Şimdi Ara

bu kadar da olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamın birinden sw istedim adam ilk başta 200 k sonra da tamam tamam 100k dedi

• ben para istemiyorum ama arkadaslar dışında hiç bir maqeye sw vermiyorum çünkü hepsine kılım . ( sözüm meslisden dışarı )
  • valla bazen bende yapyom ama harpye almayan magelerei yer olduğu halde yok dienleri adam sw istiyo arkasında troll shaman adamada sw yok istiyo ermiyom adam yatıyo zuhahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z4pDoS

ben para istemiyorum ama arkadaslar dışında hiç bir maqeye sw vermiyorum çünkü hepsine kılım . ( sözüm meslisden dışarı )

meslis nere sorması ayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu1993

adamın birinden sw istedim adam ilk başta 200 k sonra da tamam tamam 100k dedi

vay be zamanında swsiz gördüğüm her elemana sw atardım
    menfaat doğdu insanlık öldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadlydozen

valla bazen bende yapyom ama harpye almayan magelerei yer olduğu halde yok dienleri adam sw istiyo arkasında troll shaman adamada sw yok istiyo ermiyom adam yatıyo zuhahaha

adam beni harpye almadı sonra party attı sasırdım kabul ettim buff aldım sw verdim adam srefsiz cıktı beni 5 slotun ortasına cekti ama yatmadım (lvl 50 assas neden yatmadıımı bnde anlamadım) bndan sonra sw pls dienlere sie pls diom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z4pDoS

ben para istemiyorum ama arkadaslar dışında hiç bir maqeye sw vermiyorum çünkü hepsine kılım . ( sözüm meslisden dışarı )

sw versen bişeyinmi eksilicek?

cz de sw istiyorum 2 saat bi kişi swift vermez
    rogueler gözümde potansiyel suçlu bende yardım etmiyorum genellikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Bu tam olarak ne oluyor
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben kişisel olrak her sw isteyene vermeye çalışıyorum. ha bazen veremiyorum.mesela pm den konusurken adam pm atıyo görmüyoruz.ama genelde veriyorum ama vermelerini istiyorum.çünkü arada keyfi mage ve warriror oynuyorum aynısı başıma gelsin istemem
  • taş atiyorsunuz da eliniz yoruluyor sanki siz basmasaniz başkasi basar ne bu artislik?
  • Gel bende 50k
  • adam da para yok demekki yoksa istemez
  • scrol kulandıgımadn beri böle bi derdim olmadı
  • Geçen Gün Başımdan Geçen oLayı Anlatayım Sinir Oldum Resmen Adamın Birisi Pm Atıyo Swww

sww Versene Lan Dedi Tamammı Bende Git Sc Bas aLLa aLLa Dedim Sanki Babasının Uşagı Var Rica Etmesini biLmiyolar.
  • 1. si ben kimsee sw wermek zorunda deilim
    2. si plss lütfen gibi şeyler derse weririm ama <<<<<<<<<< swwww lannnn derse wermem
    3. sü o adam 100k istiomuş başkasına gidecen
    4. sü gereksiz topic
  • aslında çok mantıksın isteyene vermek lazım sw ordan bi tuşa basıcaz o kdrda zor deil ama herkese göre değişir bu benim fikrim
  • Sw istemesini bilen herkese werrim.
  • Olayı iyice abarttılar ya
  • vvariorum ben atacak bişeyim olsa istemeden atarım millete geçen yoldan bi buffçu geçiyor bende yolda bana laf atan bi hungayı dövüyodum istemeden bana ac ve buff attı böyle insanlarda var herkez menfaatçi değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

quote:

Orjinalden alıntı: kartopu1993

adamın birinden sw istedim adam ilk başta 200 k sonra da tamam tamam 100k dedi

vay be zamanında swsiz gördüğüm her elemana sw atardım
    menfaat doğdu insanlık öldü

meclis heral

• bende 10k gel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.