Şimdi Ara

Polis bana mesaj atıyor [SS'li] Gerçek çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
3.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: profiteer

Polisler AVEA kullanıyor devlet genelde AVEA hattı veriyor polislere

direk merkez mesaj atmış buna
  • Devletin dakikası bitmiş
  • sonucu yaz tabi hapisten çekmeyebilir ama
  • editle sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

AEZAKMI yaz geri gönder.

Hahaha cok ıyıydı haha

• ben de kağıthanedeyim
    tam olarak neresi orası ?
  • sardınmı böbrekleri?
  • cezaevine girince biz dhli kardeşleriin sana atlet don getirmeyi ihmal etmeyiz kardeşim üzülme sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanquish-

Millet paranoyak oldu, hocam adam adres vermiş gelin demiş neden gitmiyorsunuz veya nesine inanmıyorsunuz? İnanmamanız gereken telefonda para talep edenler, gerçek polisler değil

hocam cep tel vermiş polis

• quote:

AEZAKMI yaz geri gönder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Keşke küfür etmeden önce internette kısa bir araştırma yapsaydınız. Yok DH ye üye olup, konu açacak kadar bilgisayar bilginiz var ama kısa bir araştırma yapmıyorsunuz.

Alın size Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğünün telefon numaraları. Asayiş Büronun telefonuda burada.

Ayrıca her zaman her konuda olduğu gibi çok bilmiş kişiler yok polis öyle mesaj atmaz falan demiş. Adamlar her gün onlarca kişiyi ifadeye çağırıyorlar. Ciddi bir olay olmadığı sürece gelipte seni evden almazlar, polis merkezine davet ederler. Yok bir şey bilmiyorsunuz insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Bilmediğiniz konu hakkında konuşmayın

Polis mesaj atmaz.İfadeye çağıracaksa arar konuşur.Mesajla ifadeye çağrılmaz.Ayrıca telefonlarda çeşitli uygulamalarla telefon numaranı istediğin gibi gösterebiliyorsun.Bu metodla numarasını 155 gösterip dolandırıclık yapan yüzlerce insan var.

Aynısı bizim başımıza da geldi ama mesajla değil aramışlardı.

Babam aldı telefonu tabii anlayıp benden, polissen ekip yollarsın lan '!419*51'1%!^!!! dedi, kapattı.

• Yalnız beni ilk önce mesajdaki cep telefonu aradı dün takmadım ardından mesaj ile onu belirttiler geri dönmemi istediler bende zaten direk dolandırıcı olduğunu sandım. İkinci gün yine bir mesaj attılar ve merkezin sabit numarasını verdiler araştırdım numara doğru. Öğlene doğru kapıma sivil bir polis geldi ve dilekçe olduğunu belirtti bir kiracı sorunu yaşıyorduk o yüzden şikayet ettiydik. Onun dilekçesiydi adam bana iki numara verdi bu iki numarayla bana gelen mesajdaki numaraları eşleştirdiğim zaman ikiside bir birini tutuyordu doğruydu. Şimdi merkez mesaj atmıyorsa bu neydi bana öyle kıyak mı geçtiler.
  • quote:

AEZAKMI yaz geri gönder.

Sonrada UZUMYMWJ ta ta ta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

AEZAKMI yaz geri gönder.

Üzüm yeme dabul ye diye ezberlemistim bunu. Yanında j varmiydiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 24 Aralık 2013; 20:48:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: Redline3

quote:

AEZAKMI yaz geri gönder.

Üzüm yeme dabul ye diye ezberlemistim bunu. Yanında j varmiydiki

Kafa karışmış benim UZUMYMW'miş

• kalaşnikofu al ve o karakolu bas evlat
  • Telefonu açmıyorsanız sms atmış olabilirler müdürlüğe gidip sorgulattır önemli birşey olduğunu sanmıyorum devlet zaten polislere avea hat veriyor.
  • Polis arayabiliyor bazi durumlarda. Ornek vermek gerekirse ehliyet evraklarimla ilgili bir sorun cikmisti ehliyet cikartirken bir cep numarasindan arayip cagirdilar. Gittim eksik evragi tamamlayip biraktim. Ozel bir bilgi vermeyin karakola gidin orda halledin isinizi cunku dolandirici olma ihtimalleride var. Ayrica kapinizada polis gelirse ilk once kimlik sorun polis kiyafeti temin etmek pek zor degil cunku.

• Polis hiçbir zaman arayıo karakola çagırmaz kesinlikle seni evden alıyorlar direk.
    Düşünsene adamlar katili arayıp yarın karakola gel tutuklataz seni dediğini çok garip değilmi

• Sakin arkadaşlar. Ne böyle evden almalar felan?
    Mühim olmayan bir konuda ya da kapına kadar gelmeyi gerektirmeyecek mevzu olunca böyle mesaj atılır. Emniyetteki sabit hatların çoğu 0 çevirmez, cep telefonu hattını da devlet vermiyor. 1 ay içinde çağırılacak çok kişi olunca aramaya dakika yetişmez. Ama 1000 sms yetiyor işte...
    Üstelik arayınca dolandırıcı zannediyorlar normal olarak, derdini anlatana kadar küfrün bini bir para oluyor.
    Mesaj atmak en temiz iş.
    Güvenmediniz mi? Şöyle yapın, 0505 318 34 00 (34 istanbul için, plaka koduna göre il değiştirebilirsiniz.) no'lu telefonu arayın, bu numara emniyetin santral numarası, nereye çağırdılarsa orayı bağlamalarını ya da numarasını vermesini isteyin.
    Bu kadar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.