Şimdi Ara

BU KADAR BANKO BİR KUPON DA GELSİN ARTIK KASA BASILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oh be hele şükür handikap geldi dortmundan :D
  • Allahına kurban be Dortmund 2-0 yaptı. Helal olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carl Edward Sagan

@mehmet_1453
    handikap oynadın zannetmiştim ben izliyorum maçı 2 gelmedi diye üzüldüm neyse hadi geçmiş olsun barca 'da attı paris maçını zevkle izlersin .

Kardeşim bnm tecrübelerim var hele bi bütün maçlar bitsin en sevmediğim sey favori takımın kırmızı görmesi real ve psg için söylüyorum hele bi bitsin
  • allah belanı versin dortmund
  • son dk da dortmun yiyordu beyler asla maç bitmeden konuşmayın barca şimdi 2-0 olsa bile her an herşey olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: capbuq

Allahına kurban be Dortmund 2-0 yaptı. Helal olsun...

Allah belanı versin dortmund

• quote:

quote:

handikap mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_1453

quote:

quote:

handikap mı

Handikaptan yattık. Ulan son 4 dk kala gol at . Uzatmalarda Lewandovski kendi kalesine gol attı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_1453

quote:

quote:

handikap mı

Handikaptan yattık. Ulan son 4 dk kala gol at . Uzatmalarda Lewandovski kendi kalesine gol attı

kardeş dün bayern bugun bu handikaptan uzaklaşın biraz ya adam 1-0 a bile oynuyor dortmund son dk larda öyle oynadı hep onun için handikap sakat

• Bayern maçlarına kg yok oynamak lazım :)
  • Psg ve Madrid yeniliyor hocam

• Taraf bahsi yerine kg var yok, alt üst , tahmini gol sayısı oynamak daha mantıklı

• Şaka maka bir tarafa ama kupondan vazgeçtim daha tutmaz bu kupon ilk yarı psg bir tane atmak zorundaydı
  • PSG ve Real Madrid'e yazıklar olsun biri yeniliyo biri berabere yazık
  • yazık olmuş
  • PSG maçını senin için takip ettim, sadece senin için izledim. Ben 1.5gol üstü oynamıştım, gelmedi seninki nasıl üzüldüm anlatamam. Geçmiş olsun :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neselihayalet -- 18 Ağustos 2013; 23:54:42 >
  • Kötü olmuş malesef. Kesinlikle TARAF bahsi oynamayın arkadaşlar, hiç bir fikrin yoksa bile 1,5 üst 4 maç yap geç. Bu arada spor eskisi gibi masum değil nereye elini atsan şike kokuyor, Bayern maçı inanılmazdı, Dortmund zor zahmet kurtardı, PSG anlamak mümkün değil, Fener transfer masrafını 2/1 yaparak fazlasını çıkardı. POPÜLER maçlardan oldukça uzak kalın.

BUDA BENDEN

[simage]
     BU KADAR BANKO BİR KUPON DA GELSİN ARTIK KASA BASILDI
    [/simage]

• Bu PSG çok adi bir takım ne zaman oynasam yattı .. Hiçbir zaman güven olmaz..Ne zaman ne yapacakları belli değil.. Daha da ilerisi ayara göre maç sonucu çıkaran takım.. Ajaccio denen nane takımı evinde 100 defa oynasa 100 ünde de yener..Tabi maç ayarı olmazsa... Geçmiş olsun.. Benimde kuponumu yatırdı bu adi takım bir daha asla bu takıma oynamam..Yüklü girmemiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bettor -- 19 Ağustos 2013; 1:58:09 >
  • Dostum öncelikle geçmiş olsun,herkesin dediği gibi ilk maçlarda beklenmedik skorların çıkacağını hepimiz konuşup bilsekte genede hırsımızın kurbanı olup galibiyet yada handikabına basıyoruz,dün dortmunun handikabından 200 liram gitti benimde ama suç bende çünkü maçla ilgili yorumları okurken herkesin dortmund handikap demesi bilinç altıma yerleşti ve o şekilde oynamaya karar verdim,ama en korktuğum maçlardan biriydi betis geçen sene sevdiğim takımlardandı kesin golu var diyordum ama gene yorumlara aldanıp hırsla madridin handikapına oynadım,zaten bütün dünya bu maçlara handikap vermedimi ? İşte burda karşılıklı gol veya üst seçeneğine yönelsek herkesden azda olsa biraz daha farklı düşünüp kazanma şansımızı yükseltebilirdik,gerçi dortmund 2-0 öne geçinde daha önce başıma geldiğinden garantilemek isteyip sıradaki golu 20 orandan karşı takıma basmaya kalkınca kasada paramın olmadığını gördüm,yani sıradaki gole 50 lira atsam ya 1000 lira alıcam yada kuponum gelecek ama hamle hatası yaptığımdan dolayı gene kaybettim,tabi diğer maçlardan yine aldım bişeyler ama bence kusura bakmasın arkadaşlar kesinlikle küçümsemek anlamında söylemiyorum ama senin benim gibi adamların 2TL lik oynayan arkadaşlardan daha farklı daha dikkatli olması lazım,daha farklı düşünmesi lazım,gerekiyorsa o maça oynamaması lazım,nerde duracağını bilmesi lazım kendine hırsına sahip olması lazım yeri geldiğinde de en mantıklı hamleyi yapması lazım,tabi kaybetmek kazanmak oyunun içerisinde ama kupon yattıktan sonra ya ben biliyodum böyle olacağını demek bence en acısı ve saçması,çünkü içinden geçenleri oynayıpta yatmak daha mantıklı bence,uzun lafın kısası banko maç diye birşey olmadığı için yüksek para basmayıp,daha sabırlı olup daha dengeli daha mantıklı hamlelerde küçük ve orta seviye kazançlarla ilerdeki kuponların parası çıkartılmaya çalışılmalı ve kasa sistemiyle devam edilmeli

• Bu arada arkadaş izin verirse eğer bu konu altında günün maçları ile ilgili MANTIKLI yorumlar bekliyorum,bir takım kazanırsa neden kazanır,gol atarmı,90 dakikada rakibinden gol yermi,maçlarla ilgili analizler bilgiler,eksik sakat oyuncular,maçlarla ilgili olumlu olumsuz herhangi bir bilgi vb paylaşımı yapalım karşılıklı görüş alış verişi yapıp bugunkü maçları masaya yatıralım ayrıca TEO'da konuya bekleniyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.