Şimdi Ara

bu kablo bandı nerde bulunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • laptopların ekranına giden kabloların etrafındaki metal örgü bant nerden bulunabilir ya da bunun gibi sağlam ve esnek bir şey aklına gelen var mı?

bu kablo bandı nerde bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 6 Ekim 2014; 22:42:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rKSm@N

laptopların ekranına giden kabloların etrafındaki metal örgü bant nerden bulunabilir ya da bunun gibi sağlam ve esnek bir şey aklına gelen var mı?

[simage][/simage]

filitre teli (elek teli) olarakda arayabilirsiniz bu sitedeki tabloda ölçüleri var
    http://www.kromtel.com.tr/urunler/teller/mesh-filtre-teli.html

karaköyde perşembe pazarında bu tellerden satılıyor ama sizin istediğiniz varmı bilmiyorum

• filtre telleri benim banta göre baya seyrek bişey yanlız?
    benim fabrikasyon değil de sağda solda bulabileeceğim bir ürün yok mudur acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 7 Ekim 2014; 0:16:47 >
  • merhaba arkadaşlar. bu bandı kendime uygun ölçülerde kayış yapmak için kullanıyordum. yazıcıdan çıkan kayışı kesip daire şekline getirerek kuvvetli yapıştırıcıları bu metal banda sürerek kayışa sabitliyodum böylece istediğim boyutta timing belt'im oluyordu.
    yanlız yeterince kuvvetli yapıştırıcı bulamadım, mdf yapıştırıcı denedim, tangit denedim, iran yapıştırıcı denedim... 404 plastik çelik yapıştırıcı bulamadım buralarda bu nedenle deneyemedim.
    ben de bandı kayışa diktim

yalnız bu bant gibi sağlam ve esnek bir malzeme piyasada bulamadım. ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.