Şimdi Ara

BU KADAR BANKO BİR KUPON DA GELSİN ARTIK KASA BASILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU KUPONDA GELMEZSE ELİMİ AYAĞIMI İDDA DAN ÇEKİYORUM KASAMDA 425 TL PARA VAR 400TL GİTTİ BU KUPONA HAYDİ HAYIRLISI GELSİN ARTIK MAÇLAR

BU KADAR BANKO BİR KUPON DA GELSİN ARTIK KASA BASILDI

• :) artık bu kupon da gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

:) artık bu kupon da gelsin.

gELECEK .... .... gelecek bu kupon gelecek kendimi çok şartladım yeteri kadar açık var zaten gelecek bu kupon
  • gelir inş. beni de ilk brezilya yatırdı geçenlerde,sonra münih ,sonra fener.hiç bi maça oynayamıcaz artık :D
  • quote:

gelir inş. beni de ilk brezilya yatırdı geçenlerde,sonra münih ,sonra fener.hiç bi maça oynayamıcaz artık :D

aynı kuponun dün fenerli eklisi vardı bak yemin ederim sana 2-0 dan sonra hiç bakmadım sonra fener yine atmıştır diye bi baktım 2-2 olmuş maç sonra tak 3-2 oldu yattık türkiye ligi gs dahil daha oynamayacam mal herifler
  • arsenala verirsin avrupada ben 2 maçtada handikap veririm arsenala. bi maça çok yüklenince patlıyo maç.bak bugün bjk-ts ye çoğu kişi alt veriyor.ben var ve üst oynadım olur veya olmaz şansımızı deneyelim.
  • quote:

arsenala verirsin avrupada ben 2 maçtada handikap veririm arsenala. bi maça çok yüklenince patlıyo maç.bak bugün bjk-ts ye çoğu kişi alt veriyor.ben var ve üst oynadım olur veya olmaz şansımızı deneyelim.

kesinlikle arsenal zaten gs da zor yendi arsenalin o kadar pozisyonu vardı bu kupon gelse gelecek maçada arsenale bassam ne olur ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen bilirsin
  • Içime doğdu senin kuponun PSG-Ajaccio maçından yatıcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Içime doğdu senin kuponun PSG-Ajaccio maçından yatıcak.

+1905

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kupona ek olarak; Anderlecht, Chelsea'ye verdim, ayrıca Beşiktaş maçına kırmızı olmaz dedim. Hadi bakalım umarım kazanırız, bir aksilik olmadan.
  • Fenerbahçeliyim ama Ersun Yanal ile tur atlaması mucize takıma ne oynattığı belli değil...Arsenal tur atlar .. İlk maçıda alacağını düşünüyorum...En kötü beraberlik...Dünkü maç faciaydı zaten..
  • Sabah bunların hepsine handi yapıp mizli girdim ben
  • dortmund rakibi 7 kişi ile defans yapıyo çok zor
  • Telaş yok dortmund atacak ve kupon devam edecek
  • dortmund çok rolantide set yaparak takılıyor rakipte direnç gösterdi biraz ama reus girerse oyun degişebilir ve nurinin çıkması lazım 1:0 veya 3 :0 skor tahmini .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carl Edward Sagan

dortmund çok rolantide set yaparak takılıyor rakipte direnç gösterdi biraz ama reus girerse oyun degişebilir ve nurinin çıkması lazım 1:0 veya 3 :0 skor tahmini .

ikinci yarıyı izliyorum ilk yarı izlemedim dortmund maçı bitirir diye haydi bakalım
  • Dortmund dünyaları kaçırıyor ya
  • büyük risk almışsın dostum
  • @mehmet_1453
    handikap oynadın zannetmiştim ben izliyorum maçı 2 gelmedi diye üzüldüm neyse hadi geçmiş olsun barca 'da attı paris maçını zevkle izlersin .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.