Şimdi Ara

Bu kadar az süre kalmışken soru bankası almak ne kadar mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alırsam Ayt matematik için alacağım. Deneme olarak elimde acil, 345 ve bilgi sarmal hepsinden 2-3 çözdüm ama acilde ve 345te netler düşüyor.20 altı net görünce canım sıkıldı iyice.

Çoğu da bildiğim konular aslında ama o an soru tipini anlama ve yorumlama işini beceremiyorum ne yazık ki. Elimde 3d soru bankası var bitmesine az kaldı. Olmadı acil ayt Matematik soru bankası alıp test kısımlarını mı çözmek mantıklı mi sizce ?

• Deneme çözmeyi ihmal etmeyeceksen ve bir programa göre hareket edeceksen mantıklı. Bu arada -konu dışı ama sormak istedim- 345 ayt denemelerinin üstündeki zor kolay orta seviye yeri gerçeği yansıtmıyor değil mi? (Gerçeği yansıtıyorsa )
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    1-2 fena değil ama üçüncüyü çözdüm dün orta düzey diyor ama mal oldum denemede yani hatta moralim bozuldu baya bu ortaysa zoru nasıl diye ?
  • Up
  • Acil yeni aldım, başladım bile.

Sarmaldan da birkaç konu çıkartıp çözücem.

Eksik olduğunu hissettiğim konular var, bence değer sb çözmeye
  • Hocam bilgi sarmal alsan kısa sürede biter.
  • Bizim arkadaş aldı geçen iyi diyordu da. Hatta soru tipleri falan çok iyi deneme gibi diyordu. Bende şimdi son kitap sağlam olsun diye düşündüm ama sarmal da iyidir yani bilemedim. Sadece deneme gidince şuan günde duruma göre 1 tyt ya da 1 ayt çözüp salıyorum bir de elimde bilgi sarmal kamp var ondan az çözüyorum.
  • HestiaECT kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de 3d var tam bitmedi biraz çözülmüş şu zamanda sıkıntı olur. Ben apotemi + deneme gidecegim.
    Lti trigo analitik ve fonksiyonu tekrar etsek( apotemi) + diğerlerinden video izleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HestiaECT

Bizim arkadaş aldı geçen iyi diyordu da. Hatta soru tipleri falan çok iyi deneme gibi diyordu. Bende şimdi son kitap sağlam olsun diye düşündüm ama sarmal da iyidir yani bilemedim. Sadece deneme gidince şuan günde duruma göre 1 tyt ya da 1 ayt çözüp salıyorum bir de elimde bilgi sarmal kamp var ondan az çözüyorum.
    20 netteysen bilgi sarmal 30 a çıkarır bence
  • Hocam umarım olur ya inşAllah. Geçen sene 19d 5y yaptım sınavda. Lti yi, çember analitiğine falan hakim değildim hatta lti yi bilmiyorum desem yeridir. Bu sene onları hallettim. Fakat netler yine bu civarlarda gelince üzülüyor insan. Geçen hafta dersane sözde "Türkiye Geneli" Yıldızlar Ligi adında bir sınav yaptı. 32d 5y yaptım her ne kadar buna sevinsem de sınava uzak tarz da hazırlanmıştı.
  • HestiaECT kullanıcısına yanıt
    Bilgi sarmal al çöz bence kitapta kek bilgi de var iyi tekrar olur.
  • bir kitap ortalama 300 sayfa. Her gün 10 sayfa çözülerek kalan zamanda bitirilerbilir. 10 sayfa çözmek de ortalama 60 soru çözemediğiniz sorular vs derken verimli günde 2 saat ayırarak tamamlanabilir. Matematik gibi önemli bir ders için yapılabilir.
  • Birkaç görüş daha gelsin de olmadı duruma göre alayım bilgi sarmalını. Bu arada yardimcikitaplar.com güvenilir mi ? Ucuza gördüm çoğu kitabı da olmadı ordan alayım dedim.
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Yansıtıyor hocam
  • Hocam elinizde bilgi sarmal kamp oldugunu soylemissiniz. sizden gorus bekliyorum oncelikle. Ben de 345 te 20 altina dusunce moralim bozuldu ve bilgi sarmal kamp aldim. Arkadaslar da bilgi sarmal sb de demisler, 20 den 30 a cikarir denmis, kamp i yeni aldim onu bitirsem de ayni etki olur mu yoksa gidip sb sini mi almaliyim?
  • Olm hepiniz mi derece yapiyonuz birinizde desin konum bitmedi ne yapsam diye
  • eksik olan konular için çözebilirsin hocam.
  • Hocam içiniz rahat olsun benim bitmedi. Hâlâ kocaaman önümde çalışmadığım trigo ve ayt fiizik elektrik var.... Bu arada hocam benimde moralim çok bozuluyor özellikle 345te 345in kolay denemesinde dahi 21-23 yaparken acilde 27 yapıyorum. Ama şöyle bir gerçek var ki 345 sınava daha yakın. Valla bu aralar kafamı duvara sürtüp kıvılcım çıkartasım geliyorı
  • 2 net katsa parasını cıkartır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.