Şimdi Ara

Polis bana mesaj atıyor [SS'li] Gerçek çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
2
Favori
3.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KAGITHANE ILÇE EMN.MD.LÜGÜ, 0(212) 2837001
  • polis gelir evden alır.Onun dışında sizi mahkeme kagıdı şeylerin dışında çagırması olanksızdır.Dolandırıcı olabilir dikkat etmek lazım.
  • Direkmen en yakı karakola uğra karakoldan o numaraya tel aç bak bakalım ne olucak
  • Keşke küfür etmeden önce internette kısa bir araştırma yapsaydınız. Yok DH ye üye olup, konu açacak kadar bilgisayar bilginiz var ama kısa bir araştırma yapmıyorsunuz.

Alın size Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğünün telefon numaraları. Asayiş Büronun telefonuda burada.

Ayrıca her zaman her konuda olduğu gibi çok bilmiş kişiler yok polis öyle mesaj atmaz falan demiş. Adamlar her gün onlarca kişiyi ifadeye çağırıyorlar. Ciddi bir olay olmadığı sürece gelipte seni evden almazlar, polis merkezine davet ederler. Yok bir şey bilmiyorsunuz insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Bilmediğiniz konu hakkında konuşmayın

Polis bana mesaj atıyor [SS'li] Gerçek çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selçuk ALAGÖZ -- 24 Aralık 2013; 15:17:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Keşke küfür etmeden önce internette kısa bir araştırma yapsaydınız. Yok DH ye üye olup, konu açacak kadar bilgisayar bilginiz var ama kısa bir araştırma yapmıyorsunuz.

Alın size Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğünün telefon numaraları. Asayiş Büronun telefonuda burada.

Ayrıca her zaman her konuda olduğu gibi çok bilmiş kişiler yok polis öyle mesaj atmaz falan demiş. Adamlar her gün onlarca kişiyi ifadeye çağırıyorlar. Ciddi bir olay olmadığı sürece gelipte seni evden almazlar, polis merkezine davet ederler. Yok bir şey bilmiyorsunuz insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Bilmediğiniz konu hakkında konuşmayın

• mesaj at cevap gelmezse nyse sn msglsn glba .s.s.s yaz adamlar kapıya kadar para getirip özür dileriz patron diyorlar
  • sende polisi sana yakın bir yere çağır ortada buluşun
  • quote:

Keşke küfür etmeden önce internette kısa bir araştırma yapsaydınız. Yok DH ye üye olup, konu açacak kadar bilgisayar bilginiz var ama kısa bir araştırma yapmıyorsunuz.

Polis bana mesaj atıyor [SS'li] Gerçek çıktı

Ben küfür etmedim ama dolandırıcı olanlara sövdülerdi babam falan. Bildiğin para istedilerdi karıştırdın. Ayrıca üst mesajlarda sitenin adresini verdim araştırdık yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorstCrime -- 24 Aralık 2013; 15:46:27 >

• merhaba ben o civarda çalışan görevli memurum evet doğru olabilir mesaj kağıthane müdürlüğüne gelirseniz bizzat ben yardımcı olabilirim memur hasan diyin yeterli hangi hasan diye soran olursa florhasan veya profiterol derseniz tarif ederler.
  • Beyler gelen polis bize iki numara verdi daha öncesinden şikayette bulunduyduk kiracı yüzünden o sebeple gelmiş büyütülcek birşey değil neyse o numaralara baktım birde benimkilere ikiside tutuyor demekki gerçekmiş adama sormaya gerek kalmadan cevabı aldım. Yani direk dolandırıcı diye sövmeyin dikkatli olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

Beyler gelen polis bize iki numara verdi daha öncesinden şikayette bulunduyduk kiracı yüzünden o sebeple gelmiş büyütülcek birşey değil neyse o numaralara baktım birde benimkilere ikiside tutuyor demekki gerçekmiş adama sormaya gerek kalmadan cevabı aldım. Yani direk dolandırıcı diye sövmeyin dikkatli olun.

La olm habire Polis'den mesaj geliyor özel numaralardan gelen mesajlara inanmayın diye sen hala gerçek diyosun.Gerçek olsa bile gitme gerekirse gelsinler eve.

• Adamsanız gelin alın de yolla.
    Gelirse polistir, gelmezse hiç polis olmamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

quote:

Beyler gelen polis bize iki numara verdi daha öncesinden şikayette bulunduyduk kiracı yüzünden o sebeple gelmiş büyütülcek birşey değil neyse o numaralara baktım birde benimkilere ikiside tutuyor demekki gerçekmiş adama sormaya gerek kalmadan cevabı aldım. Yani direk dolandırıcı diye sövmeyin dikkatli olun.

La olm habire Polis'den mesaj geliyor özel numaralardan gelen mesajlara inanmayın diye sen hala gerçek diyosun.Gerçek olsa bile gitme gerekirse gelsinler eve.

İşte geldi adam eve gösterdi kimliğini rozetini bu numaraları verdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BossPower

birazdan ben arayacam o cep numarasını beyler. canım sıkılıyor zaten

İş ciddi olabilir dikkat et uğraşma bence. Mesajlardan sonraki gün polis gelmesi tesadüf olmaya bilir.

Aramak yasak mı? Abartmayın.
  • niye bu kadar büyütüyorsun. kağıthane asayiş büro amirliğinin sabit numarasını bul iem.gov.tr den. ara sor. polisler de insan yemez seni

edit : baktın fake bi olay var . şikayetçi ol zorla para istediler falan de şikayetçiyim de. belki dolandırıcılara bişeyler sokarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum_avukatı -- 24 Aralık 2013; 17:39:37 >
  • Polis mesaj atmaz. Bulamadığında en kötü ihtimal kapına "en yakın zamanda şu karakola başvurun" şeklinde bir sticker bırakır.
  • AEZAKMI yaz geri gönder.
  • quote:

Polis mesaj atmaz.İfadeye çağıracaksa arar konuşur.Mesajla ifadeye çağrılmaz.Ayrıca telefonlarda çeşitli uygulamalarla telefon numaranı istediğin gibi gösterebiliyorsun.Bu metodla numarasını 155 gösterip dolandırıclık yapan yüzlerce insan var.

• Düşbaz kullanıcısına yanıt
    Polisler AVEA kullanıyor devlet genelde AVEA hattı veriyor polislere
  • Çapulcumusun :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.