim. Küçük yaşlarda hat sahibi olduğum için numara annem in üzerine kayıtlı.

Küfürden kastım internet ortamında küfür idi. Umarım ailenizle alakalı değildir.

Siz gerçekten bir şey yapmadıysanız içinizi rahat tutun ama ispiyoncu çoktur. İyi günler dilerim.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Beyler inanmıyacaksınız az önce kapıma polis geldi ve annem'in dilekçesi olduğunu onla ilgilenmek için geldiğini söyledi bende kendisinin bankada olduğunu söyledim bir yarım saat sonra tekrar gelecek. Bu mesaj atanlarla ilgisi varmıdır diye düşündüm. Gelince adam onada sorucam bu olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorstCrime -- 24 Aralık 2013; 14:17:11 >
  • Polis arayabilirde mesaj atacanı hiç sanmıyorum arasada sabit hattan ulaşır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis mesaj atmaz, ekip gönderir bişey varsa neden dönüş yapınız desin biraz mantıklı olun Allah aşkına. En fazla üstte arkadaşın da dediği gibi sabit hatlarından sizi ararlar şubeye çağırırlar ama onu da sanmıyorum.
  • Rozetini göstermesini iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Polis mesaj atmaz, ekip gönderir bişey varsa neden dönüş yapınız desin biraz mantıklı olun Allah aşkına. En fazla üstte arkadaşın da dediği gibi sabit hatlarından sizi ararlar şubeye çağırırlar ama onu da sanmıyorum.

Polis'in telefon ile iletişim kurması mantıksız bunu süreklide inkaz ediyorlar zaten. Ama yeni yöntemleriyle bile 155 polis imdat numaralarından bile arayabiliyorlar bunu bile bile korkuyor tedirfin oluyor insan, az önce polis çaldı kapımı ve annem in verdiği bir dilekçe varmış kendisi evde olmadığı için geri göndermek zorunda kaldım. Tekrar geldiğinde kendisine bu soruyu soracam
  • Polis ulaşmak istese mesaj filan atmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birazdan ben arayacam o cep numarasını beyler. canım sıkılıyor zaten
  • polis sana cep telefonunu vermez.En yakın karakola gelin der çok çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

birazdan ben arayacam o cep numarasını beyler. canım sıkılıyor zaten

İş ciddi olabilir dikkat et uğraşma bence. Mesajlardan sonraki gün polis gelmesi tesadüf olmaya bilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

birazdan ben arayacam o cep numarasını beyler. canım sıkılıyor zaten

İş ciddi olabilir dikkat et uğraşma bence. Mesajlardan sonraki gün polis gelmesi tesadüf olmaya bilir.

aramam o zaman ben de

• quote:

quote:

Polis mesaj atmaz, ekip gönderir bişey varsa neden dönüş yapınız desin biraz mantıklı olun Allah aşkına. En fazla üstte arkadaşın da dediği gibi sabit hatlarından sizi ararlar şubeye çağırırlar ama onu da sanmıyorum.

Polis'in telefon ile iletişim kurması mantıksız bunu süreklide inkaz ediyorlar zaten. Ama yeni yöntemleriyle bile 155 polis imdat numaralarından bile arayabiliyorlar bunu bile bile korkuyor tedirfin oluyor insan, az önce polis çaldı kapımı ve annem in verdiği bir dilekçe varmış kendisi evde olmadığı için geri göndermek zorunda kaldım. Tekrar geldiğinde kendisine bu soruyu soracam

Evet işte en fazla 155'ten ararlar sizi. Mesaj atmazlar, dediğim gibi ya ekip gelir (tek başına da gelebilir ki gelmiş de) ya da sabit hattan ararlar. Gelince polis memuruna bu mesajları söyleyin böyle böyle diye anlatın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Evet işte en fazla 155'ten ararlar sizi. Mesaj atmazlar, dediğim gibi ya ekip gelir (tek başına da gelebilir ki gelmiş de) ya da sabit hattan ararlar. Gelince polis memuruna bu mesajları söyleyin böyle böyle diye anlatın.

155 dışarı aramaya kapalı sadece aranabilir yani 155 sizi arayamaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZamaNicindeN

quote:

quote:

quote:

155 dışarı aramaya kapalı sadece aranabilir yani 155 sizi arayamaz :)

Yok hayır dolandırıcıların bir yöntem geliştirdiklerini söylüyorlar ne kadar doğrudur bilemem ama bundan haberi olmayan vatandaşları 155'den arıyorlarmış. Yoksa senin dediğinde doğrudur.

http://www.aksam.com.tr/guncel/dolandiricinin-son-numarasi-155--147912h/haber-147912

5 kasım 2012 haberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorstCrime -- 24 Aralık 2013; 14:43:35 >

• WorstCrime kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcılarda taktik bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanquish-

Millet paranoyak oldu, hocam adam adres vermiş gelin demiş neden gitmiyorsunuz veya nesine inanmıyorsunuz? İnanmamanız gereken telefonda para talep edenler, gerçek polisler değil

Polis biriyle iletişime geçecekse gider ev adresine iş adresine ayrıca polisin işi gücü yokta avea lı numaradan mesaj mı atacak yada kişisel numaradan mı bize geri dönüş yapın diyecek ? Biraz açın gözünüzü.

Konu sahibi arkadaş numarayı kaale alma polis filen değil mesaj atan kişi geri filende dönme polis birinin bilgisine başvuracaksa yüz yüze görüşür arayıp ta ayağıma gel demez hele o mesaj atığı aradığı numaradan hiç demez.

Çok kafanıza takıldıysa gidin karakola anlatın durumu rahat edin.

• Doğru evet o dolandırıcı taktiğiymiş yanlış bilgi vermeyelim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.